עידוד מיואש

עידוד מיואש

אז הנה אני מתקרב כבר למחצית הקורס ומה אני אגיד לכם כולי אכזבה וייאוש אני ממש לא יודע מה לעשות אני מרגיש שאני לא מתקדם מרגיש ש... זהו העסק די אבוד נכון.. יש לי עוד חצי אבל בנתיים ... אני מרגיש שהקורס לא זורם לשום מקום והכי מבאס אותי שאני מרגיש אני פשוט לא מתקדם קיבלתי בדיאגנוסטי הראשוני 520 (לא רע בהתחשב שהשיפור ההמוצע הוא 150 נקודות) ו... אני לא מרגיש שהתקדמתי במשהו אני מרגיש שאני פשוט תקוע במקום......... זה מייאש וקשה ואני פשוט לא יודע מה לעשות כבר אני על סף פרישה... וזהו כבר אמרתי הכל... האנגלית שלי כלכך זוועתית משהו נוראי מתמטיקה כל כך הרבה בעיות... אני מרגיש שהראש שלי מבולבל כן גם עכשיו שעוד שנה תתחילה לה שנה חדשה אני מרגיש שהיא תהייה קשה וכואבת ומאכזבת לא טוב להתחיל ככה שנה אני יודע אבל זה כבר לא בקטע של פסימי אלא ראלי...

גם לי הייתה הרגשה כזאת

תתעודד.. זאת הרגשה שהרבה חווים אותה.. במיוחד כשמתקרבים לסוף ופתאום הכל עמוס ולחוץ וזהו לא מבינים כלום לא מספיקים... תעשה את המיטב שלך.. תשקיע כל מה שאתה יכול ככה תוציא את הציון שאתה צריך.. וגם אם לא.. אז לא קרה כלום זה לא סוף העולם תמיד אפשר לנסות שוב. הכי חשוב זה לא לשקוע במחשבות ודיכאונות למינהם לקראת הבחינה. אתה צריך לומר לעצמך: אני יכול לעשות את זה לנסות כמה שיותר. מקווה שיהיה טוב :)

QAF Fan Block

New member
באיזה מכון אתה לומד?

ניסית לדבר עם המדריך? אני בטוחה שיש לו כלים לעודד אותך....
ואם אתה כל כך מרגיש מאחור אולי תשקול דחייה במועד כדי להרוויח עוד זמן להשתפר, או לקחת שניים-שלושה שיעורים פרטיים..... ב ה צ ל ח ה

אני בכוונה לא אמרתי את שם המכון

בסך הכל אני לא רוצה להשמיץ אף אחד ואני חושב שזו אחת הסיבות שאני די מיואש יש לי פחות או יותר את התנאים האופטימאלים: מדריכים באמת מעולים (אני אשקר לך אם אגיד שלא) אנשים שאיתי בקורס ממש סבבה ויש אווירה של לימודים יש לי את כל הזמן שבעולם ללמוד ובכל זאת זה די לא זז...

SHARON 103

New member
נסה לאתר את הבעיות ופשוט תנטרל אותן

שב עם עצמך ופתור שאלות מכל הנושאים שעד עכשיו למדת. איפה שאתה טועה.. תראהאיך פתרו את זה בכיתה ובספר ובפורום שלנו ואז תלמד איך צריך לפתור וגם תזה את מקור הטעות ותזכור אותה. אם פעם הבאה יהיה לך סגנון דומה של שאלה אז זה ישר יעלה לך בראש וכנראה שלא תיפול בטעות הזאת. תהיה אופטימי ותנסה להאמין שתמיד יש עליות ומורדות וצא מנקודת הנחה שיש עוד כאלה בכיתה שלך שמרגישים חוסר הצלחה לזמן מסויים- זה רק זמני. אז יאללה, בהצלחה.

למעלה