לא! אל תיתן להם לבזבז את כספך לשווא
יש דרך ממש ממש פשוטה לכתוב בעברית עם פוטושופ 7 ככה שהוא יתאים לכל פונט עברי, זה הולך ככה: 1. פתח פוטושופ, תגדיר באיזה פונט אתה רוצה לכתוב ותכין הכל להכנסת הטקסט. 2. פתח כל תוכנת כתיבה שבא לך, אפילו Notepad של ווינדוס. 3. נגיד עכשיו אתה רוצה לכתוב בית, אז תכתוב את זה ככה: תיב יש לי שיטה קלה שאני משתמש בה, שבמקום לשבור את הראש ולחשוב איך לכתוב בית הפוך פשוט תכתוב את זה ככה: ב לחיצה על החץ הימני (
) י
ת והופה! מה יצא ? תיב. כמובן שיש תוכנות שמיועדות להפיכת טקסט והן מסתובבות חינם באינטנט (אם תרצה תגיד ואני אתן לך כמה שמות של תוכנות כאלה) 4. עכשיו תעשה לכול מה שיצא לך CTRL+C 5. תחזור לפוטושופ ותלחץ עם העכבר כפתור ימני, paste וזהו! (העתקה הדבקה עם המקלדת לפעמים עושה קתצ בעיות) עכשיו חשוב לזכור שיש קצת בעיות עם מעבר בית פונטים שמותקנים על המחשב (אריאל, דוויד וכו´) לבין פונטים שהורדת מהאינטרנט או קנית. למה? לא יודע, אבל פשוט עדיף להגדיר את הפונט לפני הדבקת הטקסט. ופרסומת קטנה לסיום: פוטושופ 6 של ערן בוכורוב וטל ניניו, ספר מצויין, ומסביר על כל קונץ אפשרי בתוכנה, אין הרבה הבדל בין 6 ל7 (למיטב ידיעתי) ככה שזה לא כל כך מפריע. אז זהו, מקווה שעזרתי וחסכתי לך אלפי שקלים. עציצי היקר שלום