עידכון משמח

טשומפי

New member
עידכון משמח

אחרי העדרות ארוכה, בעיקר בשל קשיים טכניים של מחשב ששבק חיים, אני שמחה לבשר שילדתי. שבוע שעבר בלידה שעברה, לשמחתי הרבה, בקלות יחסית, הגיעה לעולמה הנסיכה החדשה שלנו, והצטרפה לאחיה הנסיך ולאחותה הנסיכה. עכשיו אנחנו בשלב ההתאקלמות, מנסים להתרגל לנוכחות החדשה בבית ובעיקר לעובדה שאנחנו משפחה של 5 נפשות (מי היה מאמין). מקווה לעדכן בקרוב (בתקווה שהמחשב לא ישבות שוב...) טשומפי.

מזל טוב../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif../images/Emo23.gif

מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב המון אושר, בריאות והצלחה.

זואילי

New member
../images/Emo95.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif

בשעה טובה ומוצלחת
שפע בריאות ואושר לכל המשפחה
איזה עדכון מקסים

וואו איזה יופי!!!

תזכו לגדלה לתורה, לחופה ולמעשים טובים.
ורק שתדעי: בדיוק השבוע חשבתי שכבר מזמן לא שמעתי ממך בקומונה שלנו הקטנה ורציתי לברר במסר מה איתך אבל, אז חשבתי שאולי יש בשורות טובות ועדיף לי לחכות, מסתבר שהציפייה משתלמת.

lee E

New member
מזל טוב...

שתזכו המון אושר, נחת..ולילות שינה....אפשר לשאול מה השם או שזה לא לפרסום?

מזל"ט עצום ../images/Emo24.gif

איזה כיף לשמוע!! איזה יופי!! שתגדלו אותם בנחת,בבריאות ובשלווה
שמחה בשמחתכם העצומה ומאחלת לכם לילות של שינה

galim29

New member
וואוא טשומפוש... ../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif

איזה בשורה משמחת וכייפית. המון המון
יקירתי.... הנאה מרובה מהתוספת ההחדשה
לשאר הנכסים ב-
כייף שחזרת

טשומפי

New member
תודה לכולכן

כיף לראות את התגובות. הנסיכה הקטנה מוכיחה לכולם שגם תינוקת קטנטנה יודעת להשיג את מלוא תשומת הלב, והיא בהחלט יודעת גם מה השעות הטובות ביותר להשיג תשומת לב מלאה (ושלום גם לשנת הלילה שלי...). בימים האחרונים אני מרגישה תחושה של שלמות, הרגשה שהשריטות שהאנדו', הטיפולים וההפלות הותירו בי, ושפעם חשבתי שהן לעולם לא יגלידו, יכולות להגליד (אני מאוד מקווה שההריונות+ההנקות לפרק זמן ארוך יסייעו בהקפאת האנדו' ואני אפילו מהרהרת ברעיון לא לגמול את הקטנה מהנקה אף פעם כדי שלעולם אני לא אצטרך לחוות יותר את בואה של המכשפה, אבל בטח עוד כמה חודשים אני אשכח מהרעיון הזה...). העייפות מרובה, אבל אני בהחלט שמחה ומברכת כל רגע על מזלי הטוב (ויודעת עד כמה זה ממש לא מובן מאליו). מאחלת לכל אלו מכן שמנסות וכמהות לתינוק שהרגע המאושר יגיע במהרה. ולכל אלו שלא מנסות ומתמודדות עם האנדו' בחיי היומיום אני מאחלת רוגע ושקט ללא כאבים ומכשפות. טשומפי.

למעלה