עידכון לגבי היום..

WinnerMan13

New member
עידכון לגבי היום..

אוףףףףףףףףףףףףףףףף הלכתי היום לבית ספר שלה..(בגלל שסיימתי ב-12:40) חיכיתי מ-12:40 עד 13:30 כדי לראות אותה..ובשביל מה????? הכל לחינם!!! חיכיתי והכל ואז צילצל וכולם יצאו החוצה אז ישבתי שם על איזה מדרגה כזו עם שני חברים שלי..עכשיו בנינו זה די קשה לחפש מישהו שאין לך מושג איך הוא ניראה...but...באיי סי קיו היא אמרה לי שאני אחכה והיא כבר תבוא להגיד לי משהו..אז חיכיתי..חיכיתי..וחיכיתי..ומי לא בא? לא לא מיכאל בכלל לא היה שם..(חח סתם סתם זה מהשיר ההוא..חיכיתי חיכיתי ומי לא בא מיכאל...אבל עזבו) היא לא באה...כבר התייאשתי נעמדתי וסימנתי לחברים שלי שזהו הולכים..but..רגע לפני שאני הולך אני שומע..."מי זה אליהו?" "אני" סימנתי לאיזושהי ילדה.. אתה מכיר את _ _ _ _ _ _ ? כן אמרתי לה..אז היא הלכה רגע לצד דיברה עם איזה ילדה שממש לא שמתי לב איך היא נראית..ואז הלכה..וזהו נשארתי עם החברים שלי..למזלי היה צחוקים בדרך הבייתה כך ששכחתי מזה מהר.. אבל בכל זאת אני מחכה שהיא תתחבר כדי ל"ברר" כמה דברים..

vanvan15

New member
באסה...

טוב... אבל תתכלס מה ציפית שיקרה? היא תבוא ואז מה?... תהייה איתה?... אבל היית עם חברים שלך.... בקיצור... אני אומרת...תקבע איתה איפשהו אחרי בצפר לבד ותתיחס כבר להודעות שלי

WinnerMan13

New member
אולי את צודקת but...

הייתי בסך הכל עם שני חברים..והיא ידעה שאני לא מתכוון לבוא לבד..וביג דיל גם היא לא ממש הייתה באה "לבד" אולי מחר יהיה לי סיכוי לראות אותה אם ניצא..מה זה אם?? כשניצא.. ולאיזה הודעות את מתכוונת?

vanvan15

New member
כן, אבל...

לדעתי לא הייתם ממש יכולים לדבר כשיש אנשים מסביבכם... אולי זה היה מקל על המבוכה הראשונית אבל מה אחר כך?... כשכתבתי נצל"ש......

vanvan15

New member
נ.ב.

למה כשאתה רוצה להגיד את השם שלה אתה כותב _ _ _ _ אתה לא יכול להגיד את השם שלה? זה כזה משנה?...

למעלה