עידכון עצמי...

עידכון עצמי... ../images/Emo13.gif

אוקיי, זה יהיה שירשור "היום\שבוע\תקופה שלי" (מחקו את המיותר)
:
אמממ... מסתבר שלדניאלה יש הצלחה מרובה עם בנים... (
זועקת ל-
) ואני יודעת על ארבעה שמעוניינים בה ובאחד מהם היא מעוניינת קשות...
טוב, שירן לא תקנא ותהיה ילדה טובה ותשמח בשביל דניאלה... (
)
שירן השיגה תמונה של הבלונדי שרואים את כל הפנים היפות שלו... רק חבל שהתמונה מלפני שנתיים והוא טיפה השתנה וכיום הוא נראה בוגר במקצת...
המורה של שירן לאנגלית ממש אוהב אותה והיא פשוט מוצאת את עצמה מנהלת איתו שיחות על ניו יורק ופלורידה...
שירן גאונה במחשבים ויש לה 100 מובטח בתעודה... (אבל הסיבה היותר הגיונית היא שזה בגלל שהמורה שלה יהודיה...
ושירן מעמידה פנים יפה מאוד שהיא לומדת...
)
שירן מנפנפת את חברות שלה מישראל באייסיקיו ולאחר מכן מרגישה נורא...
(מצטערת זוהר שאני לא עונה לך...)
שירן היתה חולה אתמול. היה לה חום והיא שכבה על הספה עם שמיכת פוך ושתתה תה בקצב מסחרר... (משתעלת...
) למרות זאת, היא שתתה בירה ורבה מכות עם אח שלה... כמובן שהיא ניצחה - תמיד הוא נותן לחלשלושה לנצח...
מה גם שמאז שהשיער שלו ארוך יש לה יתרון עליו...
שירן מתגעגעת לאודיש ומזמינה כרטיס טיסה לנורווגיה...
שירן מתכננת לההיפך לבלונדה עד לחודש מרץ שבו היא טסה לישראל לבר מצווה של שני בני דודים שלה...
העתיד המקצועי של שירן איכשהו יהיה קשור במראה... שירן יודעת לצבוע שיער, לצבוע שורשים, לעשות גוונים, לאפר, לעשות ציפורניים ועוד הרבה דברים אחרים ושווים...
שירן משועממת... -
כל הקשר בין המציאות לטיסה לנורווגיה מקרי בהחלט ומעולם לא תוכנן אך יש סיכוי שיקרה בעתיד הקרוב...
מטרות לחיים:
שירן צריכה להפסיק לדבר על עצמה בגוף שלישי...
לילה טוב לכולם... ושגרו את יומכם, שבועכם או תקופתכם...
בה ביי

../images/Emo7.gif מכיוון שאתם כאלה רעים...

החלטתי לענות אתכם עם תמונות מניו-יורק ופלורידה... אז התמונה הראשונה היא שלי ושל אח שלי בחדר של אחותי ישר אחרי שהגענו משדה התעופה...

כן ברוב התמונות החיוך שלי מזויף...

כמו התמונה הקודמת וכמו התמונה הזו: פה אנחנו בסאבוואי עם אחותי... מחכים לרכבת... מי שצילם אותנו זה חבר שלה... אה והתמונות גרועות כי אין לי סורק וצילמתי את זה בוואב-קאמ...

פה אנחנו...

בעיר... ניו יורק סיטי...
אליאב, מזהה? אין לי מושג איך קוראים למקום ההוא..

פה אנחנו במסעדה מקסיקנית...

שבי'ס או משהו כזה... האוכל שם טעים!!! במיוחד הכנפיים ברוטב ברביקיו... אה והמרגריטה ששתינו היתה טעימה שחבל"זזזזזז

פה אנחנו אוכלים...

ארטיקים של מיקי מאוס במאג'יק קינגדום (הממלכה הקסומה למי שלא היה בטוח
) היה כזה כיף.. אלוהים! אני מתה לחזור לשם!!!

פה, אני ואחותי, אחרי שנשרפנו...

בבריכה וביוניברסל סטודיוס, לפני שיצאנו לדיסני... מצטלמות בנוף מהמרפסת של המלון...
אני אחרי מקלחת בגלל זה השיער שלי זוועה חחחחח...

תמונה חביבה אך לא אחרונה...

(סתם- היא אחרונה... לא היה לי כוח לצלם ולשמור עוד...) של אחותי השווה... מירב... בת 24 למעוניינים חחחחחחח סתם... יש לה חבר.....
וזהו... משעמם לי... אני עדיין ערה (היום קמתי מאוחר.... ב1 בצהריים כי אתמול הייתי חולה והלכתי לישון מוקדם... כשאני חולה אני ישנה המווון)... אז השעות התחלפו...
אז אני אנסה ללכת לישון... ותגיבו אנשים! מה קורה לכם? ספרו מה איתכם!!! בה ביי...

וואי כפרה את צודקת...

הוא מזה לא פרחה כאילו שוואו אני כזה כבר שנים מנסה להוציא אותו מכל הרעש הזה של פינק פלויד והגיטרות שלו... אבל אי אפשר! בלעכסי.. תעזרי לי מאמי? מאמי- תישארי עם ניק אחד כי את יודעת כמה שאני בלונדינית וזה מבלבל...

Julia16

New member
שירן!

את ואחות שלך ממש ממש דומות! פתאום שמתי לב לזה... באף ובשפתיים אתם ממש קופי!....

למעלה