עידוד

doritpoli

New member
עידוד

ב"ה אפשר אולי לקבל קצת עידוד\הכוונה לאשה המתקרבת מאוד מאוד לברסלב, כאשר הבעל והילדים מאוד מאוד רחוקים... תודה!

אחותינו היקרה!!!../images/Emo24.gif

בעזרת ה' יתברך! בזכות רבנו הקדוש! אשרייך!! שאת זוכה להתקרב לצדיק הקדושש והנורא לרבנו הנחל נובע מקור חכמה האוצר שנפל בחלקך שווה שווה שווה להתאמץ להשיגו רבנו כותב כי "מי שרוצה לשוב לה' יתברך צריך להיות בקי בהליכה שלא יפיל ולא ירחק אותו שום דבר בעולם בין בעליה ובין בירידה ובכל מה שעובר עליו יחזק את עצמו ויקיים :"אם אסק שמים שם אתה ואציעה שאול הנך" שגם בשאול תחתיות יכולין לקרב את עצמו להשם יתברך" (ליקוטי מוהר"ן תורה ו') תתעודדי אחותי איפה שאת ואיך שאת, ה' יתברך איתך עימך ואצלך, ביקשת הכוונה..סבא ישראל אמר איך מתקרבים לרבנו? לקרוא ספריו ולקיימם!
וטוב לבקש מה' יתברך.."הורני ה'..הדריכני" נברך אותך ואותי ואת כל עם ישראל שיזכו באמת להתקרב לרבנו לאשש הזו שתבער בלב כולם "ואז יאיר האור על כל עם ישראל ובעז"ה כולנו ניגאל.." יש לרבנו עצות נפלאות,הוא נחל נובע שאינו פוסק אני לא רוצה להעמיס עלייך. אז אם יש לך שאלות, תהיות ואם ברצונך לשתף אותנו,וכו' אנחנו פה.. ברוכה הבאה !

המשך לקומי אורי..

לחזק את דברי קומי אורי... התורה היא קודם כל דרך שלום.."דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום" והקב"ה לא מצא כלי מחזיק כמו השלום... מה שאני רוצה לומר הוא שלא צריך לפחד(והעיקר שלא יתפחד כלל)ברסלב היום זה לא בושה....והיא לא צריכה לפרסם את זה אם זה לא נהוג שם...היא יכולה לקרוא ספרי רבנו ולקיימם לקיימם...שימחה אמונה תורה תפילה....!!!והעיצה הכי חשובה להתבודד...שזה דבר נסתר מבני האדם...לבקש מה' יתברך הכל כמו ילד שעשועים... לדעת שכל העולם כולו נברא בשביל האמונה....!!!להכיר אותו יתברך ואת זה אי אפשר בלי להתקרב לצדיק באמת סבא דסבין זקן שבקדושה נחל נובע מקור חמכה.. חזק ואמץ

ALONY999

New member
חשוב גם לזכור ששלום בית קודם לכל

המוהרא"ש (הצדיק מיבניאל) כך סיפר לי חסיד שלו, גזר את הפאות שלו בעבר כאשר אישתו אמרה לו שהם מפריעות לה. זו גדולה אדירה לראות את התמונה השלמה ולקחת את הנכון גם אם כרוך בוויתורים כלשהם (שלמעשה אינו ויתור).

למעלה