עזרת תרופות

טישיוס

New member
עזרת תרופות

הי פורום,

אז אני ממש משקיעה בלשפר את המצב הבריאותי שלי (הורדתי מקרוב ל17 כוסות קפה ליום בשיא, ל2!), אבל יש לי אוסף מחלות רקע.
בבדיקה של כל האוסף שאני לוקחת, רופא המשפחה (הלא טבעוני ולא כל כך תומך בטבעונות, אך מאוד הוליסטי ובגלל מצב בריאותי מורכב אני לא מוכנה להחליף אותו) מצא שיש התנגשות בין תרופה אחת לאחרת, ורוצה להחליף את הפחות מסובכת - וכאן אתם נכנסים -
מחפשת נוגד חומצה שמטפל בבעיות הקשורות בהופעת חומצה במערכת העיכול העליונה, ודלקת הוושט שמסתם חוזר (ריפלוקס, ובקע סערפתי, בתכלס) - שאינו אומפרדקס, ואינו לנטון - הראשון הוא המתנגש, השני עם ג'לטין.

#סוג_של_מח_כוורת

תודה לעוזרים,

gs1234

New member
אין לי מושג בתרופות, אבל...

אם מצבך הבריאותי כל כך מיוחד, אז נראה מוצדק בעיניי להשתמש בתרופה השנייה, עם הג'לטין, שלא מתנגשת בחומרים אחרים.

הרציונל הוא שאין כרגע חלופה ראויה שהיא גם לא מתנגשת וגם טבעונית. בינתיים הייתי מתייעץ גם עם רופא אחר, אולי מתחום הרפואה האלטרנטיבית, אם אין טיפול חלופי לבעיית הריפלוקס.

alonana2

New member
שימי לב למה שחשוב בטבעונות

מטרת הטבעונות היא להפחית את הסבל הנגרם לבעלי חיים. אי אפשר למנוע את הסבל כליל. עצם העובדה שאת חיה, תמיד יבוא על חשבון אחרים. בין אם את קונה בקבוק פלסטיק בסופר, או מדליקה מנורה בביתך. כשזה נוגע לתרופות, ולמצב שאת מתארת, הנזק שיכול להגרם לך מול הנזק הנגרם לבעלי החיים עקב כמויות זניחות של ג'לטין בתרופה אינו משמעותי.

octopussyisback

New member
רפלוקס וכד'

איני יודע מה תזונתך,
אבל אני מכיר כאלה שהפסיקו לחלוטין לצרוך חלב ומוצריו - והריפלוקס או החומציות במערכת הושט חלפו מיידית.
אם זה יעזור למישהו - קיבלתם טיפ...

טישיוס

New member
תשובות לכולם

קודם כל - תודה!
מעבר לכך - אני לגמרי מודעת לעיקרון צמצום הפגיעה, ובסוף, כנראה, מצאנו משהו אחר - ללא לקטוז וללא ג'לטין - וזו היתה המטרה (תודה לתורמ/ת במסר, שביקש/ה להישאר אלמוני/ת).

למעלה