עזרת נשים

hope999

New member
עזרת נשים

אחרי 5 שנים ביחד וזו אהבת אישה הראשונה לשתינו, נפרדנו בכאב פוצע. זו היתה אהבה עוצמתית, אינטנסיבית, ממלאה ומדהימה. לי יש ילדים ולה אין, כשהשעון הביולוגי שלה רועם כמו הביג בן ביום חורף גשום. היא אהבה גברים בעבר ואני אמנם נשאתי לגבר, לא אהבתי כמו שאהבתי איתה. היא באה מבית מאד מאד שמרני, שהארון היחיד שהמשפחה שלה מזהה בהקשר הזה, הוא ארון קבורה. בגלל הלחץ לילד וחוסר האפשרות להודות באהבה לאשה, ריחפה תמיד עננה שחורה מעלינו. היא רוצה ילד, מבועתת מהמחשבה לעשות אותו לבד, איתי זה לא אפשרי מבחינתה ואולי אולי היא תצליח עם גבר. בגלל הדד אנד הזה והעצבות שהזדחלה לקשר שלנו, נפרדנו. כבר חודשיים הניתוק ביננו הפך ריחוק וכל הכאב מנותב לטינה ולגעגוע. הבעיה היא שאנחנו עובדות יחד. והריחוק הוא רק וירטואלי, כי אני רואה אותה יום יום והיא אותי. אני מנסה להתמודד עם הטירוף, שאוחז בי כשהיא מקבלת סמס ומחייכת, כשהיא יוצאת לחופש, שהיא חיה את חייה. ולא איתי. קשה לה, אני רואה את זה אבל היא ממשיכה. שאלתי אליכן היא איך אפשר לעבור הלאה?? מצד אחד אני לא יכולה להפתח רגשית כנראה לקשר הבא, כי אני אחוזה ולכודה בה עדיין, מצד שני אני לא יכולה להשתחרר ממנה, כי היא כל הזמן מולי, מחייה את הכאב והגעגוע. שינוי מקום עבודה מטעמים רבים לא רלוונטי לשתינו, כך שזה נתון שאותו לא ניתן לשנות. ההתייסרות הזו מתישה וכואבת ואשמח מאד לעזרתכן ולעצה תומכת. תודה!

טורטיתת

New member
עננה שחורה

חושבת שבקשר שמתחיל עם עננה שחורה שמרחפת מעליו לא ניתן לראות את הקשת בענן. היא מנסה להמשיך בחייה, ואת חייבת להמשיך גם, איך עושים את זה – הלוואי שידעתי. רק יודעת שברגע שתשחררי אותה מימך, אז הכל יהיה קל יותר. כל יום תנסי לשחרר קצת, אתן עובדות ביחד כתבת, אז תנסי כמה שאפשר להתרחק, מניסיון יודעת כמה זה קשה, אבל אין בררה אחרת, כמה שפחות להיתקל בה יהיה יותר "בריא" לך ולה. בהצלחה.

בלוז10

New member
hope שלום

אין דרך אחרת מאשר לשחרר אותה ,היא כבר המשיכה הלאה את כותבת שהיא חיה את חייה , זה קשה אבל מנסיון ככל שתשחררי יותר מהר ככה את תפתחי לקשר חדש , זאת דרך קשה אין קיצורי דרך ,זה תהליך מאוד מיגע ,קשה במיוחד שעובדים יחד אבל אני לא מציעה לך לנסות לחדש את הקשר ,את סתם מעריכה את הכאב , שנים חייתי בציפיה אולי היא תחזור סתם רימיתי את עצמי ,הכל כדי לא להשלים עם הפרידה , את יודעת לאחר ששחררתי אותה תמיד היא תהיה יקרה לי ואקווה שהיא מאושרת . מאחלת לך הצלחה בלוז

hope999

New member
תודה לכן בנות יקרות

על הרבה חוכמה וניסיון. וגם אכפתיות. זה מאד חשוב ועוזר. לא יודעת איך למצוא כח ועוצמה לנתק. אלוהים עדי כמה אני מנסה וכמה נמשכת חזרה. מקוה לגייס כח ושהזמן, לא יאכזב ויעשה את שלו. תודה!

ריגשת אותי יקרה...

שלום לך, אני חושבת שיצא לנו להפגש במפגש הראשון אך אני לא בטוחה אני רק זוכרת ששמעתי את הניק, שהייתי אמורה איכשהו לזכור במשחק זיכרון שסיבך אותי לגמרי :) מודה שאותי אפשר לרגש בקלות אך לא יוצא לי להתרגש כאן מהודעות. אך זאת נגעה בליבי. מזדהה עם הקושי לעזוב בן אדם אהוב.... לא חושבת שהפרידה היתה על בסיס מוצדק מספיק, אני מאמינה באמת, והאמת תמיד מנצחת, אולי היא תנצח אותה, ואולי יהיה מאוחר מידיי בשבילה איתך... לכי תדעי. מזדהה ומבינה את הכאב העצום שיש בהתמודדות בעבודה עם משהי שאת אוהבת, שאת בעצם כל כך מכירה, ושהיא אותך ושצריך להתעלם אחת מהשניה, עם צער כזה, מי צריך אוייבים תגידי לי :) לא פשוט יקירתי, ואני מקוה שיהיה לך את הכוחות לעבור את כל זה בשלום, לא מקנאת בך, ומקוה שיש לך תמיכה, חשוב מאוד שתהיה סביב אנשים שאוהבים מכירים ומבינים אותך, זה יכול להקל על מכאובי הלב... בהצלחה!!!!!

גם אני נמצאת כרגע בסיומו של קשר

ומגורים משותפים. אני יכולה רק לומר שלמרות הקושי צריך למצוא את הכוחות ולהתרכז בטוב שצפוי להגיע, כי הרי אם הכל היה כל כל טוב, הקשר לא היה נגמר, לא?!! אני בעד להקיף את עצמך בחברים טובים ובעיסוקים שעושים לך טוב, עד שתרגישי שאת מתחילה לקבל את הלבד ולהנות ממנו... אני אישית לא חושבת שצדק מי שאמר שהזמן מרפא את הכל, אבל אני בהחלט מסכימה עם זה שהוא מרפא את הרוב ואפילו בדרך המיוחדת שלו עוזר לנו לשכוח את הרע ולזכור דווקא את הטוב... כשחושבים על זה מסתבר שהזמן עוזר לנו לשמור על אופטימיות
בהצלחה שיהיה!

למעלה