עטיפה למבוגרים

mushig

New member
עטיפה למבוגרים

בעטיפה למבוגרים של הספר השביעי, מופיע , כמו שאתם יודעים, הקמע של סלית'רין. האם זה אומר שרא"ב בעצם לא השמיד את הורקרוקס זה? האם חלק מהעלילה בספר השביעי תתאר את ניסיונתיו של הארי להשמיד את הקמע?

Dana Argamen

New member
אמממ,

יכול להיות שרא"ב עדיין לא הספיק להשמיד את התיליון .. ויכול גם להיות שהארי ימצא את התיליון האמיתי אחרי שרא"ב הוציא ממנו את ההורק' ואז הארי ילבש אותו או משהו כזה
יש הרבה אפשרויות ..

The T Shirt

New member
../images/Emo133.gifסביר להניח שההורקרקס לא הושמד

ובכלל, גם בעטיפה האמריקאית יש להארי תיליון סביב הצוואר (לא ידוע אם זה ההורקרקס, ההורקרקס המזויף, או משהו אחר.) אני אישית מאמין שרגולוס בלק הוא ר.א.ב והתיליון הוא התיליון שהארי ושות' נתקלו בו בזמן שהם ניקו את כיכר גרימלוד מס' 12. אותו תיליון שהופיע בספר החמישי בתור תיליון שאף אחד לא הצליח לפתוח.

noosh

New member
לסמן ../images/Emo58.gifו-../images/Emo133.gif להבא

בבקשה
מדובר בהודעה עם תאוריה וספוילר. ולשאלתך - אני משערת שהקמע ייקח מקום חשוב בספר. ברפרורפיי על השישי לפני שבוע, נתקלתי בשורה בה נאמר שהארי הספיק להקשר לקמע כבר בתקופה הקצרה שהוא אצלו, והוא מרגיש שהוא צריך לקחת אותו איתו לכל מקום (אין ל את הספר לידי כרגע, אז אין לי ציטוט, אצטט כשאחזור הביתה). בכל מקרה, יכול מאוד להיות שרא"ב לא הספיק להשמיד, ואולי אפיו הקמע המזויף יהיה חלק חשוב בעלילה.

למעלה