זאת לא הנקודה.
זאת לא הנקודה שהרב אלישיב טעה ו"חזר בתשובה". הרב אלישיב לא חזר בתשובה מדעותיו הרפורמיסטיות (כן כן, רפורמיסטיות!), הוא עדיין עומד במרדו וממשיך לתמוך בכל הדברים האסורים לנו באיסור חמור, והוא עדיין ממשיך לפרוץ גדרות. בבחירות האחרונות לראשות הממשלה (וזה לא היה מזמן), הרב אלישיב היה הראשון שהלך מוקדם בבוקר לקלפי כדי להעמיד את אותו מופקר ופורק עול לראשות הממשלה הציונית, וכמובן שזו גם הייתה ה"דעת תורה" שיצאה מבית מדרשו... (להזכירך, בעבר אסרו גדולי אגודת ישראל בחירה בראש ממשלה, אבל משום מה בבחירות האחרונות "שכחו" הגדולים החדשים של אגודת ישראל את האיסור הנ"ל, וכולם פה אחד ציוו על "חוב קדוש" (רח"ל) להשתתף בבחירת אריק שרון לראשות הממשלה). בקיצור עזר, אל תספר לי סיפורים על "חזרתו בתשובה" של הרב אלישיב, כי מעולם לא היה כזה דבר. הרב אלישיב לא רק ש"משתדל לתמוך ביד האמת" (כלשון הרבנו יונה), אלא בדיוק ההפך. ועם ברבנו יונה זי"ע עסקינן, אשאלה נא ממך אדון עזר היקר, ומה עם מה שהרבנו יונה כותב אודות כבוד הרשעים? "והמכשולות הנמצאים בכבוד הרשעים... והוא עוון המכלה מנפש ועד בשר" (אין לי כאן את הרבנו יונה). נדמה לי שלא צריך לספר לך אדון עזר הנכבד על הכבוד הרב שלהם זוכים ראשי ממשלות הימין מצד רבניה ואדמוריה של "אגודת ישראל". מה יעשו אותם רבנים וראשי ישיבות עם הרבנו יונה הנ"ל? לעזר פתרונים.