עידכון משמח

עידכון משמח

היי לכולן, לפני כשנה התחלתי באורח חיים ותזונה המאפשרים לגוף למקסם את יכולות הריפוי שלו (שיטת קינגסטון קליניק ושיטת שלטון). לפני כחצי שנה החלטתי גם להפסיק עם הגלולות. התבקשתי פה לחזור ולעדכן בתוצאות ואני שמחה מאד לעשות זאת. בדיקת ה CA 125 שלי חזרה היום תקינה (22). אני מרגישה מצויין. אין לי כאבים במחזור. אין לי בעייה עם מאמץ פיזי. אני מרגישה בריאה
את השינוי עברתי בעזרתה ובליוויה של חיה פיק. היא עזרה ותמכה כשהיה קשה ועד היום עוזרת ומייעצת כשעולות שאלות. זה מאד חשוב כי השינוי לא קל והתקופה הראשונה הייתה מאד קשה. שלא לדבר על המחזור הראשון... אך לולא הנחישות שלי והרצון העז לתת סיכוי לשיטה זו, לא בטוח שהייתי עומדת בקשיים. יש לי עוד המון מה לספר על השנה האחרונה הזו, ומי שרוצה לדעת הייכן הייתי לפניה- מוזמנת לחפש את מה שכתבתי פה בעבר. ומי שרוצה לדעת עוד על ההווה, מוזמנת ליצור איתי קשר. הרבה בריאות ושמחה, אניש

איזו הפתעה ../images/Emo140.gif

נעלמת לנו
שמחה לשמוע שהדרך שבחרת מוכיחה את עצמה והכי חשוב שאת מרגישה טוב ושהבדיקות תקינות. תקפצי לבקר מידי פעם

galim29

New member
אנישקה

איזה כייף שקפצת לביקור
חיה פיק היא לא משומרי משקל? השם שלה מוכר לי
אני עושה משהו דומה ברעיון וגם מראה יופי של תוצאות. כבר ירדתי למעלה מ- 10 ק"ג ומרגישה הרבה יותר טוב...

galim29

New member
ברור שיש תהליך. לא קצר../images/Emo9.gif

של תזונה מאוד קפדנית. של ארוחות מסודרות לאורך היום. של הורדת סוכרים, מלחים וקמח לבן על כל סוגיו. של הגבלה בפירות, בשר לא שמן, גבינות עזים (עד 5%) הרבה ירקות והקפדה על כל דבר שנכנס לפה. וגם זה לקח לי 5 חודשים להוריד את הק"ג והדרך עוד ארוכה... אני עשיתי את זה עם תזונאית. אפשר עם נעמי קידר דרך מרפאת האנדו בתל השומר, אפשר לעשות בהרבה דרכים שונות. העיקרון דומה בהכול לבנות עם אנדו... יש דברים שלא טוב לנו לאכול

tiltnit

New member
מה לא בריא לנו ?יכולה לתת לי טיפ קטן

עד שאגיע למרפאה יש לי תור חודש הבא... \נראה אם אוכל להכנס לדיטאנית במרפאה

tiltnit

New member
גלים..האם תצרפי לי טיפ מה אסור לנו לאכול?

עדיין לא פגשתי דיאטנית שמבינה בזה כנראה. עד שאגיע למרפאה בחיפה יקח לי זמן .... אולי זה יסיע לי במעט שאפשר
תודה

galim29

New member
הנה על קצה המזלג

קודם כל יש את זה. שנית, אני חושבת שזה מאוד אינדיווידואלי מה שמתאים לי לאו דווקא יתאים לך. יש סוגים שונים של אוכל שלא טובים לי כי יש לי הידקויות במעיים והם לא עושים לי טוב אז נמנעת מהם: כל הפירות מסוג הדרים, תפוח אדמה (רעל לגוף שלי) ובכלל למעט בפחמימות. גבינות - רק עזים/כבשים ומעט חלב. למעט בקפה שממתיקה עם סוכרדיאט (אחד ביום) ולהוריד אלכוהול... לאכול המון ירקות טריים, מאודים. בשר (חזה עוף, פרגיות, טחון), כמה שיותר דגים (בעיקר סלמון וטונה). בלי קמח לבן על סוגיו. אורז - רק מלא. לחם רק מחיטה מלאה ואפילו עברתי עכשיו ללחם נטול שמרים שהוא מצויין. משתדלת לא לעבור את ה- 2 פרוסות ביום. יוגורט אקטיביה 3% (אני אוהבת לאכול אותו בבוקר עם כף גרנולה, כף פשתן טחון, כף חמוציות ופרי טרי). קטניות - אפשר לבדוק. לי זה מנפח את הגוף. אז לא אוכלת כמעט. בלי סוכרים בכלל, בלי מלח כמעט (משתמשת בתערובת של עשבי תיבול כתחליף) הרבה מים (בין 1.5 ליטר ל- 2 כל יום). בלי כל הדיאטים. אם כן אז מדי פעם קולה זירו. 3 פירות ביום לא יותר. זהו פחות או יותר. מתרגלים אחרי זמן מה ואז גם אם הגוף רוצה לאכול דברים אחרים, לא מעכל אותם ואני נזכרת למה לא אוכלת אותם יותר. ברור שיש חריגות אבל זה פחות או יותר התפריט ושוב, משנה ומוסיפה בהתאם למה שהתזונאית שלי נותנת לי. ואם תעשי חיפוש פה על הודעות קודמות תוכלי לקרוא עוד על תזונה.

זואילי

New member
הלללו אנישקה ../images/Emo140.gif

טוב לשמוע ממך! חיי הכפר מיטיבים איתך. שימשיך בטוב ובאושר

תודה למברכות היקרות מאד

שמחה לראות את פניכן הוירטואליות פה. לשאלתך גלים: חיה לא משומרי משקל. תחפשי אותה ב "גוגל" אם בא לך. שמחה לשמוע שאת מרגישה טוב. נשיקות ואיחולי הצלחה מכל הלב למייקי ולזואי. אניש.

שמחה לשמוע על השינויים ../images/Emo39.gif

ואיזה אומץ להפסיק לתקופה ארוכה את הגלולות - מקוה שאת תחת מעקב לגבי הבטן. את "נשמעת" נהדר -טוב לשמוע !!
וגלים- שאפו לך גברת!!! הכי חשוב שאת מרגישה יותר טוב-נהדר לשמוע

למעלה