עידוד? :/

עוגייה

New member
עידוד? :/

לא חובה, רק אם אפשר. היום הייתה סימולציה ראשונה ומבדיקה שלי בבית לא רק שלא שיפרתי, אלא ירדתי בשתי נקודות ממבחן המחצית. הפרקים שלי פשוט לא עקביים בצורה היסטרית (באנגלית, פרק ראשון עם 4 טעויות ופרק שני עם 12 [!!!!!!] טעויות, כמותי פרק אחד עם 15 טעויות ופרק אחר עם 7...) ובכל זאת קיבלתי בשני המבחנים 100 כמותי ו120 אנגלית. חשוב לי לציין שהרמה שלי היא ממש ממש ממש לא 120, ממש לא רמה של 12 טעויות לפרק, אני לא מבינה איך זה קורה לי.. אני יודעת מה אני צריכה לשפר בכמותי, זה ברור לי שזה התחום הכי קשה, אבל כל השאר פשוט לא מבינה מה נדפק לי... שמעתי כבר על זה שהסימולציות זה עליה וירידה וכל סימולציה שונה לגמרי מהקודמת, אבל תכלס זוהי נקודת הפתיחה שלי והסיום ממש קרוב כבר.. ממממממהההההההההההההההההה אפשר לעשות עם החרא הזה??

Rapid Fire

New member
עידוד ../images/Emo13.gif

דבר ראשון, אל תסכלי על הסימולציות כדי לראות איפה את עומדת. רוב הסימולציות קשות בהרבה מהבחינה האמיתית. את צריכה לנצל את הסימולציות כדי להתרגל לתנאים שיהיו בבחינה, וכדי לעמוד על טעויות שהיו לך. את אומרת שאין עקביות בטעויות שלך, לפעמים את טועה 4 פעמים, ולפעמים 12. למה זה? אולי אלו טעויות של עייפות? תעברי על הטעויות תראי מה לא בסדר ותנסי לתקן. ממש אין מה לדאוג, כמה שהבחינה נראית קרובה, את יכולה ללמוד ולשפר המון.

nas 18

New member
גם אני קיבלתי במבחן סוף פחות מהמחצי

ת בסימולציה הראשונה של המרתון(מבחן סוף) קיבלתי 597 ובמבחן מחצית קיבלתי 603 אחרי תחקורים תחקורים ועוד תחקורים תדעי להימנע מבעיות טיפשיות וחוסר ריכוז תדעי איפה את חלשה ומה את יכולה הכי לשפר בשאר מבחני המרתון כבר קיבלתי 660-670 ובמבחן האמיתי (אוקטובר) קיבלתי 676 אז לא להתייאש חוץ מזה כדאי להעיף מבט על המבחן התנסות שקיבלת עם קניית חוברת ההרשמה זו הרמה שהכי קרובה למציאות

עוגייה

New member
וואי, תודה

מקווה שגם אצלי זה ילך ככה ושזה היה רק חוסר ריכוז זמני...

למעלה