לא רואה כאן לא כמות ולא איכות
אני לא מרגיש מנוצל, אני מעביר בשמחה כל ידע שאפשר להעביר באופן מילולי, ובשיעורים שאני מעביר פיזית, גם ידע שלא ניתנת להעברה במילים. לא מפיק בעצמי כלום על כך שאני נותן תשובות, זה לא מגדיל לי את הידע ולא מעמיק אותה. הייתי מוכן "לתרום" חלק מהזמן שלי לכתיבת "מאמרים" ו"שירשורים" בפורום הזה, אך לצערי, מנהלי הפורום לא עמדו בהתחייבותם. על מנת שתבין אתן לך קצת היסטוריה בקצרה. 1- פנו אלי בבקשה שאנהל פינה בפורום. לא הסכמתי לנהל פינה, כי אחד מהדברים שמפריעים לי בפורום הזה הוא דווקא ריבוי ה"פינות" 2- פנו אלי שוב, עם הצעה שמידי פעם אכתוב "מאמר" ואענה על תשובות. הסכמתי לכך עם כמה תנאים שלי, האפשרות למחוק הודעות לא קלוונטיות, שמירת על טוהר המילה, ועצמאות מוחלטת שלי בתוך השירשור שאני פותח 3- פתחתי בעבר שירשורים והיו מעט כותבים ורובם לא רצו להתעמק, לכן הפסקתי. 4- פנו אלי שוב, בבקשה לתת צ´אנס נוסף. אכן כך עשיתי, אך שוב ההודעות מעטות, המשתתפים הסתכמו ב-3 ועוד 2 שכתבו שאלה אך לגמרי לא התייחסו לתשובה שלי ... והקש ששבר את גב הגמל זה ששינו את מיקום ואת שם השישור שלי. אתה כותב ש"השתתפת" בדוין, הכל היה ברור? לא היתה לך אף שאלה? אף הערה? שום דבר להוסיף ו/או לברר? השתתפות פסיבית כזו, בעיניי זה לא השתתפות. אם אני כותב מאמר באתר שלי אני לא מצפה שכל מבקר יכתוב לי תשובה, אך פורום ממהותו אמור להיות מקום של שאלות ותשובות שגוררות תשובות ושאלות נוספות, אם זה לא כך אני יכול בהרבה פחות מאמץ לכתוב את אותם הדברים ב-FAQ באתר שלי ולגמור עיניין. אבל את הזמן שאני משקיע בפורום לא מביא לי שום תמורה, למרות זאת הייתי מוכן להשתתף, לא, זה לא חבל, זו פשוט עובדה, לא אפתח שוב שירשורים כאן כי לא יכול להיות שרק צד אחד מקיים את צידו בהסכם. לא יכול להיות ש"הנהלת הפורום" מרמזת שהודעה שביקשתי למחוק נכתבה על ידי אדם שלא ידע שהודעות כאלו לא מקובלות בשירשור שלי, בעיקר לא כשכולם יודעיםם שאותו כותב היה בין אלו שביקשו שאכתוב והסכימו לתנאים שבהם אני מוכן לכתוב. אני לא מרגיש מנוצל, אם כבר אני מרגיש שעושים צחוק ממני, לא מכבדים אותי, ואני מוכן לכבד כל אחד, אך עם תנאי אחד, זה חייב להיות הדדי. "תבורך" זה סוג של שיפוט .... לא?