עידכון מ-Wu-Tang World

Grandmaster KC

New member
עידכון מ-Wu-Tang World

לדיסק החדש של Tical a.k.a. Iron Lung a.k.a. Method man יש כבר תאריך. זה יהיה ב-12 לדצמבר ושם האלבום יהיה "Untitled". לראפר היהודי מה-Wu-Fam יש כבר דיסק חדש.השם הוא "Code Red" והוא יצא ב-26 באוקטובר. בשבילכם גם הטראק ליסט: 01 : book of life 02 : you don´t know 03 : that´s what´s happening 04 : r.e.m.e.d.y. 05 : information 06 : cure for this 07 : 21st century 08 : tonight´s da nite 2002 09 : remedy who? 10 : code:red 11 : exodus 12 : chant the anthem (remix) 13 : game over וגם ל-Gza יש דיסק רביעי."Legend of a Liquid Sword" יצא ב-1 באוקטובר. אנשים,לא להתלהב מהתאריך ולהגיע ל-Tower Records וגלות שהדיסק עדיין לא הגיע.אבל אני מאמין שאם תרצו לקנות את הדיסק מקורי,תוכלו מ"האוזן השלישית" בשינקין.תהנו האתר הוא : www.wutangworld.com

רמדי הוא באמת הראפר

הכי איום ששמעתי בחיי (אבל לאבא שלו יש המון המון כסף ככה שהוא עוד ימשיך וימשיך וימשיך להוציא אלבומים איומים ומשעממים מבלי להבין את הרמז)

ועוד משהו נשמה רק בשבילך

Untitled זה לא שם האלבום,במקרים רבים שעדיין לא יודעים מה יהיה שם האלבום אז כותבים untitled שהפרוש הוא " ללא שם עדיין" .....

Grandmaster KC

New member
אז בשבילך נשמה

אני יודע מה זה "Untitled",אבל לך תתוכח עם מנהל האתר.לא כתבו שאין שם,כתבו שזה שם האלבום.לא הגיוני שיש לאלבום כבר תאריך יציאה ואין לו שם. חשבת על זה נשמה?חומר למחשבה ולפי All music שם האלבום הוא דווקא "Tical 0: The Prequel",אבל אני סומך על Wu-Tang Worldwide.

Strike-A

New member
מה הקשר בין מחט לתחת?

זה שלאלבום מסוים יש תאריך מסוים (האלבום של מט´וד מן נדחה כבר איזה שנה וחצי אז אני עדיין לא בטוח שהוא יצא בתאריך שהזכרת). ובוא נגיד את זה ככה, לאלבום לא יקראו Untitled, אני מוכן לשים איתך כסף על זה...

DoubleD

New member
בלי עצבים. . .

נשמה. תגיד תודה שהבנאדם התייחס לתוכן ההודעה שלך שנית כל: בהחלט ייתכן ששם האלבום עדיין לא הוחלט אך תאריך יציאתו כבר ידוע. ודרך אגב, זה כנראה ב-17 בדצמבר. חומר למחשבה
{droping by} (איפה השטיח האדום איפה??
) |נשיכה|DouBle-D-

Grandmaster KC

New member
מה עם Master P?

חוץ מזה אתה לא יכול לאמר דברים כאלה על Remedy,בגלל שהוא יהודי.יש לו חסינות כאן.

אני יכול ועוד איך יכול

כי הוא ראפר מחורבן עם מוח של ציפור שהתחשמלה,ובבדיקה עם חברת התקליטים שמפיצה את הוו טאנג בארץ נמסר שעדיין אין מועד ליציאת האלבום וגם הם עדיין לא יודעים את שמו ובינתיים הוא " אנטייטלד" במשמעות המקורית של המילה .....

Strike-A

New member
לירון אני לא כ"כ מסכים איתך...

נכון שרמדי הוא לא ראפר מבריק, אבל אין הרבה ראפרים באמת מבריקים, לדעתי כבודו במקומו מונח בוו-פאם, ברור שהוא לעולם לא יהיה הצלחה, אבל יש לו פה ושם הברקות ולמרות שהפלאו שלו לפעמים דיי מונוטוני יש לו אחלה דילברי.

kodman

New member
בגלל שהוא יהודי?

אם הוא יהודי הוא לא יכול להיות גרוע? איזה שטויות.

למעלה