עידכון מהיר...

Pink Floyd 117

New member
עידכון מהיר...

בשבוע הבא ביום רביעי (אני חושבת שזה ה-16 למאי, נכון?) יש ב-16:00 (לכושלים מביניינו - 4 בצהריים) יש Wish List של גרין דיי... כנסו ל- www.mtv.tv/wishlist ותצביעו לקליפ האהוב עליכם (למי שלא יודע - לא צריך להירשם כחבר באתר...). חוץ מזה ביום שישי יש אחלה רשימה...

כן אני יודעת..

ראיתי כבר בסופשבוע של "איך הם התחילו" הסתובבתי בדיוק וראיתי בטלוויזיה שהסוס ענה על זה מתי יש,אז כבר שמתי לי התראה בטלפון. ופאק,שחכתי ת'סיסמה והיא לא נשלחת :(

../images/Emo207.gif

טוב,נודע לי שבאתר הרשמי של גרין דיי,הם פרסמו פעם ליומיים בלבד כתובת מסנג'ר של כל הלהקה,וכאילו דיברו איתם בוובקאם,וראו שזה הם והכל.. יש למישהו מושג אם זה אמיתי? ואם כן-אז מה לעזאזל הכתובת!?

דניתיי16

New member
באמת?!?

אבל זה בטח מסנג'ר שעשו במיוחד בשביל זה לא?כאילו עכשיו הוא גם בשימוש?

אממ לפי מה שאמרו לי,

הוא בשימוש,אבל מועט.. כאילו,בקושי מתחברים אליו,אבל לפעמים כן..

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifהו מאגניב.

כמה אתם הייתם מוכנים לשים על זה שאמריקן אידיוט לוקח מקום ראשון?

Musedol

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo124.gif MUSE לארץ../images/Emo70.gif

מצטערת על הניצלוש, אבל לדעתי זה חשוב מספיק
אז ברצוני להפנות את תשומת ליבכם לעצומה הזו, כדי להביא את מיוז לארץ. אז נכון שלרוב עצומות הן לא הדבר אשר מביא להקות לארץ, אבל במקרה של מיוז כבר נעשו מספר מגעים בהבאת הלהקה ארצה. בשיחות איתם [שנערכו פנים אל פנים ע"י מנהלת פורום מיוז בתפוז] הם הביעו אהדה ורצון להגיע גם לארץ, אך רוצים לראות גם כמה אנשים יש פה שרוצים שהם יבואו. אי לכך ובהתאם לזאת, הקמנו עצומה. אני מבקשת מכם בבקשה רבה לחתום על העצומה הזאת [שם ושם משפחה, אימייל לא חובה]. בבקשה, 2 שניות מהחיים. אתם יכולים להפוך עולמות
תודה לכל מי שחותם ועוזר!!!

למעלה