עזרת ביטורנט? *נואשת*

S.Riddle

New member
עזרת ביטורנט? *נואשת*

טוב, אני יודעת שזה בטח לא המקום הנכון והכל, אבל בפורום תוכנה לא ממש עזרו לי, וחוצמיזה, פה יש כמה גאוניי מחשבים וזה, אז החלטתי לנסות. @@ אני משתמשת בביטורנט כבר בערך מאז עידן הקרח, יותר נכון בתוכנת ביטורנאדו. לפני יומיים בערך התחלתי לקבל על כל טורנט שניסיתי להוריד את ההודעה הבאה: Error: Problem connecting to tracker- HTTP Error -1 בפורום תוכנה אמרו לי שזה אמור לעבור לבד, או שהטראקר שממנו אני מנסה להוריד לא בסדר. עכשיו, זה לא עבר לבד, ואני מנסה להוריד מבערך 200 טראקרים שונים, ככה שאף אחד מהפתרונות האלה לא בא בחשבון. עזרו לי, גאוניי מחשבים מקומיים- מה עלי לעשות לפני שכל שיערות ראשי יימרטו בעצבנות? ;;

PopPy

New member
בעיקרון,

הם צודקים, בעיה להתחבר לטראקר זה בד"כ בעיה של השרת שאת מנסה להוריד ממנו - ניסית מכמה אתרים אחרים? הפתרון היחיד לזה זה בד"כ לעזוב את הטורנט לכמה זמן שהוא צריך ולחכות שזה יסתדר. עוד דבר שאני מצליחה לחשוב עליו זה אולי ששינית/השתנו איכשהו הפורטים של התוכנה שאת משתמשת בה, ואז אם את מאחורי פיירוול הם חסומים ואת צריכה לפתוח אותם, אבל זה לא נראה לי הגיוני במיוחד.

De-Panther

New member
*מתרשם* מאיפה כל...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הידע שיש לך בזה??

PopPy

New member
בטורנט?

שטויות, אין ממש מה להבין בטורנט. מספיק להשתמש בדבר השטני הזה מספיק זמן, לשחק קצת עם כמה תוכנות ולטפל פה ושם בבעיות בשביל לדעת (כמעט) כל מה שצריך לדעת על הטורנט..

S.Riddle

New member
ניסיתי מכל האתרים שאני מכירה.

(שזה די הרבה >>;) ולכן אני חושבת שאין הרבה סיכויים שב*כל* הטראקרים יש בעיה. =\ עזבתי טורנט ללילה שלם והוא נשאר באותו המצב- 0 אחוז, 0 KB וכו'. לגבי פורטים... אהה.... אני אפילו לא יודעת *איך* לשנות אותם. ;; וניסיתי גם לפתוח את הפיירוול, אבל כלום לא קרה. =\

AGENT SHESH

New member
אוקיי..

מאחר ואמרת שיש לך את הבעיה בכל טורנט, כנראה שהבעיה היא לא בקובץ פרטני, אלא בתוכנה\מחשב שלך ספיציפית, בבדיקה פשוטה ניתן לבדוק את הבעיה: ביום שהופיעה הבעיה הותקנו תוכנות חדשות כלשהן במחשב? אם כן ולא התקנת תוכנות לאחר היום הזה - נסי לעשות שיחזור מערכת ללפני הזמן בו הופיעה הבעיה - אם אפשרי. (שיחזור מערכת זה בStart -> All Programs -> Accessories -> System Tools - > System Restore - בדקי אם מופיע לך שם בקלנדר תאריכים מלפני הופעת הבעיה.) בדיקה נוספת שאני חושב שתועיל היא הורדת קליינט טורנט שונה, לראות אם הבעיה עדיין קיימת, כך ניתן לדעת אם הבעיה היא במחשב עצמו או בתוכנת הקליינט שלך. אם הבעיה במחשב - כנראה שמשהו שונה בהגדרות הפיירוול\אנטי וירוס\וורם פרוטקשן\שאר תוכנות. אם שונה ואת יודעת להתעסק בזה - תעשי את זה, אם לא - כתבי פה איזו תוכנה יש לך שמשמשת אותך כפיירוול, ואני אנסה לעזור לך.

AGENT SHESH

New member
כל כך לא..

יש אימיול.. והוא לא עושה בעיות, מוריד לי על מהירות גבוהה, אחלה דבר.

S.Riddle

New member
עשיתי system restore ל-11.4.

שאז זה עוד עבד בסדר, וזה עדיין לא הסתדר.... ;-; ניסיתי גם להוריד את הביטורנט המקורי, וזה גם לא עזר. ;; בקשר לתוכנת פיירוול- יש לזה תוכנה? כאילו... יש את הפיירוול המובנה של ווינדווס, בזה אני משתמשת... אמור להיות משהו אחר? :x

AGENT SHESH

New member
יש מצב שיש לך גם משהו אחר,

אם זה לא עזר, סביר להניח שמדובר בתוכנת פיירוול, או באינטרנט פרוטקשן. יש לך במקרה תוכנה של נורטון 2005? פשוט תבדקי ב"הוספה\הסרה" איזה תוכנות פיירוול\אנטי וירוס יש לי, ותכתבי פה, אנסה לחפש לך פיתרון לבעיה..

S.Riddle

New member
אה, את זה אני כן יודעת.

יש לי נורטון 2005, ואני גם משתמשת בspybot ובadaware אם זה נחשב. :x

AGENT SHESH

New member
כןןן! הללויה!

עכשיו מה שאני רוצה שתעשי זה שתנסי להפסיק את הפעולה של הInternet Worm Protection, כך שנראה אם הוא הבעיה או לא. כנסי לנורטון, שם למעלה - Options - > Norton AntiVirus שם מצד שמאל באמצע יש לך Internet Worm Protection, תבטלי שם את הV על הEnable Internet Worm Protection. הוא ישאל אותך לכמה זמן, תבחרי שם Permanently. (לא לדאוג, אפשר להחזיר את זה אח"כ) אחרי זה - נסי לבדוק אם התוכנה פועלת. בכלמקרה - הפיצ'ר הזה של הנורטון הוא לא יעיל כל כך, ואישית - אני לא משתמש בו.

AGENT SHESH

New member
אה, ושכחתי -

אחרי שאת מבטלת את הV צריך כמובן ללחוץ על הOK למטה, ואז הוא ישאל אותך לכמה זמן.

S.Riddle

New member
....זה לא עבד ;_________;

*שוקלת התאבדות ע"י הטחת ראשה במחשב* לפחות ככה שנינו נסבול ;;

S.Riddle

New member
וגם ניסיתי במחשב של אחותי,

שמחובר לשלי ברשת, וזה לא עבד. עלי להסיק מזה שיש לי בעיה בראוטר? ;;

PopPy

New member
כל הזמן הזה את עובדת ברשת

ולא אומרת?! *דופקת את הראש בקיר* ראוטר גורם בערך לחצי מהבעיות שקשורות בחיבורים לתוכנות ושרתים מהסוג הזה, אבל אני לא מבינה בזה בגרוש. נסי בפורום רשתות ופס רחב.

למעלה