עידכון נוסף...

sovlanit

New member
עידכון נוסף...

ובכן, היום התקשרו אלי מהמכון הבריאותי, ההוא ,שגרם לי להתפרצות בשבוע שעבר. וואלה,קשה להאמין כמה המסר שהעברתי להם נקלט וחזק. בקיצור-כל מה שדרשתי בצעקות רמות, הפלא ופלא, אפשרי מאוד +תוספות... ואני אומרת:לעולם לא מאוחר מדי ללמוד... חברה שלי בטח תגיד לי בסיפוק-אלא מה- "אמרתי לך"... ואז מה? העיקר הבריאות,לא? המון אושר, ושנזכה לשפע גשמי ברכה רוחניים וגשמיים...אמן.עכשיו. חיבוק לכולם.

אושרת28

New member
../images/Emo24.gif הנה קלף בשבילך...../images/Emo68.gif

"מצאי לעצמך פינה שקטה, היכנסי להרפיה מלאה, התבונני על חייך וראי היכן את עדיין תלויה באנשים אחרים לצורך הגשמה. שחררי את הדמויות בבקשה הן רק מפריעות לך לעגיע לעצמאות ביצירה. את יכולה להגשים את החלומות והפנטזיות שלך. בצבעוניות מרהיבה ביופיה. האושר שלך לא תלוי בסביבה אלא רק בך יקירה. באהבה פנימיאל. לפי דעתי תפור עליך בומבבה...

sovlanit

New member
ומה נותר

לי לעשות חוץ מלצעוק :"תודה,אהבתי"??? וואלה,את גדולה... מה מאחלת לך,יקירה??? שה' יתן לך- את כל שאהבה נפשך- ואת כל שחפץ ליבך- ואהבה אהבה אהבה, ואהבה כל הזמן...

spidi2

New member
../images/Emo24.gifשמחה בשבילך../images/Emo23.gif

שמחה שהמסר נקלט ... והרבה אושר ואושר ועוד הרבה אושר.... בריאות.... ושפע....

sovlanit

New member
חבר'ה,הברכות הגיעו עד כאן...

תודה , תודה , תודה [גם לשירות שליחים ששולחים לי פיצה ...חחחח] הוראות הפעלה: יש לדמיין אותי על במה ,מקבלת את ה"אוסקר" ומתחילה בשרשור ברכות... אז מראש אני מודה לכולם,שלא ייעלב חלילה השליח של הפיצה ויפסיק לדאוג שאהיה שבעה....
ולסיום-לילה טוב. נתכתב,ב"נ,מחר...

למעלה