עזרת חכמים דרושה ???

עזרת חכמים דרושה ???

ברשותי ktm exc 99 250 רציתי לדעת מאחר ואני מגיע מעולם השטח , האם האופנוע הנ"ל יכול לעבור הסבה לסופר מוטו ? ואם כן מה דרוש ממני וכן אני יודע שזה הרבה להסביר אודה למי שיועיל בטובו

theshark

New member
כמובן שניתן, ההתחה כמו כל ההתחלות

זוג ג'נטים, אחר כך השמים הם הגבול או יותר נכון גודל התקציב.

שחרלרט

New member
בלי שום בעיה ניתן להסב

אפילו ב KTM זה יחסית קל.כי יש גנטים מקוריים.MEDWOW מהפורום מוכר סט כזה לKTM.אחרי סט גלגלים תתחיל לרכב ואז ניתן לשפר מערכת בלימה. פרטים נוספים יש באתר שלנו SUPERMOTO.CO.IL בהצלחה שחר

enigo

New member
הג'נטים יתאימו?

הרי גלגלי השיניים בצד ההפוך, לא? או שפשוט מכניסים את הג'נט הפוך?

lucca227

New member
דווקא כלי מתאים מאוד

לאחד מחברנו כאן, רן פישמן, היה כזה אופנוע רק ממודל 2004. בגלל שזה אינדורו ולא מוטוקרוס, למרות שזה שתי פעימות הכוח לינארי ולא מתפרץ יותר מידי, משקל נמוך וזריז מאוד. קצת כיוונים וגם היציבות מצויינת. בהחלט מספיק חזק, כשפנגס רכב עליו-לא הצלחתי לעקוץ עם ה- CRF. אהבתי, ולדעתי שווה את ההסבה. לוקה

המשתגר

New member
ומה אתם אומרים על 200 כסופר?

יש לי מחשבות בכיוון כבר תקופה, אבל אני חושש שאני סתם יהרוג את ה-200 ללא סיבה טובה. (ואני גם יודע שלאותו פישמן היה 200 שהוחלף ל-250 המדובר). מחשבות של סופ"ש...

lucca227

New member
נקודה למחשבה לגבי ה- 200

מעבר לעובדה הברורה שמנוע ה- 200 אינו חזק כמו אחיו המוזכר, עד-כמה שזכור לי גם רצועת הכוח אינה לינארית באותה מידה והמנוע נוטה מעט יותר להיתפרצויות. הבדל נוסף שיהווה מרכיב חשוב בסופרמוטו, אם אינני טועה בנתונים כמובן, הוא כי ל- 200 שלדה קצרה וקומפקטית יותר עם גיאומטריה זריזה יותר (חולקת מכלולים עם ה- 125, כאשר ה- 250 חולק שלדה עם ה- 300), ומאחר וגם הגדולים מספיק זריזים, לא מדובר דווקא ביתרון. לוקה

למעלה