עידוד......

• פותח הנושא EHEH
  • פורסם בתאריך

EHEH

New member
עידוד......

וואהו, אפילו לי קשה להאמין שאני היום הפסקתי להניק....הגוזל שלי בן שנה ותשעה חודשים והיום יומו הראשון ללא ציצי. האמת שאני חושבת שלי הרבה יותר קשה ממנו. הוא נרדם לאחר דין ודברים איתי שבערך היו כך: אמא ציצי....אמא ציצי...וזה פשוט הרס אותי.ונורא עצוב לי. מעבר לקושי הנ"ל יש לי גם בעיית גודש...מישהי יכולה להמליץ על עזרה כלשהי? איך הולכים לעבודה עם נזילות שכבר החלו עכשיו? תודה ....

hagaram

New member
וואוו איזו מדהימה את!

אפשר לשאול למה החלטת דווקא עכשיו להפסיק?

EHEH

New member
תודה...

בספטמבר הוא עובר לגן חדש ואני חייבת לסוע לחול ל5 ימים ונראה לי לצערי שיש לי גם גוש שומני בשד.......אז כדי ללכת לכירוג עם אבחנה נכונה אני חייבת להפסיק להניק, כי גם בילד הגדול קרה לי אותו דבר ואז הנקתי עד גיל שנתיים +.

hagaram

New member
הבנתי, מקווה שהכל יהיה בסדר!

איך היום השני נראה? יותר קל?

sipor

New member
נזילות ? מעירים אותו ומניקים ?!!!!

סתם.. שאני הפסקתי להניק הבת שלי נתנה לי מכות על הציצי ולא רצתה אותו... אני לא יודעת אם הייתי עומדת בפני אמא ציצי... עלי כרוב.. עוזר ? לסחוט קצת את הציצי במים חמים עם היד להוריד גודש.. עוזר?.. אלו הדברים שאני יודעת... חוץ מזה... שולחת לך אנרגיות לעבור את השבוע הקרוב בשלום.. דרך אגב. בגיל הזה עדין מרגיש שהוא זקוק לחלב? הבת שלי בת 1.5 ושותה בקבוק בבוקר וגם זה בקושי.. משום שלאף אחד אין כח בבוקר להתחיל להכין ארוחת בוקר, אם היה.. ממזמן היא לא הייתה שותה את הבקבוק הזה.. נראה לי שהצורך שלו בעיקר הוא לקירבה שלך.. פינוק אחרון לפני המיטה.. ולכן .. זה משהו שאת יכולה לתת לו, קצת חיבוקים נשיקות וליטופים.. להעביר איתו את הקושי שלו להיפרד מהציצי.. תהי חזקה.

yeya

New member
וואו נשמע קשה .. אנחנו עדיין לא הגע

נו לשלב של הפסקה הנקה. נראה לי שכדאי לך לעשות עיסויים במים חמים ולהוציא עודפי חלב. בכל מקרה מחזיקה לך אצבעות שהגמילה תעבור בקלות. נראה לי שאני לא אצליח לעמוד באמא ציצי..

מוכר....(כמעט)

אם הורדת את ההנקות בהדרגה עד לגמילה, יהיה הרבה יותר קל עם הגודש. אפשר לסחוט את השד, רק עד הקלה, מתחת זרם מים חמים. לאט לאט, כל יום, זה יהיה יותר טוב.

למעלה