אניש קאפור
New member
עידכון משמח
היי לכולן, לפני כשנה התחלתי באורח חיים ותזונה המאפשרים לגוף למקסם את יכולות הריפוי שלו (שיטת קינגסטון קליניק ושיטת שלטון). לפני כחצי שנה החלטתי גם להפסיק עם הגלולות. התבקשתי פה לחזור ולעדכן בתוצאות ואני שמחה מאד לעשות זאת. בדיקת ה CA 125 שלי חזרה היום תקינה (22). אני מרגישה מצויין. אין לי כאבים במחזור. אין לי בעייה עם מאמץ פיזי. אני מרגישה בריאה
את השינוי עברתי בעזרתה ובליוויה של חיה פיק. היא עזרה ותמכה כשהיה קשה ועד היום עוזרת ומייעצת כשעולות שאלות. זה מאד חשוב כי השינוי לא קל והתקופה הראשונה הייתה מאד קשה. שלא לדבר על המחזור הראשון... אך לולא הנחישות שלי והרצון העז לתת סיכוי לשיטה זו, לא בטוח שהייתי עומדת בקשיים. יש לי עוד המון מה לספר על השנה האחרונה הזו, ומי שרוצה לדעת הייכן הייתי לפניה- מוזמנת לחפש את מה שכתבתי פה בעבר. ומי שרוצה לדעת עוד על ההווה, מוזמנת ליצור איתי קשר. הרבה בריאות ושמחה, אניש
היי לכולן, לפני כשנה התחלתי באורח חיים ותזונה המאפשרים לגוף למקסם את יכולות הריפוי שלו (שיטת קינגסטון קליניק ושיטת שלטון). לפני כחצי שנה החלטתי גם להפסיק עם הגלולות. התבקשתי פה לחזור ולעדכן בתוצאות ואני שמחה מאד לעשות זאת. בדיקת ה CA 125 שלי חזרה היום תקינה (22). אני מרגישה מצויין. אין לי כאבים במחזור. אין לי בעייה עם מאמץ פיזי. אני מרגישה בריאה