עידכון לגבי המכונית

maayan i

New member
עידכון לגבי המכונית

נסיעת המבחן נערכה- והרי הסיכום: דבר ראשון, אמיר צדק - אכן התעוררה בעיה של קירור למנוע. בתחילה הותנע המנוע בתצורה המקורית, ואכן המנוע התחמם במהירות. לכן שונה כייון נסיעת הרכב וכעת המנוע הוא קידמי. הרכב נוסע בסדר גמור- אבל יש חופש לאחד הגלגלים האחוריים ולכן הוא לא נוסע ישר במהירות - אני אנסה לסדר זאת. כייון שהפעם ישנם 4 גלגלים יש לרכב נטיה להסתסב מהר יותר מהרכב הקודם. סה"כ השילדה מחזיקה מעמד את הוויברציות של המנוע- ככה שאני למרות הכל שמח. כפי שאמרתי הרכב הזה עוד יעבור שינויים, השילדה תישאר כפי שהיא אבל יתווספו חלקים נוספים לפי הצורך. לכל אלו שהאירו והעירו אומר תודה.

גיא1234

New member
נראה לי שהוא מסתובב מהר יותר

בגלל שהמנוע מחובר מאחורה עם פרופלור דוחף. תחשוב על זה.

maayan i

New member
המנוע עכשיו עם מדחף מושך

עקב בעיית הקירור הוחלף כיוון נסיעת הרכב, החלפתי את המדחף מדוחף למושך. בכל אופן אני חושב שפתרתי את הבעיה של חופש הגלגל, אני מקווה שזה יפתור את הבעיה. ההיגוי הוא אחורי, ככה שהרכב מגיב יפה מאוד לפניות- זה היה גם היתרון של הרכב הקודם. בנסיעה הבאה שלה אני אוסיף ספויילר לחלק האחורי- ע"מ להצמיד את הגלגלים כשהיא נוסעת (זה עובד). בכל אופן היא נראת לי בסדר גמור, קצת עבודה והיא יכולה להיות טובה מהקודמת, במידה ולא (לא סביר) אני פשוט אבנה העתק של הקודמת ואמשיך לשפר אותה... * הרעיון של המכונית נעשה לימי השבוע שאי-אפשר ללכת להטיס, וגם כדי למנוע נייון של התאים האפורים, ככה שאין לי בעיה ואני האמת שמח שיש תקלות וכאלו, ככה מתאמצים חושבים ופותרים את הבעיה.

אלעדהלר

New member
יש קשר!

בטיסנים מנוע אחורי תמיד מתחמם יותר ממנוע קדמי - כתוצאה ישירה למהירות האויר עליו.

אלעדהלר

New member
התחממות....

התחממות = התרחבות השרוול = איבוד קומפרסיה יחסי = יחס דחיסה יותר קטן =הפחתה בסל"ד .

hifly

New member
הלוואי...רק זה

התחממות = התרחבות השרוול = איבוד קומפרסיה יחסי = יחס דחיסה יותר קטן =הפחתה בסל"ד =תפיסת הבוכנה(עקב התרחבות מהירה יותר מהשרוול)=הלך השרוול והבוכנה קיבינימט=ניזרק המנוע לפח

אלעדהלר

New member
הצעה

תייצר צלעות קירור לראש מנוע תנסה להתאים צלעות קירור ממגבר ישן תצמיד אותם עם ברגים או בלחץ. ובעיות ההתחממות תפתרנה, מנסיון!

maayan i

New member
תודה לך אלעד

קראתי אתמול את ההצעה שלך לעשות זאת למנוע של טיסן במטרה להפוך אותו למנוע למסוק. הרעיון הוא ממש טוב. לי יש שתי בעיות: 1. אין לי עם מה לחתוך מתכת. 2. אין לי ברגים ארוכים מספיק לתפוס זאת, אני מטיל ספק אם ניתן להשיג. 3. הנקודה הכי קריטית- אין לי מגבר ישן... אבל הרעיון הוא ממש טוב. תודה לך על ההצעה. אני כרגע עובד על שינויים קוסמטיים עקב שינוי הכיוון.

yoelba

New member
רעיון לקרור המנוע

למה שלא תנסה לחבר מיכל קטן של מים שיקבל דיחוס מהאגזוז וישפריץ על ראש המנוע נגד כיוון הנסיעה כך שהפרופ יעיף את מה שישאר מהמים לאחור סתם רעיון אבל אולי שווה לנסות

hifly

New member
אפשר לכתוב ספר...

בדיחות על האוטו שלך...ועל רעיונות הקרור

maayan i

New member
ספר עדיין אין לי

בכל אופן כל רעיונות הקירור מהטיפשיים ביותר וכלה במופרעים ביותר- לא חשובים הבעיה כבר נפתרה. אני מרוצה מהרכב מי שרוצה לצחוק בבקשה- לי זה תרפיה.

למעלה