עידוד מישהו?

naama130

New member
עידוד מישהו?

הי
פעם ראונה שכותבת כאן...
היום קיבלנו תשובה שלילית על הריון של הפונדקאית..החזרה ראשונה. די צפיתי את זה כיוון שהיה לה דימום אבל מה ששבר אותי שגם אמרו לי שלא הקפיאו עוברים
והאמת לא הייתי מוכנה לזה שלא נוכל לעשות שוב החזרה אחרי שבועיים אלא שאצטרך לעבור את מסכת ההורמונים והשאיבה מחדש...
מייאש...
אני מטופלת אצל רזיאל שהוא מאוד אכפתי אבל האם למישהי יש עצות לגבי מה עושים עכשיו?
תודה

מצטערת על השלילי

בכל מקרה לא עושים לרוב החזרה ישר אחרי שבועיים

לצערנו לא תמיד נקלטים בפעם הראשונה והזריקות ומסכת ההורמונים באמת לא קלה..

תתרכזי יקירה במטרה שאת עושה את זה לחבוק את תינוקך

מה עושים עכשיו? מתכוננים לטיפול הבא לפי הוראות ד"ר רזיאל הרופא שלכם.

אם היה לפונדקאית דימום לפני היום ה-11-10 מומלץ לבדוק 5 ימים אחרי ההחזרה בערך פרוגסטרון לוודא שהיא מקבלת תמיכה מספקת.

המון המון הצלחה

natasaa

New member
אל תתבאסי..

בהממממממממון מקרים לא מצליחים בפעם הראשונה.. לפי סטטיסטיקות האישיות שלי - רק 20 - 30 אחוז מצליחים בפעם הראשונה. אבל - מצליחים בפעם השניה או שלישית, אם העוברים ופונדקאית בסדר
.

אגב, אני לא מומחית גדולה - אבל לא אמורים להחזיר עוברים לפונדקאית מדממת. אז למה החזירו ולא הקפיאו?

אני במקומך הייתי שואלת את רופא את שאלות. אין פה מקום לביישנות. גם למה החזירו וגם למה לא הקפיאו. אולי אז יהיה לך יותר קל להשלים עם עוד שאיבה..

naama130

New member
תודה

ההחזרה לא הייתה בזמן דימום... אלא היה דימום 14 יום אחרי ההחזרה...

richel1

New member
מצטערת לשמוע

מבינה אותך ממש, כי הייתי בדיוק באותו מצב לפני חודש.
בואי נהיה הגיוניות... רב הסיכויים שזה לא יצליח בפעם הראשונה :)
תני לעצמך יום יומיים להיות בבאסה ואחר כך תזכרי שמתחיל עוד סבב שאולי בסופו יגיע האוצר המיוחל...
הנה אני כבר בתוך הסבב השני, כבר שכחתי מהראשון :)
מה שאני עושה במקרים כאלו זה מלא דברים שאני אוהבת כי מגיע לי
, נפגשת עם חברות ועם משפחה, יוצאת, מבלה - כל מה שעושה טוב על הלב.
שולחת לך חיבוק גדול
בסוף זה יגיע

מירבי*

New member
נעמה יקרה

כשטיפול ראשון נכשל, משהו מתנפץ. התקווה, הזמן שחיכיתם, הציפיה הארוכה...
אמרה לי פעם אם מיועדת שהכשלון הראשון היה הקשה מכולם, הם הצליחו בניסיון הרביעי ואני מאחלת לך שאצלכם ההצלחה תהיה כבר בניסיון הבא.
מצאי את הכוחות להרים את הראש וזכרי עם כל הכאב והאכזבה, זה טיפול ראשון והרבה פעמים הוא קצת ניסיוני, לומדים את הגוף שלך, את הגוף שלה..

בהצלחה

hope4good

New member
חיבוק לשתיכן יקרות!

תחזיקו מעמד, זה כל כך קשה! מחזיקה לכן אצבעות שהסיבוב הבא יהיה המנצח!

richel
אני פשוט מסכימה עם כל מה שאת כותבת, וזו לא הפעם הראשונה... כיף לקרוא אותך והאופטימיות שלך הרשימה אותי כבר כשנפגשנו אצל מירב לפני כמה חודשים, תשארי כזאת מדהימה!...

למעלה