עיברית ל4155

shay eye

New member
עיברית ל4155

שלום לכולם! קודם כל התרשמתי מאוד מהידע המקצועי באתר ומהתגובות המהירות! קניתי סוף סוף iPAQ 4155 אחרי שנים של שימוש ב Palm v. השינוי מדהים!!!! עכשיו השאלה: איזו עיברית עדיפה? PDAC או Eyron וגם מאיפה? תודה

mikeoreli

New member
תראה...

ישנו ויכוח, אבל הוא לא מה שאתה חושב. הויכוח הוא לא מי יותר טוב - אירון או PDAC. הויכוח הוא עד כמה PDAC נותנים שירות רע והעברית שלהם פחות טובה. אני ממליץ לך ללכת על אירון משום שהם יותר מקצועיים והעברית שלהם יותר טובה. היתרון היחיד של PDAC על אירון הוא המילון שמצורף לעברית שלהם כאשר אם תקנה אירון, תצטרך לקנות את המילון בנוסף. אני מציין את זה שהעברית של אירון יותר טובה משום שאני רואה גם בפורום הזה וגם באחרים יותר תלונות על העברית שלהם מאשר על העברית של אירון. אל תטעה, גם לאירון יש בעיות, אך בשונה מPDAC, הם נכונים לעזור ומודים בטעויות כשצריך כאשר PDAC ישר מאשימה משהו אחר אפילו כאשר הם הוכנה היחידה המותקנת על המכשיר. אני מציין זאת גם מפני שלי יש PDAC ואני בהחלט לא מרוצה. הסיבה היחידה שאין לי אירון היא משום שאירון לא נתמכת בקסיופיאה E200 שלי וכן מפני שהשדרוג של PDAC מהעברית הדפוקה לעברית הפחות דפוקה עלה פחות מהעברית של אירון. טוב, לאחר שהוצאתי את העצבים על PDAC. תוכל למצוא מקומות לקנייה בZAP. הם עדיפים על האתרים של היצרניות עצמן שכן הם יותר זולים.

mikeoreli

New member
נכון מאוד !!!

ואתה מכיר מישהו שמשתמש בו? או מישהו שמשתמש בו והוא לא מזוכיסט? הם אכן משפרים את המנגנון כל עדכון ועדכון אך כל פעם שאני מנסה, אני חוטף קריז וחוזר למקלדת הוירטואלית ואומר לעצמי "למחשב הבא - אירון".

mikeoreli

New member
עוד דבר...

כרגע הגרפיטי זה חיסרון משום שהוא תופס מקום בזיכרון ואף אחד לא משתמש בו.

mikeoreli

New member
תראה...

ישנו ויכוח, אבל הוא לא מה שאתה חושב. הויכוח הוא לא מי יותר טוב - אירון או PDAC. הויכוח הוא עד כמה PDAC נותנים שירות רע והעברית שלהם פחות טובה. אני ממליץ לך ללכת על אירון משום שהם יותר מקצועיים והעברית שלהם יותר טובה. היתרון היחיד של PDAC על אירון הוא המילון שמצורף לעברית שלהם כאשר אם תקנה אירון, תצטרך לקנות את המילון בנוסף. אני מציין את זה שהעברית של אירון יותר טובה משום שאני רואה גם בפורום הזה וגם באחרים יותר תלונות על העברית שלהם מאשר על העברית של אירון. אל תטעה, גם לאירון יש בעיות, אך בשונה מPDAC, הם נכונים לעזור ומודים בטעויות כשצריך כאשר PDAC ישר מאשימה משהו אחר אפילו כאשר הם הוכנה היחידה המותקנת על המכשיר. אני מציין זאת גם מפני שלי יש PDAC ואני בהחלט לא מרוצה. הסיבה היחידה שאין לי אירון היא משום שאירון לא נתמכת בקסיופיאה E200 שלי וכן מפני שהשדרוג של PDAC מהעברית הדפוקה לעברית הפחות דפוקה עלה פחות מהעברית של אירון. טוב, לאחר שהוצאתי את העצבים על PDAC. תוכל למצוא מקומות לקנייה בZAP. הם עדיפים על האתרים של היצרניות עצמן שכן הם יותר זולים.

