עזר כנגדו...

mister xy

New member
מספרים על בן גוריון

שאחרי קום המדינה החליט שצריך להקים מחדש את הסנהדרין, אז הוא פנה לרב הרצוג וביקש ממנו שיעשה את זה. אמר לו הרב: אנשי הסנהדרין צריכים להיות חכמים, נבונים, ושונאי בצע, איפה תמצא היום מישהו ששונא כסף? ענה בן גוריון: עם כסף אפשר להשיג הכל...

עוד בעיה קטנה

צריך שאנשים יהיו מוכנים להחשף בפני אותו שדכן... שלא יפרצו לו לרשימות.

ההגיון1

New member
אם זה אדם נאמן

אחד מחברי הפורום הידועים והנאמנים שאיש אינו מפקפק במניעיהם ולגבי הפחד שמישהו יפרוץ לרשימות באותו מידה אפשר לפחד מכך שמישהו יתפוס אותך גולש בשבת או כל רעה חולה אחרת destiny זה מה יש

ההגיון1

New member
אתה רוצה לקחת את זה ?

אלפיים דולר מכל צד למה ההורים יהיו בטוחים שהצלת את הבן / בת שלהם מפי התהום

קתרזיס

New member
הייתי מתנדבת בעצמי

בתור כופרת ידועה שלאף אחד אין מה לטעון נגדה... אבל אני גרה בחו"ל, ואתם לא מכירים אותי זמן רב, ועוד אלף סיבות (יש לי ילד בן חצי שנה כך שאני לא יכולה לבלות את כל היום מול המחשב) וכו. אבל אם תגיעו למסקנה שאתם מעדיפים לא לסכן חשיפה של עצמכם, אני אשמח לעזור... אין לי בעיה שנציג מכם יבדוק את הזהות שלי. נשמע מאד מתסכל למצוא מישהו בדיוק בסגנון שלך.. אבל נדמה לי שירון ידען עשה יציאה בשאלה יחד עם אשתו והילדים. (התקשרתי אליו לפני שהתחתנתי עם בעלי לשאול אותו מה מעמד הילדים שלי ביהדות והאם אחותי רשאית להגיע לחתונה עם גוי וכו). דבר אחד שאתם כן יכולים לדעת על שאר האנוסים הוא שהם אנשים עם ראש פתוח וחוקר. שזה כבר משהו שמשותף לכולכם...

moshe010

New member
ולכן המקום הכי מתאים זה כאן

בפורם לנסות להתרשם מהאנשים ולנסות להתחיל לדבר במסרים, ואחר כך להפגש ומשם הדרך פתוחה זה כמובן טוב למקרה הכללי ולא למקרה הפרטי שלך כיוון שהדגשת שלא מוצאת חן בעיניך היכרויות דרך האינטרנט אבל לאנוס שמפחד מהצל של עצמו אין הרבה ברירות

סתם שאלה אם כבר פתחו שירשור בנושא

מה היתם אומרים על זוגיות עם גבר חרדי שיודע שאני אנוסה ולמרות זה רוצה להמשיך את הקשר ולהיתפתח. הוא טוען שאין קשר בין דת לאהבה.

סוג ב

New member
בולשיט

אל תאמיני לו. באהבה, חייבים בסיס משותף לקשר בריא. כשיש פרפרים- זה לא מפריע, כשתתרגלו אחד לשני, כל פיפס יפריע.

ולמה בסיס משותף

חייב להיות דת? למה הפכנו את הדת לנושא העיקרי בקשר? למה כמו שלא מפריע לי שהוא אוהב עגבניות ואני לא אז הכי הרבה אני לא יבשל לו עגבניות...ככה לא יפריע לי שהוא מאמין ואני לא?

סוג ב

New member
כי דת זה לא עגבניה

את לא תצאי עם אחד שמדבר רק סינית, את לא מבינה את השפה. אם הוא מוכן לצאת עם בחורה שהוא לא מבין את השפה שלה ואת הדרך חיים שלה- או שהוא נואש או שהוא רוצה להשכיב אותך.

לא זה ולא זה.

הוא שומר נגיעה. ולמה זה באמת לא לא כמו עגבניות?אולי הגיע הזמן שניתיחס לזה כדבר שולי?

סוג ב

New member
אמרתי לך כבר את דעתי

תשאלי גם דעות אחרות. תראי מה אגס כתב לתמי, גם עץ שתול..

למעלה