עידכון מהשטח . . .

עידכון מהשטח . . .

אז לגבי התאטרון (שאני מקים ! ) אז יש כבר 3 שמעונינים . . . -ב"ה כנהיה 4 תהיה פגישה . . .

זה לא ש . . .

בום טראח פיתאום יהיה תאטרון אבל זה אחלה הקדמה לשלב ראשון של טורום התחלה ( תאחלו לי בהצלחה . . .)

מי רוצה להיות שחקן

אז יש לכם הזדמנות (בערך) אני ב"ה מיתכון להתחל תאטרון חדש מ א פ ס (עם כל היתרונות והחסרונות ) אם אתם מעונינים ( בכל אופן או תפקיד) אפשר לשרשר פה או/ו גם לתיבה האישית במסרים . . נישתמע . . .

נשמע קצת חובבני אבל מפתה../images/Emo15.gif

בכל מקרה כדי להתעניין צריך לדעת את גילך מה המרטות שלך מתי אתה רוצה להתחיל משו איך בדיוק ועוד הרבה מאודדדדד דברים!! אם בא לך אשמח אם תפנה אלי במסר(אימייל) ותספר לי הכללללל מ-א' עד-ת'... אשמח לדעת ולהבין על זה יותר...צור איתי קשר..תודה=שריתוש!=)

זה בפרוש חובבני בנתיים אבל גם

יהיה בה אוטנטי חדש רענן ו . . . טוב נדבר במסרים בי

SexAppealLG

New member
אמנם חדשה בשיחה

אביר דרקון, תשמע, אם אתה באמת רוצה להקים מאין קבוצת תיאטרון זה צריך להיות יותר מאורגן. אני לא יודעת כמה התקדמת מתחילת החודש אבל אני מציעה: פרסם מספר טלפון או אסוף טלפונים. תתחיל להריץ את העניין. תבנה תכנית. שמי ליאור ואני מכפר סבא. אני בת 18, סיימתי עכשיו תיכון ואני משלימה בגרויות. בשנה שעברה לימדתי כיתה של משחק בנסיון להרים הפקה ועם כל הארגון וכל העבודה הקשה זה לא יצא לפועל. אז אם אתה מחליט לקחת פרויקט, תעמוד בו ותעשה תכנית כמו שצריך ותוציא אותה לפועל בכל מחיר. אני חוזרת השנה ללמד את הכיתה הזאת שהיום הם כבר עולים לכיתה ט' ואנחנו הולכים להרים את ההפקה. דבר איתי דרך כאן אם אתה עדיין בעניין ואולי אני אצטרף. קיץ קריר כמה שאפשר שיהיה לך.... ליאור גורן.

מישהו מכיר את ה"מעבדה"

זה אמור להיות מיסגרת בירושלים עם ברוך ברנר . . . , מה עושים שם . . . ? וכ`ו

לא הבנתי

אני מפלפואן אני לא מקבל תמונות ולינקים אז תיכתוב לי איזה הודעה שלהם בסדר ?

קו"ח משחק שלי . . ! (ילדות)

אז אני זוכר את עצמי בגיל 4 פונה לקהל דמיוני במקום להמציא לי סתם חבר דמיוני ומספר סיפורים בגן ( הגננת כעסה שאני משקר ) ח ח ח , בכיתה היתי הליצן . . . --->

המשך קו"ח ( תיכון . . . )

אז ככה בלי הדרכה מצאתי את עצמי עושה פנטומימות מ ד ה מ ו ת ( הלואי שאצלח לחזור לזה ) הפקתי כתבתי ושיחקתי הצגת פורים ענקית ( 3 שעות ) ואמרו לי שאני צריך ללכת עלזה ( התאים לי : )

המשך קו"ח (הזמן הארון)

( אני לא רואה את עצמי מבוגר ) אז בצבא אני מאמין נהיתי יותר סגור וכ`ו ( זה די רע בתחום שלנו ) בבסד עברנו למדתי במיסגרת מסוימת ימי שישי חצי שנה . . .

המשך קו"ח (הזמן הארון) 2

יצא לי מאז לעשות קצת תאטרון רחוב וקצת בעוד מיסגרת ביגלל שאין לי מצב ללמוד ברצינות בבית ספר למישחק ( אני דתי ( זה מורכב אני יסביר אם תישאלו ) ) אז העדפתי במקום לרבוץ ולהתלונן להזיז את עצמי ולעשות משהו . . .

זיכרונות . . .

היזמנו פעם פנתומימאי לישיבה סוף המופע החברה העלו אותי לבמה שאני גם יראה מה אני שווה . . . . . - הוא נתן לי את הטלפון שלו - שניתקדם עם זה . . . אבל כניראה שלא היה לא זמן . . . .

ה ב ה ר ה

זה ( כשזה יהיה ) זה לא יהיה תאטרון " שלי " אף אחד לא יהיה שחקן " אצלי " אני מחפש אנשים שיעבדו איתי ביחד - אני ב"ה מקים קבוצה ואם במיקרה אני זה שלא יתאים אז אני אעזוב ( ! ) בלי להתלונן ( אני גם מחפש אנשים לא רק שחקנים אלה ( אם מישהו בקטע ) דברים אחרים בתאטרון . . .

anabar

New member
זה הזוי לגמרי!!

אתה מדבר פה אל קבוצה של בני נוער. אנשים שלומדים משחק, ולא במאים. זה בלתי אפשרי ליצור קבוצה של תאטרון שעובדת ביחד ובאופן שווה. חייב להיות במאי שמקבל את ההחלטות האומנותיות ומפיק שמקבל את ההחלטות הטכניות. הקבוצה היא רק גוף מבצע. אם כולם יהיו שווים מבחינת הסמכות והאחריות, לא נתקדם לשום מקום. למה שאני כשחקנית אקבל ביקורת שאני לא מסכימה איתה משחקנים אחרים? כשיש במאי כולם פועלים להגשמת החזון שלו. נכון שיש מקום להתווכח איתו ולחלוק עליו, אבל לפחות כשיש במאי יש סדר וכיוון מסויים. אתה צריך לבנות קבוצה מאנשי מקצוע כגון, במאי, מפיק, וכו', ולא מקבוצה של שחקנים...

למעלה