לא.
את לא טועה. בעצם, מתי את טועה? (טוב, מספיק עם ההתחנפות
) למכשיר יהיה גם CF II וגם SDIO 4 BIT (כלומר יותר מהיר) בנוסף יהיה לו WIFI וכן BT 1.2 (אם אני זוכר טוב - מוצפן ועובד יותר טוב יחד עם WIFI) ידוע שיהיה לו מסך VGA ומעבד 624 מה"ץ. סוללה רגילה של 1800 mAh וכן ניתן יהיה לרכוש סוללה עוד יותר חזקה. 128 ROM ו 64 RAM (כן, יותר ROM מאשר RAM על מנת לחסוך בסוללה). גודל - די דומה לקסיופיאה שלי, אולי טיפה יותר גדול. (כל פעם שמפרסמים מידות באינטרנט אני לוקח סרגל ומודד על הקסיופיאה
) וכן במקום ג'ויסטיק יהיה לו פד כמו במחשבים ניידים. אין לי מושג איך יעבוד הקטע עם הפד הזה אבל די הרבה חוזים שזה יפריע לחווית המשחקים. בגלל שאני לא ממש משחק עם הפוקט פיסי שלי (זה יותר משמש כזיכרון המורחב שלי, מחשבון משוכלל עם עזרים נוספים ושעשוע בפנאי) או שמשחק במשחקים עם החרט, אז אני לא חושב שאראה בכך חיסרון עבורי. בנוסף, בתמונות שהודלפו לפני כחודש (כל הארץ מתעסקת עם הדלפת הקלטת הלוהטת של XXXX-XX XXX (כולם יודעים, אבל אסור לרשום) ואנו מתעסקים עם תמונות מודלפות של אייפקים
) היה נראה כאילו יש שם חיבור mini-usb, אך אף אתר לא כתב לגבי קיום USB-HOST. בכל מקרה, מקווה שהמכשיר לא יעלה יותר מ650$. אני עוד צריך להוסיף 7% מס קנייה (פלורידה) וזה כבר מגיע ל700$, כמובן לא כולל עברית.