עידכון ושאלה

עידכון ושאלה

העידכון הוא שנכון לכרגע אין אצלי שינוי ,המחזור עדיין לא הגיע (להפתעתי הרבה).בנוסף לכך,היום לא הופיעו הכתמים החומים/בז'ים והשאלה היא-במידה ויש הריון (באופן עקרוני כמובן) מדוע אותם כתמים או דמוי מחזור מופיעים ? האם יש כאן בנות שזה קרה להן ובכל זאת גילו שהן בהריון והאם הכתמים האלו חזרו על עצמם ?

זוג חדש

New member
יש פה הרבה מאוד תשובות לשאלה זו

אני אישית עוד לא הגעתי לאיחור במחזור ככה שאין לי תשובה אבל המנוסות אומרות שאולי זה דימום השתרשות. (הלוואי). דרך אגב כמה ימים איחור יש לך? אולי כדאי שגם את תודעי לנו כבר על שני ה-
המיוחלים??? תחזיקי מעמד בכל מקרה.

כרגע האיחור הוא של יומיים,אבל

כיוון שהייתי כבר בסרט כזה אני עדיין לא מכנה את זה לגמריי איחור ,ככה זה כשלא לוקחים גלולות יותר,אי אפשר לצפות במדוייק את יום הגעת המחזור אבל אני ממשיכה לעקוב כל הזמן כי בכל זאת המחזור שלי סדיר והופיע בכל חודש עד כה.

פּוֹנְג

New member
אם תסתכלי במאמר 'לדעת לפני שיודעים'

יש שם ריכוז של כל הסימנים שמי שנכנסה להריון היו לה. יש שם לא מעט כתמים חומים. להגיד לך מה הם בדיוק אני לא יודעת, אבל אני מניחה שמדובר על דם ישן, אחרי הכל ההשתרשות מפעילה את הרחם ויכול להיות שפעילות זו גורמת לעוד דם ישן להשתחרר... הנחות הנחות

lulyK

New member
לי זה קרה!

ההפרשה שמקדימה את המחזור הגיעה (משהו ורדרד בניגוב. אם מתעקשים על הגרפיות...) ונעלמה כלעומת שבאה. יומיים אח"כ כבר היה לי מספיק אומץ לעשות פיפי על המקלון........ ו-
אנחנו נפגשות הערב, לא?

לוליק !!! בטח שאנחנו נפגשות הערב

אם לא הייתי מתביישת ,הייתי מביאה את הגרף שלי של חום השחר,אבל אני מציקה לך כבר מספיק .

ריקי29

New member
שועיתי, מחזיקה לך אצבעות!

תשתדלי לעדכן כל שעה-שעתיים! בהצלחה!

גורבי

New member
מצטרפת להחזקת האצבעות ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

העם דורש בשורות טובות!

שוב עידכון (תמיד רציתי להיות

כתבתנו מהשטח)אז אחרי שנחתי לי את מנוחת הצהריים (מומלץ) אין עדיין שינוי והמחזור עוד לא הופיע.ופונג,את הגרף שלי אני אצרף בכל מקרה,מייד אחרי שהגוף שלי יחליט אם הוא בהריון או במחזור.

שעועית למה את מתעללת בנווווווו

מה קורה <? לאן נעלמת??. עשית בדיקה??. מחזיקה אצבעות חזק ל-2 פסיםםםםםםםםםםםם דארמה

ריקי29

New member
נו, שועיתי?!../images/Emo39.gif

לא יפה לעשות דבר כזה, יאללה מה קורה?! אנחנו פה במתח!

למעלה