עידו...

OpyuM

New member
עידו...

משום מה אני לא מצליח להוסיף תגובות בבלוג שלך... אולי הבעיה אצלי אבל תבדוק את הקוד שלך אם הבעיה שם.

לא לא, זו לא בעיה אצלך

המערכת תגובות שלי קרסה [יותר נכון החברה שלה] וגם לעוד כמה בלוגים אין מערכת כזאת אבל זה יתוקן בהקדם למעשה, שי, יוצר המערכת תגובות חזר אז אני מקווה שהוא יתקן ואז תהיה מערכת תגובות סוף סוף לבלוג שלי
עידו.

OpyuM

New member
למ שלא תבנה אחת לבד?

כמו שאני עשיתי? בניתי את כל האתר לבד וככה אני תלוי בפחות משתנים... הדבר היחידי שאני תלוי בו זה ספק האכסון לאתר, כל השאר לבד...

גלעד ו.

New member
הספר אורחים (מערכת תגובות) שלך

נסגר כמו כמעט כולם תוכל לקרוא עוד כאן http://www.visual-book.up.co.il

איה@

New member
עוד הוכחה ../images/Emo26.gif

שעדיף להשתמש במערכות שגובות תשלום. כשמשלמים - יש בטחון - שלא יסגרו. גלעד - בהצלחה בהמשך.
איה.

אל דאגה ! אני עוד אחזור..

שני הבעיות היחידות שלי כעת זה עיצוב ואכסון המערכת.. אני דיי בטוח שאריאל עדיין מוכן לאכסן לי את המערכת, אך בעיית העיצוב מפריעה לי.. אני לא מצליח לעצב משהו מתאים. אני מבטיח לחזור ברגע שהבעיות ייפתרו..

גלעד ו.

New member
תגשובה והערה../images/Emo13.gif

לאיה, המערכת נסגרת בגלל שהאנשים העדיפו מערכת תגובות(ובצדק-זה יותר פרקטי) התכוונתי להעלות את המערכת החדשה שכוללת גם מערכת תגובות והכל פשוט אין לי זמן לטפל בזה אז העדפתי לא להתחיל משהו שלא אוכל לתחזק. השארתי לשי את העניין ושי, אל תסתמך על השרת של אריאל כי הוא לא שלו ומשרד החינוך יכול לשנות את דעתו בכל רגע עצה שלי - תקנה שרת ב agate לא יותר מידי יקר ולך על זה.

genotip

New member
יו יו יו יו ../images/Emo46.gif

תגיד לי גלעד יקירי למה סתם לדבר? תסביר לי למה? מאיפה בדיוק המידע שמשרד החינוך יכול לשנות את דעתו? חברים שלך עובדים שם? אז תפסיק לדבר שטויות. תודה

genotip

New member
וזה שאריאל לא פה בתקופה ../images/Emo34.gif

האחרונה, זה עדיין לא אומר שאפשר להגיד שטויות מאחורי הגב שלי, אני לא אוהב את זה. (לכל מי שנהנה להגיד דברים בשמי בפורומים בשבועיים האחרונים).

גלעד ו.

New member
להוריד את האף... ../images/Emo18.gif

תרגע, תנשום,, תנשוף. עם כל הכבוד לך אני לא צריך להיות בעל השרת כדי לדעת שזכותם לשלול ממך את האחסון כי סה"כ הם לא חייבים לך כלום זה כטובה... אני צודק עד פה? זה הכל.

genotip

New member
../images/Emo34.gifבוודאי שאתה טועה ../images/Emo11.gif

יקיריי, זה לא שהם חייבים לי משהו... אבל ברגע שהם חברים שלי, הם גם לא יורידו אותי... אלו אנשים שאני מכיר בסביבות חמש שנים ועובדים איתי בצמוד חלק גדול מהזמן הזה, אותם אנשים שגרמו לי להיכנס לתחום הזה של העיצוב מההתחלה... מלבד זאת, אני תורם להם באותה מידה שהם תורמים לי, בתמורה לאיכסון אני מעצב בשבילם (כל מה שמשרד החינוך מחוז דרום מוציא - החל מפירסומים, אתר וכו´). ועם כל הכבוד לך, יש לי 200 מגה על שרת אחר שהוא בתשלום (וכבר הזכרתי את זה בפורום פעם), זה שהדומיין לא מופנה לשם, לא אומר כלום. בכל אופן, אף פעם לא נתתי הבטחה בלי כיסוי, אני יכול לחתום על זה.

למעלה