עידכון סקרים

axnholic

New member
עידכון סקרים

אפשר לראות שטופר ואשטון (די) משגשגים בלי התוכנית. השאלה היא איפה אתם מעדיפים אותם? על מסך הקולנוע או על מסך הטלוויזיה כשאתם עם פיג'מה והם משחקים את קלסו ואריק

karinkutcher

New member
גם וגם

אשטון בכל מקום בעיקר..

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo45.gif

מצד אחד זה כייף לשבת כל ערב ולראות אותו כל יום מחדש...... מצד שני זה גם כייף ללכת לקולנוע במיוחד בשבילו ולהתרגש לראות אותו במשהו חדש

axnholic

New member
מקפיץ

לא שיש יותר מדי הודעות שהורידו את ההודעה... בקיצור תגיבו. קבוצת הסקרים עבדה קשה. תנו ריספקט (?!)

L i l A L o

New member
טוב נו, נענה../images/Emo3.gif

אממ במחשבה ראשונה-ברור שבמש"ה-כי זאת סדרה שולתת
אבל שחושבים על זה יותר.. אני נהנית (מאוד) לצפות גם באשטון שהוא לא במש"ה. אני פשוט אוהבת את השחקן עצמו..

BiRd Of PrEy

New member
מעדיפה אותם במש"ה

כל החבורה ביחד זה הרבה יותר שווה מאשר כל אחד לחוד באיזה סרט

axnholic

New member
לא כולם ענו!

ירדן שחולה על גיא, תעני!!! זה הסקר הרישמי! לא סתם אחד (לא שיש פה כאלו). popit- מה איתך? q1231- ממך ציפיתי ליותר. netush2- תראי קצת ייצוג... t-man- לא להתעצל לא משוררת- אני רוצה השלמת פערים! תתחילי מלענות לסקר OrtaLee Ryan- הסקר הוא לא פסל! StainedCow- אני באמת צריך לפרט? וויזלי_גירל- בתור אחת שיש לה משחקים נחמדים הייתי מצפה ממך לתמוך בי mor kutcher- חייה? מה איתכם המנהלים? מקווה שלא שכחתי לנזוף באף אחד. אנשים בבקשה תענו, לפחות שיהיה לנו סקרים יציבים ולא 4 קולות!

OrtaLee Ryan

New member
הקפצה!!../images/Emo105.gif

הקפצהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההה ההההההההההה הצלחתי?

AsHtOn GiRl 3

New member
אי אפשר להקפיץ בלל

שההודעה מלפני איזה שבוע..... או יותר נכון ה-29 ואז אי אפשר להקפיץ......

popit

New member
../images/Emo41.gifעונה כמחווה אחרונה לפורום...

אני מעדיפה אותם בסדרה, הכי כיף להצמד לדמות אחת.

למעלה