עידכון סופי

aaliaha

New member
אני לא יכולה להגיע ../images/Emo10.gif

סידורים אחרונים לקראת הלימודים... וגם דודה שלי חוזרת מהצבא... אז כל המשפחה שלנו נפגשת כדי לארגן לה קבלת פנים... כי התגייסה בשבוע שעבר ואנחנו רוצים להכניס אותה לבית בדרך קצת שונה... טופ עזבו... ואם זו לא טרחה בשבילכם אז מסרו למיוש: 2
1
ג-ד-ו-ל ותמסרו לה גם ש... נאוה גטהון מחדרה
מטורפת עליה
ותגידו למה אתם לא מפרסמים את לוח ההופעות שלה יותר

פורום מאיה כנסו זה דחוף!!!!!

במילה אחת!!!! איכזבת!!! חשבתי שזה אחלה פורום! אני נכנסת בכוונה להכיר את אלה ששמעתי שבאים איתי בהסעה! ומה אני רואה פה הודעות של "אני לא רוצה להיות עםמ מעריצי רוני..." "אני רוצה להגיע לפניהם" "איך יש רק 7 מעריצים של מאיה הרי היא המלכה לא רוני.." חשבתם על זה שאתם באים למסיבה של רוני?? ג'ונגל היא תוכנית שרוני עושה! במקרה יצא שמאיה מופיעה שם באותו גמר! זה יכל להיות כל זמרת אחרת! אתם קיבלת את ההזדמנות להגיע למרות שאתם שונאים אותנו ואלוהים יודע מה רוני עשתה לכם! אז למה להגיד כאלה דברים? באמת תודה רבה! ממני ומכל המעריצים של רוני! כנאראה יש לנו איזה מחלה...

ronimylife

New member
אמירה צודקת בכל מילה!

זה ממש לא יפה מה שאתם אומרים באנו בסבבבה וככה מדברים?! עכשיו תקשיבו טוב המסיבה היא לרוני !אז אל תתפלאו שיבואו יותר, ואולי זה אומר לכם משו... בכל מקרה אמירה צודקת בזה שהיא אמרה שהתוכנית היא של רוני(ואלון ליטבק) והיא כוכבת המסיבה ועם כל הכבוד מאיה ממש לא, היא מתארחת שם, ובאמת קיבלתם הזדמנות אז תנצלו אותה יפה!

סמדר100

New member
חברים יקרים

לא לריב..... יש מקום לכולם..... ההסעה אומנם תגיע בשעה 10:00 למסוף אל-על אבל היא תמתין שם עד השעה 10:30 או מעט אחרי. ההסעה לא תצא מהמסוף לפני השעה 10:30. אתם יכולים לארגן הסעה לבד, אבל בבקשה תודיעו לדיקוש והיא תודיע לי....רק לידיעתכם - ההסעה עולה כסף להפקה, אם אתם לא רוצים לעלות עליה זה אומר שיש מקום לאנשים אחרים שאמרתי להם שההסעה כבר מלאה....אז חבל. תבואו באוח טובה ואין שום סיבה למריבות... ביי ביי איה (סמדר100)

סמדר100

New member
תשובה

מסוף אל-על נמצא ברכבת צפון-ארלוזרוב, כל אחד שתשאלו שם ידע לענות לכם, מעבר לזה ביציאה מתחנת הרכבת יחכה לכם בחור בשם צח עם שלט של ג'ונגל והוא יראה לכם איפה האוטובוס.... ביי ביי ונתראה....

k a b o o k

New member
"אין כמו לולי" כנסי..

קודם כל, אני חייב לומר, דווקא אותך (במקרה את כתבת ת'הודעה), אני מחבב
, אם את זוכרת אותי, אני זה שביקש אתמול תמונות, ועזרת לו
עכשיו.. אל תתאכזבי
. נאמרו פה דברים שיצאו מהקשרם
, הילדים בפורום מאוד רצו להיפגש אחד עם השני.., הם מאוד רוצים מפגש, והם רצו לעשות אותו רק עם מעריצי מאיה
, הסעה רק של מעריצי מאיה- של אנשים שאוהבים אותם דברים כמו שלך
. אין לזה שום קשר לכם- גולשי פורום "רוני", או לרוני עצמה. רוני היא זמרת מקסימה
(אמנם לא אוהב אותה, אבל היא אחלה..). אתם, הפורום, כל אחד ממכם פגש את רוני כמה פעמים, ולכל אחד ממכם יש חתימה.. לנו
- שום דבר, גולשי הפורום שלנו כל כך רוצים לפגוש את מאיה, שהם רוצים להגיע ראשונים ולתפוס בשורות הראשונות
(זה נורמלי, לא
, כל אחד רוצה לתפוס בשורות הראשונות..) נכון, רוני עושה ת'תוכנית ג'ונגל
, רוני מנחה אותה נהדר
(אמנם, לדעתי, זו תוכנית משעממת.. אבל זה עניין של טעם). חייב להדגיש: זה לא משהו נגדכם, או נגד פורום "רוני"
. היית מאמינה
, אפילו אני הייתי פעם בפורום רוני (פעם שחיבבתי אותה בתחילת דרכה..) ואני זוכר אחהל של ילדים
. בואו לא נהיה קטנוניים, מאיה ורוני ממש לא יריבות.., וככה הפורומים שלה גם לא
לא צריך להיפגע מדברים קטנים כאלה.. סתם כמה משפטים שאת החלטת לפרש אותם בדרך שלה.. אבל הנה פירשתי לך כמו איך שהם אמורים להישמע
מקווה שהבנת מותק
יניב

