עידו תדמור - מופיעים

joebase

New member
עידו תדמור - מופיעים

שמעתי ששבוע ההבא הלהקה של עידו תדמור מעלה את "תא" ואת "מיתה סדין וקר" מישהו ראה?

לא אבל ידועים לך תאריכים?../images/Emo13.gif

אני ממש אוהבת אותו בתור רקדן

joebase

New member
כן יש תאריכים

"תא" עולה ביום רביעי 20/7 ו"מיתה סדין וקר" עולה ביום חמישי 21/07 שניהם ב 21:00 בסוזן דלל

Vitamin Chick

New member
בתור רקדן ../images/Emo99.gif

בתור מורה (לקלאסי) לא ממש אהבתי. עשיתי שיעור אחד שלו והרגשתי שאני בכלא... הוא לא הרשה לנו להרים את הבגד גוף או לגעת בשיער או בנעל בטענה ש"זה פוגע באומנות המחול" בקיצור אסור לזוז חוץ ממה שהוא מבקש. כאילו הוא אחלה מורה והוא הרג לנו את השרירים והיה שיעור ממש טוב אבל הקטע הזה נראה לי הגזמה שהייתי צריכה בסתר לסדר את הבגד גוף שלא יציצו עניינים

יש לו בהחלט קטעים מוזרים...../images/Emo67.gif

הוא ממש ממש נרקסיסט וכן גם מורה קצת משונה אבל לעזזאל יכולת התנועה שלו ואיך שהוא מחזיק את הגוף זה משהו נדיר...

ballet20

New member
ראיתי את מיתה סדין וקר

ואני אישית לא כ"כ אהבתי. עידו רקדן מדהים אבל הוא מעט מממחזר את עצמו ואי הרגשתי שהוא לא מנצל את היכולת של הרקדנים שלו מספיק.יש ביצירה כמה דברים מענינים ומקוריים אבל הרגשתי שהיא עמוסה מדי. אבל זו רק דעתי

היי בובה../images/Emo66.gif

יש איזה אתר שאת מכירה שאני יכולה לראות את כל ההופעות של להקות המחול (עוד איזה משהו להוסיף לfavorites)

ככה זה כשגרים עם חבר....../images/Emo163.gif

נכנסים לפעמים בשם שלו... בכל אופן תודה בובה

ballet20 ../images/Emo9.gif

מה איתך נהנת?
אני ממש נהנתי שעשיתי אבל כרגע אני לוקחת את הדברים באיזי והולכת לבדוק מה יש בתחום של מחול בהוד השרון...

ballet20

New member
לא, מודרני בוגרים

גווין. מורה מעולה!כל כך נהנית!כל כך התגעגעתי למודרני (לא רקדתי שנה...רק קלאסי וג'אז...זה לא אותו הדבר, יו נואו)

ואו איזה כייף לך../images/Emo6.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif

נהדר! את בטח ממש נהנת! איזה יופי!!!!
את לא יודעת איך בא לי שהסתיימו כבר המבחנים האלה... וגם אני אתחיל לפזז

ballet20

New member
יודעת ,יודעת...

ברוך השם אין לי מועדי ב. אני מרגישה כמו בקייטנה, באמת!חוץ מזה שזה כזה כיף לרקוד כל יום...איזה פינוק...הדבר היחיד שהורס זו העבודה המטומטמת שלי אבל חפיף, יהיה בסדר

למעלה