עידכון ירחי מספר 1

השפעתו של הירח

התחושה שלי היא שהשפעתו עלינו גדולה מכפי שחושבים האם מישהו שם לב להשפעתו ? האם למישהו יש מידע בנושא ? מענין אותי ביותר ענין זה אנה הכניסו את הירח למודעות ושימו לב אם יש חוקיות בין הופעתן של תופעות בחיכם ובקליניקה שלכם לבין מצב הירח את תמונת הירח בכל רגע ותיאורו תוכלו למצוא באתר דרך הכוונה

אשכר

New member
מעניין, איזה השפעות אתה מכיר?

חוץ ממחזור אצל נשים, התרבות של כל מני מיני צרצרים, ו"מצב רוח שונה" באופן כללי אצל כלבים ואנשים?

0 אור 0

New member
אם זו לא היתה הודעה פרסומית אז יכול להיות

שמפלצת ההודעות אכלה אותה צר לי אבל אין לי אפשרות היום להכנס לבדוק אם ההודעה נמחקה, על כל פנים אנחנו נוהגים לשלוח מסר עם הסבר כשמוחקים הודעה, כך שלא סביר שהיא נמחקה גם על ידי אחד מהמנהלים האחרים. אם שלחת אותה הודעה להמון פורומים במקביל , יתכן שהיא אותרה כספאם ונמחקה על ידי המנוע האוטומטי, על כל פנים, יש לפעמים תופעה שהודעה נעלמת ללא כל הסבר וזכר. בפולקלור של תפוז זה נקרא "מפלצת ההודעות" - לאחרונה ראיתי שוב כמה הופעות תמוהות ובלתי מוסברות שלה.

אני חושב שהשפעתו גדולה מכפי שנהוג לחשוב

וזה בדיוק מה שאני אומר שכדי להבין את השפעתו יש להכניסו למודעות אח"כ אפשר לשים לב אם יש קשר בין תופעות בחיינו לירח. במקורות הסינים יש התיחסות שאני בעיצומו של מחקר לגביו. ואשמח להביעה לפניכם בקרוב. באופן דומה התפתחה הרפואה הסינית ע"י מודעות לתופעות הטבע והקשר שלהם לחינו ומצבנו האנרגטי וכמובן שיתוף מתמיד של מידע בין מטפלים רבים . לכן הצעתי היא לבדוק את הדברים יחד

WhiteBear

New member
נושא מעניין ../images/Emo45.gif

רציתי לחלוק איתכם שדיברתי היום עם אמנון על הנושא. כשהתחלנו את השיחה, לא הבנתי אותו נכון. חשבתי שהוא מציע לעשות מחקר על הקשר בין מחזורים בירח לבין תופעות בריאותיות/פסיכולוגיות אצל אנשים. הגבתי באומרי שמבחינה סטטיסטית צריך המון תצפיות, והרבה שיטתיות באיסוף הנתונים, כדי להסיק מסקנות האם מחזוריות הירח משפיעה על דברים (לדוגמא, לטעון שכאשר הירח יותר מלא, אז לאנשים יהיו שרירים יותר תפוסים - או מה שלא יהיה). אמנון ביהר את עמדתו בפני ואמר שאין הוא מציע לבצע מחקר בעל עם תיקוף סטטיסטי, אלא לחפש רמזים לשאלה על איזה דברים הירח עשוי להשפיע
(לתושבים עירוניים או כפריים). כלומר: האם יכול להיות שמחזור הירח משפיע על מצבי רוח של אנשים, על נטיות לאלרגיות או מצבי שרירים. ושאלתי אותו "מה לדעתך היה מספק לנו רמזים להשפעה אפשרית של הירח עלינו ?" ותשובתו הייתה שאם מטפלים ברפואה משלימה, ישימו לב למצב הירח, אפילו שלוש ארבע פעמים במהלך החודש - אולי אחד מהם ישים לב "וואלה, אני שם לב שתמיד כשהירח מלא, המטופלים שלי נהפכים ליותר רגועים/עצבניים" האם משהו כזה יקרה? לא יודע. כסטטיסטיקאי, אני סקרן לשמוע מה יצוף אצל אנשים מניסוי כזה. וזאת במקביל לתופעות כמו זו שמדוגמת בסרט "המספר 23"
להית, טל.

מודעות היא שם המשחק

נשים רבות מודעות לכך שיש להן יותר כאבי ראש לדוגמא כמה ימים לפני המחזור שלהן. האשה מודעת למחזור שלה ולכן קל לה לקשר. אם הווסת לא היתה גלויה יתכן שהיתה אומרת יש לי כאבים בערך פעם בחודש. ליכולת לקשר בין תופעות וע"י כך לצפות אותן יש משמעות גדולה שמתכננים טיפול. מה שאני אומר שאם נשים את הירח במודעות יתכן ונשים לב שהשפעתו ניכרת על חיינו יותר מכפי הנדמה הכל ענין של מודעות. כך הרפואה הסינית התפתחה ע"י הגדלת המודעות ושיתוף מידע. למי שמתעצל להרים את ראשו ניתן לראות תמונה מעודכנת של מצב הירח ותאורו כאן

עידכון ירחי מספר 1

בשעות אלה נולד הירח וזה זמן טוב להתכיל להיות מודע אליו. אני רוצה לשתף אותכם במחקר אישי לגבי הירח והשפעותיו עלינו. לשם כך ראשית יש להכניס את הירח למודעותנו. אז אפשר לשים לב לקשר בין מצבו למה שקורה בחיינו ובחיי מטופלנו. אשמח אם תעדכנו על כל הקשר מענין שתבחינו בו. לנוחיתכם - ולכל המתעצלים להרים ראשם אל השמים תמונת הירח ותאור מצבו העדכני בכל רגע - כאן

למעלה