עידו תדמור האם זה נכון שעידו תדמור הוא הומוסקסואל ?
ש שכטרון New member 18/12/05 #5 אם הוא מחוץ לארון../images/Emo59.gif זה ממש לא חדירה לפרטיות... עידו תדמור זה ההוא מ"נולד לרקוד"? אז כן, הוא גיי...
אם הוא מחוץ לארון../images/Emo59.gif זה ממש לא חדירה לפרטיות... עידו תדמור זה ההוא מ"נולד לרקוד"? אז כן, הוא גיי...
A actress New member 18/12/05 #8 אבל כל העסק הזה בלהתעסק במיניות של הסלב, לא חושבת שזה עניין ציבורי, זה עניין פרטי שלעצמו.
ש שכטרון New member 18/12/05 #9 אני לא חושב כמוך../images/Emo59.gif נכון שזה לא יהיה בסדר שאנשים יתייחסו אליו אחרת בגלל הנטיות המיניות, אבל אם הוא החליט שהציבור יכול לדעת, אז הוא צריך לקחת בחשבון שידברו ויתעניינו בזה...
אני לא חושב כמוך../images/Emo59.gif נכון שזה לא יהיה בסדר שאנשים יתייחסו אליו אחרת בגלל הנטיות המיניות, אבל אם הוא החליט שהציבור יכול לדעת, אז הוא צריך לקחת בחשבון שידברו ויתעניינו בזה...
M m709 New member 19/12/05 #10 אולי מספיק אל תריבו בגלל זה , זו הייתה בסך הכל שאלה שקצת עניינה אותי , הוא בחור נורא נחמד , בגלל שאלתי .
אולי מספיק אל תריבו בגלל זה , זו הייתה בסך הכל שאלה שקצת עניינה אותי , הוא בחור נורא נחמד , בגלל שאלתי .