AYELET1

New member
מיקו, אני מניחה שבקרוב תהיה לך

איירון, לא
?

mikeoreli

New member
אלא מה?

אני על ה4700 לא חולם אפילו לשים PDAC. רק שהחלום כבר יגיע וה4700 יהיה בידיים שלי
עוד חודש וחצי למנייאק
.

AYELET1

New member
וממה שהבנתי יהיו לו 2 כרטיסי הרחבה

CF ו-SD האם אני טועה?

mikeoreli

New member
לא.

את לא טועה. בעצם, מתי את טועה? (טוב, מספיק עם ההתחנפות
) למכשיר יהיה גם CF II וגם SDIO 4 BIT (כלומר יותר מהיר) בנוסף יהיה לו WIFI וכן BT 1.2 (אם אני זוכר טוב - מוצפן ועובד יותר טוב יחד עם WIFI) ידוע שיהיה לו מסך VGA ומעבד 624 מה"ץ. סוללה רגילה של 1800 mAh וכן ניתן יהיה לרכוש סוללה עוד יותר חזקה. 128 ROM ו 64 RAM (כן, יותר ROM מאשר RAM על מנת לחסוך בסוללה). גודל - די דומה לקסיופיאה שלי, אולי טיפה יותר גדול. (כל פעם שמפרסמים מידות באינטרנט אני לוקח סרגל ומודד על הקסיופיאה
) וכן במקום ג'ויסטיק יהיה לו פד כמו במחשבים ניידים. אין לי מושג איך יעבוד הקטע עם הפד הזה אבל די הרבה חוזים שזה יפריע לחווית המשחקים. בגלל שאני לא ממש משחק עם הפוקט פיסי שלי (זה יותר משמש כזיכרון המורחב שלי, מחשבון משוכלל עם עזרים נוספים ושעשוע בפנאי) או שמשחק במשחקים עם החרט, אז אני לא חושב שאראה בכך חיסרון עבורי. בנוסף, בתמונות שהודלפו לפני כחודש (כל הארץ מתעסקת עם הדלפת הקלטת הלוהטת של XXXX-XX XXX (כולם יודעים, אבל אסור לרשום) ואנו מתעסקים עם תמונות מודלפות של אייפקים
) היה נראה כאילו יש שם חיבור mini-usb, אך אף אתר לא כתב לגבי קיום USB-HOST. בכל מקרה, מקווה שהמכשיר לא יעלה יותר מ650$. אני עוד צריך להוסיף 7% מס קנייה (פלורידה) וזה כבר מגיע ל700$, כמובן לא כולל עברית.

AYELET1

New member
המכשיר נשמע נפלא ../images/Emo99.gif מלבד

הקטע עם הפד (וגם הגודל, אבל מילא...) עניין הפאד מאד מטריד אותי. גם בלאפ טופ הוא משגע... בעניין קלטות לוהטות, הדלפות ושאר ירקות - נראה לי שאנחנו שרוטים אמיתיים

2cookie

New member
פלורידה זה מכה../images/Emo4.gif

הX30 שלי עלה 267 במקום 250$
הטאצ'פד נראה רעיון נחמד לעבודה ללא סטיילוס, אצלי בסוני הוא נוח מאד, למרות שאני יודע שבמחשבים אחרים הוא מגעיל. נקווה שהם יבחרו באחד מאיכות טובה.... בכל מקרה, בתמונה הראשונה הוא היה נראה יפה, בתמונה הגדולה יותר שלו שהופצה הוא נראה דוחה, עמכם הסליחה
למי שרוצה VGA בזול- מחירו של הטושיבה E800 כיום בארה"ב עומד על 530$(!!!), שזה זול מאד לטעמי למכשיר קצה גבוה שכזה.

shay eye

New member
מה ההבדל בין ה 4150 ל 4155?

קודם כל תודה על ההתיחסות, ועכשיו לקושיה השניה: מה ההבדל בין 4150 ל 4155

mikeoreli

New member
אני חושב ש...

זה ההבדל בין מכשירים הנמכרים בארה"ב ובאירופה. בכל מקרה לא ידוע על 41XX עם שני מפרטים שונים.

למעלה