עזר ויצמן

ronnymp

New member
גם לי יש את ה- "עייזר" שלי ../images/Emo150.gif

מסכים עם כל הצדדים השליליים שהיו לו שובניסט , יורה ישירות את אשר ליבו גם פרשיות השחיתות שהתגלו בסוף הקריירה אבל...... אבל לדעתי זה בהחלט שמצטנע לאור עשייתו הרבה תרומתו הרבה לחברה , לצה"ל ולמוסד הנשיאות אני "מכיר אותו אישית" מבעד עדשות המצלמה והנה כמה תמונות מביקור חייל פצוע בבי"ח שזה נוהג קבוע שסיגל בבית הנשיא - בקביעות

ronnymp

New member
דיבר עם כולם בגובה העיניים

בעיקר עם בנות המין היפה ......

ronnymp

New member
כבר הדגשתי את ../images/Emo41.gif כ-ו-ל-ם ../images/Emo41.gif ../images/Emo35.gif

ronnymp

New member
וגם ביקורים ידידותיים

כאלה לשמירה על קשרים עם מכרים כאלה של מחוות ידידותיות מן כאלה - "ביקורי עבודה" .....

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo16.gifאנחנו הערצנו את עזר ויצמן

למרות הפה שלו, כי זה היה החן שלו. זה היה עזר לטוב ולרע. אולי לפעמים הוא הגזים, אבל הוא אף פעם לא היה צבוע, ואתו תמיד ידעו למה התכוון. הוא עשה הרבה למען המדינה, ובעיקר למען חיל האוויר. ואת זה אי אפשר לקחת לו. יהי זכרו ברוך. אישי הוא יוצא ח"א, ס"ה 33 שנות שרות יחד עם המילואים, שאת סופם עשה בהתנדבות מעבר לגיל הפרישה. הוא בין המעטים שעשו את כל השרות באותה היחידה. (טוב, פה אני משוויצה איתו, השאירו שם רק את הטובים ביותר, היתר עברו יחידות.) ופה בא הספור על ה"עזר שלנו", יותר נכון על של אישי. כשהוא היה לקראת סוף שרות החובה שלו, עזר שהיה אז מפקד ח"א, ביקר בבסיס בו אישי שרת, ניגש אליו, טפח על כתפו, ובקש ממנו להמשיך ולשרת בחיל, בקבע. אישי, לא רצה. אבל הוא שרת במילואים שם על הצד הטוב ביותר. יש לנו את ספרו של עזר, "לך שמיים לך ארץ". אישי הדביק אותי באהבה לחייל ולמטוסים שלו, ואגלה לכם סוד, אין מטוס/מסוק של החיל, שאני לא מזהה. קשה לי להסביר, אבל אני פשוט "חולה" עליהם. יש לנו בבית את כל ספרי המטוסים שיש, ואנחנו הולכים לכל מקום שבו מציגים את מטוסי החיל. והמטוס שאישי שרת בסביבתו, מוכר לי מכל זוית ופינה אפשריים, גם מפורק. ישבתי בקוקפיט שלו, ואפילו קיבלתי הסבר מפורט מאחד הטייסים. מרתק.

טומי*

New member
כל הכבוד ...../images/Emo45.gif

על התמונות ועל הסיפורים! תודה רבה!

למעלה