עידכון על התערוכה !!

• פותח הנושא itzm
  • פורסם בתאריך

itzm

New member
עידכון על התערוכה !!

יש לנו כבר שם !! אוטומודל על מישקל אוטומוטור שנערכת בפסח ויש הודעה כללית בנושא מצרף אותה קקישור כולם מוזמנים להפיץ אותה כמה שיותר תודה מראש

אחלה מודעה. מי עשה גרפיקה?

המודעה יפה. מחר אדפיס ואקח לעבודה. ובאמת יהיה דגם של טוסטוס? ואולי אתה (או מישהו אחר) יודע איך המציאו את המילה טוסטוס? זה שם של דגם, חברה, או של הכלי עצמו?

itzm

New member
תודה אריק !!

את הגרפיקה עשה בחור צעיר ומוכשר הציור למעלה הוא של הלוגו של הכרטיסי חבר שלנו אני מקווה שהיה דגם של טוסטוס ולא אני לא יודע מה מקור השם טוסטוס אוטומודל 2004

ואם כבר שאלה בעברית, אז יאללה!

האם לדעתכם צריך לקרוא לתערוכה "אוטומודל", או "שמראוטו", או שמרמודל", או "שמרדגם", והכי נחמד (ורק שתדעו אני הייתי זה שרשם את הסימן המסחרי "כבישטח"), האם צריך לקרוא לפריטים בפערוכה "דגמכוניות"? למישהו יש מלחם? יצאו לי יותר מידי מילים מולחמות...

כבישטח - מילה מצויינת.

הרבה יותר טובה מ"דוּ"ש", בו משתמשים בעיתוני האופנועים לתיאור ה- DR שהיה לאבא של יותם. (חדי עין ישימו לב לחיבתי למילים מחוברות - שנואות נפשה של האקדמיה). אני ממש לא מתכוונת להכנס לנושא השמות של התערוכה, כדי לא להלחיץ כל מיני ראשי תת ועדות של האקדמיה (כי רק המשפט הזה, עם כל הסמיכויות, היה צריך להלחיץ אותם). רק דבר קטן - שמראוטו זה מוסך, לא תערוכה.

דרמסלה

New member
איציק

מתאים לאוסף שלך ? והתנצלות, שטרם הספיקותי להפריד את הבולים מן המעטפה. היש מינוח מקצועי קצר וקולע להפרדת הבולים מהמעטפה? ואם לא, לא הגיע הזמן ?

גם לדרמה, גם לפיתון,

דרמה - רוצה להתחיל תחרות למציאת מילים להורדת בולים מהנייר? אני פותח עם "קילופלח", כלומר קילוף לח, הרי עושים את זה במים. ופיתון, אם אתה עוד כאן - היום, בזמן שקניתי לבני הקשה (שזה ההיפך מבני הרך) פאקט קטן של בולי תעופה ב"בית טוב" לרגל החופש הגדול המתחיל בעוד כ- 16 שעות, גיליתי שתמורת 160 ש"ח, ללא דמי משלוח, אתה יכול לקבל פאקט של 300 בולים מ- 300 ארצות שונות. מה אתה אומר?

elcool

New member
חחחח

אני שמעתי על מבצע, שאם מביאים 30 מחמ"פים מאירופה, אפשר לקבל 64 מחמ"פים שונים: אחד מכל מדינה בארצות הברית

טל ענבר

New member
לגבי "הבדלה"

חוץ ממה שדתיים עושים....מבדילים בין הבדל של המעטפה לבול.

python 4

New member
מעולה!

חצי שקל לבול. השאלה היא אם הוא לקח את הפאקט של 200 מ- 200, והוסיף עוד 100, כי את ה- 200 כבר יש לי. אלא אם הוא לקח בול אחר מכל מדינה (מה שלא צריך להיות קשה במיוחד). אבל אני אבדוק את העניין. אדם יקר, הבחור מבית טוב. לגבי הורדת בולים מנייר.. אני מניח שעוד מעט אסף יתן לנו את המינוח המדוייק שקבעה האקדמיה. אחרי שביטלתי את רֶדבּוּל (בול, רד מהמעטפה!) בגלל בעיה של זכויות יוצרים, הגעתי למסקנה שהמינוח הכי טוב להסרת בולים ממעטפות הינו "הסרת בולים ממעטפות". זה גם נשמע טוב וגם ממצה, אך המונח עלול ליצור בעיה כשמבקשים להוריד גליונית ממעטפה ומגלים פתאום שאי אפשר כי המונח לא כוללני מספיק. אבל מי בכלל מוריד גליוניות ממעטפה? זה טאבו בערך כמו לפרק גליונית זכרון לבוליה. כך פתרנו את הבעיה, ובא לציון גואל.

רֶדבּוּל - הגדרה מעולה

המילה מגדירה בדיוק את הפעולה והיא מספיק כוללנית: הורדת בול ממעטפה, הורדת גליונית מגלויה וכו'. בקשר לזכויות היוצרים, נראה לי שאריק יכול לטפל בזה.

lubia

New member
גם אני בעד רדבול!

זו פעולה שנותנת לבול הדבוק כנפיים!

rachelea

New member
"רדבול, רדבול". למה לא יורד?

אין זכויות יוצרים לשמות מענפים שונים. רדבול מתאים. רדבול יישאר. אבל איך אומרים בעתיד - אוריד בול? ובעבר - הורדתי בול?...

נויקה

New member
מגניב!!

אני אנסה לשכנע את בן דודי הקטנטן לבוא. אבל בינתיים, אולי כדאי להכניס את זה ללוח אירועים כדי שלא נשכח. נעה

למעלה