עידוד |כוכב|

little ang

New member
עידוד |כוכב|

מצטערת אבל אני חייבת עוד עידוד... אניעכשיו עם דמעותבעינים והכל בגלל שיש לי חברות מפגרות...לפחות יש לי אותכם... אתמול דיברתי עם חברה שלי אמרתי לה אנילומת לביולוגיה (היום הייתה לי בגרות) מחר נשב ללמוד יחד לספרות? אמרה לי כן תתקשרי אלי שתחזרי ונדבר התקשרתי אליה עכשיו אז היא עושה לי אהה ממי אני כבר עוד מעט מסיימת ללמוד ואני כזה תודה רבה לא יכולת להגיד אתמול? אניעכשיו תקועה בלי חומר כי שנה שעברה לא למדנו ספרות כי המורה מתה ולא הביאו לנו מורה חדשה ויש לי מגן יום שישי ואני תקועה כי כיתה י לא שמרתי את המחברת ועכשיו היא דפקה אותי ועושה לי אם היה לי איך הייתי מביאה לך שתצלמי אבל אין עכשיו איפה לצלםהייתי הולכת לסריה אבל היא סגורה בימי רביעי :(( ועכשיו אני לא יודעת מהלעשות אז אני מחפשת ברשת חומר בתקווה שזה יעזור ומחר מקסימום הולכים לספריה העירונית ללמוד אז בבקשה חיבוק ועידוד....(איזה צומי אה?!)

לא יודעת כל כך מה להגיד לך, אבל

קבלי
ו

נעמה ע.

New member
../images/Emo24.gif

אני באמת ממש מבינה. במיוחד כשזה בא מחברה טובה, התנהגויות כאלה כ"כ צובטות. אבל.. יהיה בסדר. באמת. ואני ממש בטוחה שהיא לא התכוונה לפגוע. (ובהזדמנויות כאלה, כשאני נפגעת, אני עוצרת שניה וחושבת אם אני לא מתנהגת גם כן ככה לפעמים..). יהיה בסדר! על איזה יצירות הבגרות? אולי אני יכולה לעזור.. סיימתי ספרות שנה שעברה..

little ang

New member
אוי איזה חמודה...

כל חומר שהו יוכל לעזר לי.... עוד חוזר הניגון של נתן אלתרמן הדרמה ביבר הזכוכית השלושה רחל- רק על עצמי

דיתוּש

New member
מירי שלי../images/Emo24.gif

קודם כל קבלי
ענק. דבר שני, אני גם מבינה ללבך ומסכימה עם מה שנעמה אמרה... זה באמת זוועה כשחברות עושות דברים כאלה, וחברות טובות בפרט... ואפילו אם סתם אנשים עושים לך את זה, זה מבאס וזה הורס בגדול. אני מקווה שתמצאי כמה שיותר דברים, אני מתפללת גם בשבילך בבוקר [נו בית-ספר מסורתי, מה אתם רוצים?] ובשביל נעמה שלנו
ו... ואני אוהבת אותך מלא ומקווה להצלחתך!
[נ.ב.-מצאתי איזה משהו על ביבר הזכוכית, אולי זה יעזור לך... מקווה שכן, ואם לא, אז... אז לא נורא
]

QuEeN oF mE

New member
אויש..../images/Emo24.gif

לא יפה..:\ אני מקווה שבכל זאת תמצאי חומר ותצליחי!! והנה עוד חיבוק אחד-
ועוד אחד-

little ang

New member
אל תשאלוווווווווו

הייתי עכשיו בדבר הזה של האוכל בת"א אלוהים ישמור כמה אנשיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם. טוב קיצור אחי נסע עם חברים שלו (כן ןכ גם ההוא שנדלקתי עליו) ואני נסעתי באוטו עם ההורים ואחי הגדול וחברה שלו בסוף הלכתי להסתובב ולאכול והמוןןןןןןן (מחר עונש) וסתם אנחנו הולכים פתאום אינ נעצרת ומסכלת קדימה שמול הפרוף שלי עומד תתממממממממ............ לא אחר מאשר החבר של אח שלייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי נראה לי אני הייתי עם הלשון בחוץ....
קיצור נאי עומדת הוא כזה חחחחח הנה עוד חלק מהמשפחה ואני כזה מחייכת לי בעולם העליון
שוב
עם הלשון בחוץ כבר הזכרתי
קיצור אני כזה עם אוכל ביד והוא כזה עומד מולי אחי בכלל לא ראה אותנו היה לידם לא התיחס והוא כזה מושיט לי את היד ואני כזה תופסת לו אותה והאיזה 5 דקות היינו ככה והאוכל שלי היה פיתה דרוזית והם אחרי סטקים ואלוהים יודע מה אני כזה מושיטה את הפיתה עם חיוך מכל הלב רוצה
הוא כזה מחייך לא וכזה היד שלי ביד שלו
הוא חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד סורי הייתי חייבת להוציא
אני לא יכולה הוא כל כך חמוד חחחח וכשהם הלכו והא כזה ביי...ואני כזה ביייייייייייייי

little ang

New member
אסורררר ../images/Emo10.gif

אבל הוא כל כך חמודדדדדדדדדדדד
טוב תעזרו לי לשכוח ממנו

little ang

New member
אסור זה רע...../images/Emo70.gif

אבל הוא חמוד, הוא כוסוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן יש לי את התמונות מיום שבת שעבר ויש לי עכשיואת התמונות שהוא צילם ויש תמונה שלי ושלו מיום שישי שעבר ואיזו תמונהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
אני לא יכולה יותרררררררררררררררררררררר (יש לו דירה משלו)....
נראה לי אני הולכת אליו "ללמוד"......
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|

שלומצי

New member
../images/Emo9.gifגם אני בעד יזמות!

ואני אומרת.. אם כבר, אז כבר!! בכל פעם שאני עומדת במין מצב כזה, שאני מבינה שאם אני לא אתמלא באומץ ובתעוזה, אין סיכוי שאני אפעל - אני חושבת על המשפט "היום הוא היום האחרון בשארית חייך"... ואז פתאום הכל נראה לי על ה#$%#$%#$. מה שלא יהיה, בהצלחה. העיקר, הספקת לטעום משהו בשוק האוכל?

למעלה