BravE NeW BoY

New member
לאין כמו לולי..

מצטער אם את חושבת ששונאים אותה..כי זה לא נכון.. אני בכל אופן, מת על רוני, ואפילו פגשתי אותה כבר כמה פעמים

era2

New member
היי דיקוש אומנם באיחור

אבל הייתי שמחה לקבל פרטים על המופע ביום חמישי לאיזה גילאים ואם עוד אפשר להזמין מקום?

יניב ואסי...../images/Emo9.gif

יניב---> גם אני במקרה מכירה אותך...וכן עזרתי לך אתמול יותר נכון ניסתי! אני באמת חושבת שהן לא יריבות אין קשר בכלל. אבל מכניסה לפורום שלכם ראיתי כמה הודעות והבנתי את ההפך! אני נתתי ציטוטים של מה שהם כתבו
אני מבינה את הצורך שלכם לראות את מאיה ואני מקווה שאתם יודעים שזה סיכוי גדול שתפגשו אותה רק על הבמה במסיבה של ג'ונגל! אני כבר לא יודעת מי ולא משנה כרגע דיברו בזילזול על מעריצי רוני כאילו אחנו אזיה נוגעי צרעת! זה לא נעים לראות את זה אני לא אומרת שנעלבתי כי זה אל ככה! אבל לדעתי אתם באים למסיבה של רוני קצת כבוד! אסי---> אתה אני יודעת שאתה אוהב את רוני אני לא באה במשהו נגד אפחד ממכם! רק למי שכתב את הערות האלה! זה היה כזה לא במקום
בכל מקרה תהנו לכם במסיבה! לא משנה לי מה אתם חושבים על רוני ואני לא באה להכניס לאפחד לראש לאהוב אותה! היה חשוב לי רק להגיד מה אני חושבת על מה שאותה אחת כתבה וזהו!

למעריצות של רוני כנסוו

שלום, אני דיקלה, והציטוטים שלך הם מהודעות שלי.. אז תני לי להסביר לך משו.. דאגת לצוטט את הציטוטים שאולי לא נשמעים טובב אבל את ציטוטים שכתבתי שאין לי משונ גדה וכ לזה לאציטטתת וראי תשגם מעריצי מאיה אמרו שזה נראה שאני נגד רוני אבל תיקנתי ואמרתי שזה לא מה שהתכוונתי אל תריבו בגללי.. תרראווו .. אני שומעת את השירים של רוני והיא מגניבה מאוודד אין לי שום דבר נגדה אבל אני באה רק בשביל מאיההה... ההערצה שלי ... ואני מטורפת על מאיהה ככה שרציתי להגיע לפני וכמו שיניב אמר והסביר אנחנו אף פעם לא עשינו פגית פורום ואנחנו רוצים לפגוש אחת את השני לבדד ככ הולהעביר חוויות ולנסות ביחד לתפוס שורה ראשונה כדי שמאיה וכל לראות אותנו ושנפגוש אותהה.. כי קיימת אפשרות כזאת אני מצטערת אם זה היה נשמע אחרת אנחנו נשמח לראות אותכם ולהכיר אותכם ואפילו להישאר בקשר אחרי התוכניתת.. הרי בלי רוני אל הייתה תוכנית בכלל ולא היינו יוכלים לראות את מאיההה אז אפילו תודההה..!! ושום סליחההה מקווה שהבנתםם....

כן .. גם הציטוטים שלי לא נישמעו טוב

אבל אני באמת אוהב את רוני .. היא חמודה לאללה .. פשוט מעריצים של מאיה רוצים לבוא באופן עצמאי ורציתי להיות בהסעה גם עם מעריצים של מאיה ולא רק של רוני שאני ירגיש יותר קשור .. אז מצטער עם פגעתי כי זה לא מה שניסיתי לעשות ..

למעלה