עידוד/ עזרה

Kosha 4ka

New member
עידוד/ עזרה

אני מאוד מאוד בודדה... לפני 4 חודשים היה לי חבר שמאוד מאוד אהבתי ואחרי מיליון פעם שנפגעתי ואחרי שעשיתי המון עבודה על עצמי רציתי להאמין שהפעם איתו זה יצליח והנה גם איתו זה ניגמר ובפעם המיליון שוב פעם שמעתי את המילים כמה אני נהדרת אבל לא יצא בנינו שום דבר רציתי. אפשר להגיד שלקחתי את עצמי בידיים והמשכתי הלאה אבל תחושת הבדידות היא פשוט נוראית. הדבר שהכי חשוב לי בחיים ואני הכי רוצה זה להיות בתוך זוגיות, להתחתן, שיהיו ילדים ומשפחה משלי וכבר 4 שנים אני מחפשת וכל הזמן חוזרת לנקודת ההתחלה. לפני כחודש עברתי מההורים שלי כי הרגשתי שאני צריכה לפתח חיים עצמאים ואני לא יכולה להמשיך לחכות ל"אביר על הסוס הלבן". אני פשוט מרגישה שלא משנה מה אני אעשה אני פשוט לא מצליחה להכיר בחור רציני והבדידות הזאת פשוט הורגת אותי. אני רק בת 24 אבל מרגישה כמו בת 40 לפחות אני לא יודעת מה לעשות יש לי ידידים וחברות אבל בסופו של יום לכל אחד יש חיים משלו ורוב הזמן אני מוצאת את עצמי יושבת בערב מול הטלוויזיה. אני כל כך עצובה ומרגישה שאני לא רוצה לחיות חיים כאלה בודדים. אף פעם לא חשבתי שבגיל 24 אני אהיה כל כך בודדה...

גרא.

New member
Kosha 4ka,זה וודאי לא יעודד אותך לשמוע,שאין

כמעט אדם,גבר או אשה ,שלא נכווה קשות במערכת יחסים שהתפרקה,בדרך המפותלת למדי להכרות יציבה ומשמעותית. כך שמבחינה זו את עוברת חוויית בדידות ז מ נ י ת שאמורה להסתיים ביום מן הימים.בינתיים יש לך המון זמן בכדי להכין לעצמך עתיד.לפני כחודש עברת מההורים שלך,לחיים משלך,סביר להניח שאת עובדת,אחרת לא היית יכולה לממן את המעבר.לא ציינת אם את לומדת.זה חשוב כי כסטודנטית,יכולות להיות לך די הרבה הזדמנויות להכרויות,שמאחת מהן אולי תגיע הישועה.וזה במקום לשבת ערב ערב,מול מרקע הטלוויזיה,אם אינך לומדת,כדאי שתבחרי פעיליות שיוציאו אותך מהבית ומהבדידות.החל בחוגי תחביב שונים (ריקודי עם ועמים?),ועד לפעילויות התנדבות במד"א,במשטרה,היכן שאפשר.

Kosha 4ka

New member
תודה

זה מעודד טיפה הלוואי ופשוט הייתה לי חברה קרובה או ידיד טוה שהיו שם בשבילי תמיד זה היה מקל על התקופה הזו ועוד שאלה האם יש כדורים לא חזקים שאני יכולה לקחת שיכולים לרומם את מצב הרוח? ואם אפשר לקבל מידע על הכדורים קסנאגיס (אלפראזולם)

גרא.

New member
Kosha 4ka,תמיד כדאי לשאול רופא שיכול להמליץ

על כדורים לא חזקים שיכולים לרומם את מצב הרוח.יש כמובן כדורים כאלה,מהסוג האסור,שלא כדאי כלל אפילו לחשוב עליהם.מידע עך קסנגיס,בעלון ההוראות המצ"ב.

למעלה