עידכון + בקשה לעצה

aniuzbek

New member
עידכון + בקשה לעצה

הנה עדכון של הפאזל שהזמנתי לפני שלוש שבועות. אני מתגייס ב 14 ורציתי עד אז למסגר כמה פאזלים ותמונות שיש לי ולעצב את החדר בהתאם. אני מבקש מכל היכול לעזור לי ב: איפה למסגר הכי זול? איך בכלל להדביק את הפאזל [איזה דבק ואיפה לקנות?] איך להביא את הפאזל למסגור ללא פגיעה בו? [במקרה ולא גלגלתי אותו סביב צינור] בבקשההההההההההה עיזרו לי
מבטיח תמונות של החדר המעוצב מיד אח"כ!

mgos0911

New member
חפש הדבקה במאמרים של הפורום

היי חפש הדבקה במאמרי הפורום. הכי זול אם סטדרטיים (1000 חלקים) - להדביק לבד לקנות מסגרת באיקאה למיוחדים / מקצועיים - תלוי היכן אתה גר. פאזל שאני מסגרתי - זכוכית מט 120*86 3000 חלקים פרופיל 7 ס"מ- 320 ש"ח...(יקר יחסית). איך להוביל - 1 שיטת השטיח 2 לחלק לחלקים בגודל של הקופסא המקורית (אם ראלי - עד 8 חלקים, להכניס לקופסא ע"י קרטוני ביצוע זה ע"ג זה 3 בין שני קרטוני ביצוע כאשר אתה מדביק במסטינגטייפ את ההיקף (צמודים זה לזה - זהירות שלא יהיה רווח אחרת הפאזל יחליק וידבק , מסוכן לפאזל גדול בגלל אפקט הבטן ואז החלקים באמצע יכולים לנוע בחופשיות - רוצה - מלא בחולצה לייצירת לחץ חפש בפורום מסגור או הובלה גיוס נעים.

aniuzbek

New member
טודה רבה לך

הגיוס עוד ייחכה מעט. את ההובלה עוד נסדר איכשהו. השאלה היא האם לא יהיה יותר זול למסגר איפנשהו ביפו? הייתי בטוח ששם "אתם" עושים את זה... אולי מישהו מכיר בכל זאת מקום יותר זול מאיקיאה? ומה לגבי הדבק? איפה לקנות וכמה? הפאזל הוא 3000 חלק. 120X80

mgos0911

New member
3000 חלקים אין מסגרת באיקאה...

היי אם כבר פאזל מושקע ואתה רוצה למסגר איכותי - יעלה לך .. בין 250 - ל 350 ש"ח לדעתי. נטען שיש זול בדלית אל כרמל ...זכור שגם צריך הובלה חזרה ושיחטון פה לא יעזור ... בהצלחה.

aniuzbek

New member
אוף זה מדכא! חשבתי יהיה פשוט...

יש לי עוד שני פאזלים שאת המידות שלהם אני אעלה לפה מחר. ונראה אולי איתם זה יותר פשוט... ומה עם נסיעה חזרה - בטח ייכנס לאוטו לא? בעע, זה מה שיש לי להגיד.

למעלה