עידוד, דחוף..

עידוד, דחוף..

עד יום ראשון הכל היה דיי בסדר.. בסימולציות שעשיתי היו לי בערך 2 טעויות בפרק מילולי, גג 5 טעויות בכמותי (הרוב טיפשיות) ובאנגלית קצת יותר אבל עדיין.. לא עולה על 7-8 טעויות לפרק. בסה"כ לפי המרכז הארצי ואנקורי אני עומדת על ציון של 650- 690 שזה בדיוק מה שאני צריכה. עכשיו אני לא יודעת מה אבל משהו השתבש (חוץ מהחיים האישיים שלי
) עשיתי מתכונות של קידום (23-25) ויש עלייה מטורפת במספר הטעויות לפרק וזה כ"כ מעצבן. אז אוקיי אני יודעת, הרמה של קידום נורא גבוהה אפילו גבוהה מידי אבל הציונים שלי במבחנים האלו הם בערך כמו שהיו בפסיכו' הקודם שעשיתי ובסופו קיבלתי 500 + קצת. זה מעצבן, נורא. אוף

Rapid Fire

New member
../images/Emo13.gif

את עושה סימולציות של קידום ומתבאסת? לי אישית היו פי 2 טעויות (לפחות) בסימולציות שפתרתי של קידום. והיו פה בפורום מקרים של אנשים שההפרש בין הציון שלהם בסימולציות של קידום למבחן האמיתי היה קרוב ל100 נקודות. אם לפי המרכז הארצי ואנקורי את עומדת על 650+, אין לך מה לדאוג. ואני מציע לך להפסיק לעשות סימולציות של קידום אם את יכולה, במצב כזה הן רק מורידות את המוטיבציה ומבאסות.

../images/Emo10.gif

קודם כל תודה על התגובה הזריזה.. זה באמת מוריד ת'מוטיבציה אבל עדיין אני רוצה לעשות אותן כדי לראות דברים אחרים. אוף אני ממש מפחדת שהסימולציות של המרכז הארצי ואנקורי קלות מידי ואני הולכת ליפול במבחן האמיתי..

Rapid Fire

New member
אל תפחדי,

יש סיבה שהן הכי מומלצות וידועות כהכי משקפות (אלה של המרכז הארצי לפחות) עוד שבוע זה נגמר, אל תתיאשי עכשיו

..

משום מה הצלחת לעלות בי חיוך, וזה נחשב להישג גדול עם איך שהחיים שלי נראים כרגע. תודה! מבטיחה לא להתייאש.. לחשוב שעוד שבוע מהיום אני יהיה אחרי זה.. יוו שיעבור כבר השבוע הזה..

Xboy123

New member
אני דיי מאמין

שמי שלומד להתמודד עם שאלות וטקסטים קשים יותר, השאלות והטקסטים הקלים יותר יהיו יותר מוצלחים בעיניו! ככה שמאוד כדאי דווקא להמשיך לפתור סימולציות של קידום, וכמובן אחרי שמסיימים אותם לקרוא את התשובות וההסברים שלהם בסוף, זה הכי חשוב!!

מה באמת?!

וואו אז לי דווקא ממש העלתן את המוטיבציה! לפי סימולציות של קידום אני כרגע 650-690 ואני רוצה 700 וכבר התחלתי כמעט להתייאש [אבל אז אמרתי לעצמי שאני אעבוד השבוע הזה במלוא הקיטור ולפחות אנסה] ולזו שפתחה את השרשור: יכול להיות שהטעויות מאוד התרבו גם כי הניהול זמן שלך לא הותאם לרמת הקושי, ואז היו שאלות שבכלל לא הגעת אליהן ונאלצת לנחש. בקיצור לא להתייאש ויאללה בהצלחה

Rapid Fire

New member
זה ידוע שקידום קשות.

אם את רוצה לדעת מה הציון שצפוי לך, תפתרי את 16H (בא עם ערכת ההרשמה, ואפשר להוריד אותו מהאינטרנט). אם את מקבלת ציונים כאלה בקידום, סביר מאוד להניח שתעברי את ה700.

harbor

New member
חפש בגוגל "המרכז הארצי לבחינות"

ותחפש שם מבחן פסיכומטרי לדוגמא

johngalt2

New member
אוקיי, באמת שאין שום סיבה להלחץ

ממספר הטעויות בסימולציות של קידום. לא רק שהן קשות, יש בהן שאלות שהן פשוט לא טובות... אם את מוציאה מה שאת צריכה לפי המרכז הארצי ואנקורי, את תצליחי גם במבחן. אני בטוח.

ףרמיוםFm

New member
אצלי אישית יש בערך פי 2-3 טעויות

בסימולציות של קידום מאשר בסימולציות של המרכז הארצי ואלה של המרכז הארצי הן בחינות אמיתיות, ככה שאני מאמין שהרמה שלהם (לפחות של האחרונות) יותר משקפת... אני בוחר להישאר אופטימי :)

למעלה