עידכון מיש הסקרים

axnholic

New member
עידכון מיש הסקרים

טוב אז ככה כמו שהבטחתי עברו 3 שבועות ואני מעדכן. אז קודם כל כל ברצוני לדווח שלסקר הקודם הצביעו 11 אנשים. 10 שיהיה שינוי ואחד יחיד שלא יהיה שינוי. ועכשיו לסקר החדש: מי האיש שעשה את מש"ה טובה כמו שהיא? 1. אשטון קוצ'ר 2. כל הקאסט של מש"ה 3. המפיקים והבמאים סקר זה נועד כדי לראות מי אתם חושבים שמרים את מש"ה ולא מי שאתם הכי אוהבים!

axnholic

New member
איש*

התשובה שלי היא 3. אני יודע שגם הקאסט נורא עזרו אבל יש עוד אנשים שיכולים להצחיק

AsHtOn GiRl 3

New member
לדעתי כל הקאסט../images/Emo70.gif וגם....

אשטון קוצ'ר.....
חחחח

L i l A L o

New member
כל הקאסטט!!!

כי כל אחד תורם תחלק שלו לעלילה ולצחוקים..! ואשטון תורם גם את היופי...

mor kutcher

New member
כל הקאסט!!!!!!!!!

אז נכון שהתסריטאים כותבים את הבדיחות הגאוניות, אבל השחקנים הם אלה שעושים את זה כ"כ יפה ומצחיק יותר!!!! שחקן גרוע היה יכול להפוך את הבדיחות המצחיקות לעלובות... הפ פשוט חבורה חמודה וכישרונית!!!!!!

axnholic

New member
אבל את

יוצאת מכלל הנחה שאין יותר מצחיקים ואת טועה... נכון שהאנשים הלא נכונים יכולים לעשות את זה גרוע אבל תחשבי על הטובים!

mor kutcher

New member
פסדר זה נכון,

אבל עדיין החבורה כל כך מתאימה לתפקידים שהיא מגלמת- וזה מה שכבש את כולנו בעצם....(חחח מאיפה הבאתי את זה?!)

axnholic

New member
זהו?

אני יודע שיש יותר אנשים שנכנסים חוץ מ-3. תצביעו! זה סקר רישמי לא איזה ילד משועמם שכתב שאלה...

Magical me

New member
הכותבים, בעיקר../images/Emo13.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

אני לא מזלזלת חלילה בצוותת השחקנים, אבל אלו הכותבים, הבמאים המפיקים אנד סו און שיצרו את העלילה עצמה. שחקנים אחרים גם הם יכלו לעשות את העבודה.

popit

New member
סורירי שנעלמתי לקצת זמן...הייתה מזה

עסוקה!! בקיצור, אני חושבת שהכותבים הם אלו שעושים את הסדרה...ברור שהשחקנים מוסיפים המון אבל הכותבים הם בעצם אלו שיצרו את הכל!

presious elf

New member
כל השחקנים והצוות שמאחורי זה....

אני חושבת שמדובר פה בקאסט מעולה שמכניס הרבה חיים וייחודיות לדמות שלהם. במשחק שלהם הם מעצבים באמצעות האופי שלהם והתפיסה האישית שלהם את הדמות ובנוסף למבנה התסריטאי הם מוסיפים משהו מעצמם. כמובן אסור לשכוח שאומנם השחקנים היפים והמוכשרים הללו שמתפרסמים במדורי רכילות, בעיתונים ואירועים נוצצים הם כמובן לא הדבר היחיד שעושה את מש"ה למה שהיא, ואני בטוחה שכאן כולם מסכימים עם זה, שגם הצוות שמאחורי זה, שלא תמיד מתנפלים עליהם מעריצים כשהם יוצאים החוצה ולא כולם מזהים אותם ברחוב כ"המוח שמאחורי מש"ה", הם בעצם ה"בוראים" של הסדרה הזו, וצריך תמיד לזכור אותם שהם אלו שבאמת בונים את הסדרה. אבל ה"בנייה" הזאת היא יותר "שימוש בחומרים", כלומר, משתמשים בכישרון, בפרספקטיבה האישית, בהומור וכו' ויוצרים משהו, אבל השחקן, אם הוא גרוע, חסר מעוף ולא מספיק פתוח אל הדמות שלו, עלול להרוס את כל הבנייה המושקעת. לכן אפשר לסיים בכך ש"צריך שניים לטנגו"-תסריטאים וצוות מעולה, ושחקנים מוכשרים ומשקיענים. סורי שזה יצא כזה מעייף... אם זה יצא ככה בעיניכם.

למעלה