עיבוד גזע עץ אגוז

yulevi

New member
שמן

לאיקאה יש שמן המיועד למשטחי חיתוך ולכלי עץ שנמכרים שם ומיועדים לכלי אוכל,לכות לא מתאימות כל כך לצרכים שכאלה, לדוגמא צלחות לסטייקים נאטמות מהשומנים שיש לבשר המונח עליהם

shaharelisha

New member
שמן

מה דעתך על השמן של איקאה לשימוש בצלחות לסטייקים? השומנים מהבשר יספיקו? חשבתי על רעיון, תגידו עד כמה הוא הזוי, לקנות שומן של בעלי חיים (פרה או כבש) מקצב ולטבול את הצלחות בתוכו, מה דעתכם?

yulevi

New member
תשובה לא מוסמכת../images/Emo8.gif

במסעדות מסתמכים רק על שומן הבשר שניגר בזמן ההגשה,כל פעולת השימון היא אטימת העץ,אחרי סטייק אחד טוב תקבל שימון מצויין

knappertsbusch

New member
"שמן לעץ"באיקאה הוא בעצם שמן פשתן מדולל במים,

הרבה מים, הודות לתחליב כלשהו. מוצר כל כך גרוע שהייתי מכנה אותו "חסר תועלת", לא פלא שמחירו נמוך.

Javali

New member
אני חושב שהמדובר על מוצר אחר

לדעתי מה שיהודה מדבר עליו הוא שמן מינרלי (שמן פרפין) שנמכר באיקאה תחת השם SKYDD. מהנסיון שלי הוא לא שונה בהרבה מכל שמן מינרלי אחר.

yulevi

New member
האם השמן שקוף

יש להם שמן שקוף לי בכל אופן יש נסיון מצוין עם עבודות בעץ טבעי,ועד כמה שידוע לי בכל אופן ששמן פשתן לא מדללים במים,אלא בטינר

knappertsbusch

New member
JAVALI צדק, אנחנו מדברים על דברים שונים

מה שאני מדבר עליו איננו שקוף, אלא חלבי, וכתוב במפורשות שמכיל גם שמן פשתן, גם מים, וגם חומר מתחלב. שמן פרפין זאת חיה אחרת לגמרי, כמובן (מופיע בסופרמרקט תחת השם "שמן ציטרונלה", עוד אופציה זולה).

למעלה