עידכון חשוב

taz512

New member
עידכון חשוב

יש סיבה שאני כותב את זה פה, אין לי מושג מה היא אבל יש לי סיבה. טוב הנקיונות נסתיימו, הקניות נסתיימו, חיבור המערכת הסתיים. הכל בכוננות, כרגע רק צריך להביא את הכיסאות מהשכנים מחר, ולהתחיל לבשל, מאוד פשוט.... טוב אז אני יושב כאן לבד, אם כל האוכל.... זה קצת מסוכן, אבל רק שתדעו לכם שאני מחזיק את עצמי (בקושי). תגיעו מהר!!!! הסטייקים נראים טוב מאוד מאוד מאוד. טאז, השד הרעב

leeloo

New member
אתם כולכם אנשים רעים מאוד!

איך סבתא שלי בחרה דווקא את ה-29.2 בתור יום הולדת!? אני צריכה לנסוע אליה, להתחנף אליה, חשבתי עוד לקנות לה פרחים, אבל השעה שבה התעוררתי היום לא איפשרה את זה, והיא תחשוב שבלה בלה בלה עליי, ואתם יושבים לכם, צוחקים, נהנים, אוכלים, שותים, ואני תקועה עם המשפוחה ועם בן דוד שלי שבטח יתחיל לתחקר אותי על מעשיי ביום שישי בגלל שפגשתי אותו במועדון במקרה...

leeloo

New member
יש פעם ב-4 שנים...

משהו כזה.. היא רצתה להזדקן אז היא קבעה לעצמה את התאריך הזה... משהו מטורף הסבתא הזו...

חודש פברואר

הוא פריקי כזה.. במצב רגיל, יש 28 ימים. יש 29 פעם ב-4 שנים. (שנה מעוברת) פעם ב - 100 שנה, אין 29, ורק עד 28. פעם ב - 400 שנה, עוד פעם יש 29. בקיצור, יהיה 29 שנה הבאה (שנה מעוברת). אלה היו 20 שניות על פברואר (או יותר אם אתם קוראים לאט). ו
לסבתא...

tali_le

New member
באיזה שעה המפגש? ומתי הוא יסתיים?

טלי שמנסה לקבוע המון תוכניות לסופש ולתאם בין כולן

taz512

New member
מאוד מאוד מאוד פשוט

המפגש מתחיל ב11, שזה אומר שזאת השעה בערך שבא אני מדליק את המנגל. המפגש יסתיים כשלאנשים ימאס והם ירצו ללכת הביתה. בין זה לבין זה יש המון המון זמן. טאז, השד והזמן

למעלה