עז משפחתית

ו שתי

New member
עז משפחתית

בשבת אנחנו מארחים אושיה משפחתית בת 70 פלוס, אשה בררנית וקוטרית. מחפשים מקום לארוחת צהרים, שיסבול אותה, אותנו ואת התינוקת. לא משהו שסובל מעודף תחכום. הנ"ל סעדה איתנו בפיש והתלוננה עם הדג היבש (...) ובימה בנמל הכל, כולל מרק הירקות, היה לה חריף מדי (...). רעיונות?

ננה f

New member
אל אלוהים עם אורחים כאלה מי צריך...

וגו'. אם בלאו הכי שום דבר לא ימצא חן בעיניה, לכו על הכי פשוט והכי זול. מזערו נזקים.אחמד את סלים, מלכות הפלאפל...

מה דעתך על "בודפשט"?

או אחת מהמסעדות ה"יהודיות", כמו דיטה , בבלה וכו'?

Forum User

New member
אולי "השקד" בחשמונאים?

אי אפשר לחשוד בהם בעודף תחכום. יש מבחר גדול של סלטים ועיקריות גם מתחום הדגה וגם מתחום הפרה. המחירים סבירים ביותר, המנות נדיבות, והשירות יעיל בד"כ ומאוד-מאוד ידידותי לקטנטנים. אה כן, והמקום הזה באמת סובל הכל. עוד אופציה לא מתחכמת (למעט הפילה-סינטה המיתולוגי) שמארחת אותנו לאחרונה בהרכבים משפחתיים משתנים היא שה-רומי בירקון.

ו שתי

New member
תודה מותק, על ההשתפות בצערי ../images/Emo11.gif

הבן של המתארחת הציע "עדנה" וכך כנראה יהיה, למרות שגם שה רומי יכולה להיות אופציה. תודות מרובות ליועצים. נתראה בימראשון

פ ו ל ק ע

New member
גם באסף ברמה"ש יש אוכל טוב

(אכלנו שם צהריים השבוע והיה מוצלח ביותר) וזה אחד המקומו תהיותר ידידותיים לילדים שאני מכירה.

ננה f

New member
מה זה איפה זה אסף../images/Emo66.gif

סיגור !!! זה חור ענק ושחור ב...
אסף ארטיזנל זה נהדר. מאוד מאוד נחמד והרבה פחות פלצני מרביבה וסיליה. שישי בבוק צפוף מדי. עדנה זה הרבה יותר ככה.

לא חור בהשכלה.

משולש לולו טעים להפליא. השאר... לרוב טעים, אך, לא מעבר לנורמה. שירות חינני, אם כי לעיתים מחופף משהו.

anatc

New member
אזדרכת, סליחה על הבורות ../images/Emo163.gif

אבל מה זה משולש לולו

כל תיאור יעשה עוול למקור... ../images/Emo4.gif

בבסיס, המשולש הינו קינוח שוקולד מרוכז. מגיע בצורת בסיס פריך, שכבת טופי דקה, גנאש שוקולד-קפה וציפוי שוקולד. כאמור, התיאור אינו מחמיא למנה... כייף שחזרת!

anatc

New member
ועדיין התיאור עושה בי שמות...

אכלתי שם צהריים לפני כשבועיים, אבל אחרי קבבוני הטלה בטחינה לא היה לי מקום למתוק נראה לי שווה להגיע במיוחד בשביל הלולו הזאת מה שמזכיר לי שכשהייתי תינוקת ממש קטנה היתה לי בובה שקראו לה לולו... תודה מתוקה

פ ו ל ק ע

New member
ארוחה באסף מחייבת לולו

היינו שם השבוע. אכלנו ארוחת צהריים (המבורגר טוב מאוד, כבדי עוף טעימים) ואפילו שאנחנו בדיאטה וכל זה - לא יוצאים בלי לולו.

anatc

New member
אני מבטיחה בפעם הבאה לא להחמיץ...

ד"א איך ההמבורגר? (יחסית לארטבורגר של מוזס, ביין של הק.ב. ודומיהם)

ו שתי

New member
משולש לולו:

בעצם וריאציה על הקינוח המפורסם של פייר הרמה, הלא הוא "פלסיר סוכרה" להלן- בצק פריך משובב בברס (קרמל ואגוזים גרוסים) פייאטה (בצק ואפל גרוס גס, לפריכות מושלמת, שנוגדת את הקרמיות שממעל) טופי קרמל גנאש מוקצף בטעם מוקה וקרם שוקולד ממעל. באירוע המשפחתי היחיד שנחגג ויחגג בבית משפחת ושתי והאחשוורוש, הקונדיטורית שלנו הכינה כאלו ברינגים.40 אורחים חיסלו תוך חמש דקות 35 רינגים כאלו. כנראה ששווה, כי התעסקו רק בזה, ולא בשמלה שלי (וכן, הכתמתי בזה את השמלה שלי. לדראון עולמים) שווה. אסף איט איז

meravbr

New member
לא מבינה

איך עוד לא הייתי שם ולא אכלתי את הלולו הזה... באמת חור בהשכלה... (מעניין איך זה לעומת עוגת השוקולד החמה ההורסת שאכלנו היום באפלבי'ס
)

brownie65

New member
מישהו אמר לולו?

חולה על הדבר הזה מהיום שאסף ארטיזנל פתח שעריו
..... (רק לא על בטן מלאה מדי כי אז הוא קצת כבד...) וגם בגם קפה (פארק רעננה) אפשר להזמינו. אגב, עדיין מנסה לשכנע אותם שם להחזיר לתפריט את הדניש פיסטוק האגדי שהוגש בסניף המקורי של אסף ביד חרוצים. אין ביקוש, לטענתם

פ ו ל ק ע

New member
ההמבורגר טוב. אבל אין מה להשוות

למוזס. אסף זה מקום של בנות (ובעלי...), מלא נשים בחופשת לידה. לארוחת צהריים לא מחייבת. הכל טעים אבל לא מדהים בטירוף. תמורה טובה למחיר, אבל לא הייתי נוסעת במיוחד אם לא הייתי גרה בסביבה. אה, ותמיד יש חניה - שזה יתרון גדול.

למעלה