עידו קוז'יקרו הביתה!

AGENT SHESH

New member
משחק אחד לא משקף.../images/Emo73.gif

הוא שיחק נהדר במהלך העונה, משחק אחד לא טוב לא יכול לשקף יכולת. לכן לדעתי, ונראה לי שגם לדעת דרוקר - קוז'יקרו יישאר בירושלים גם לשנה הבאה.

גם דורון שפר שיחק חרא אתמול

ולו אתה לא אומר שאילך הביתה. AGENT SHESH צודק לא שולחים שחקן הביתה בגלל משחק אחד.

אני לא רק אומר את זה בגלל אתמול..

ראיתי מלא משחקים של הפועל והוא פשוט לא מספיק טוב כמו כן ארז כץ אבל זה דעתי בלבד

ארז כץ שחק אתמול נפלא...

אבל גם לו היו משחקים שהוא לא היה מספיק טוב. לכל שחקן יש תקופה טוב ותקופה רעה,ובכמות של שחקנים גבוהים שיש בארץ עידו הוא נכס.

טוב הפועל צריכים כמה שחקנים חדשים..

אז את מי אתה אומר צריך להעיף? לפי מה שראיתי אתמול עידו לא מתפקד טוב וגם ארז כץ..

אני חושב שהפועל צריכה שני...

אירופאים שאחד היה קלע/רכז ושני היה גבוה. לא צריך להעיף אף אחד אלא לחזק את קבוצה כמו שכתבתי למעלה,ואז עידו יעלה מספסל. יש גם לחזק את ספסל.

AGENT SHESH

New member
../images/Emo73.gif

אתה מוזמן לקרוא לי משה.

Fantasy WRC

New member
הביעה היחידה של עידו הוא לעבור

שחקן גבוה בדרך לסל, כל פעם עושים לו בלוקים ממש ליד טבעות, והוא רואה את זה אך לא עושה כלום, הוא לא יודע לעשות מהלך עם יד-כדור בשביל להמנע מהבלוק כמו שאחרים עושים.. הזריקה שלו לסל יותר מדי "ישירה" מבלי לעשות טריקים בדרך לטבעת.. ולדעתי הוא גם מפחד איכשהו להטביע על פנים של שחקנים יריבים, ועוד עם הגובה שלו.. יש לו כנראה פחד הטבעות או מהשהו כזה.. אם הוא ילמד איך להכניס כדורים לטבעת מקרוב, עם הזזת של יד שבו הוא מחחזיק כדור, הוא יהיה בלתי עציר בהגנה.. חבל..

בדיוק עידו הוא פחדן..

הוא לא כמו אוואג'ובי יש לו יותר אומץ מכל הקבוצה נראה לי .. אבל בגלל הסיבה למעלה אני חושב שהוא צריך להתחיל לארוז

238

New member
איזו כפיות טובה...

בס"ד כשהפועל שחקה ביול"ב אף אחד לא חשב שקוז'יקרו צריך ללכת הביתה. הפסד אחד למכבי ופתאום הוא צריך לארוז?

H i L o L a

New member
נכון!

קוז'יקרו קיר בטון אומר לכם משו? אל תהיו כפויי טובה....

238

New member
קראתי את כל השרשור

בס"ד מה הנימוקים שלך בדיוק? הוא לא שיחק טוב בהרבה משחקים-מכיוון שהיו ה-מ-ו-ן משחקים העונה,אפשר לומר את זה גם הפוך-הוא שיחק מצוין בהרבה משחקים שעונה,ושיחק לא טוב בהרבה אחרים(אני חולקת על המילה הרבה,אבל עזוב,נניח שכן.)במקרה הגרוע ביותר-הנה עוד שחקן לא יציב.מה עוד חדש? באים שחקנים חדשים לי-ם- נו אז?למה זה אומר שצריך לשלוח את קוזיקרו הביתה? אתה בעצמך כתבת-לפי מה שראיתי אתמול הוא לא משחק טוב. אז חוץ מהעובדה שלא שופטים שחקן לפי משחק אחד,יש פה גם כפיות טובה ממש גדולה.

למעלה