עזרתכן נדרשת

תקווה281

New member
עזרתכן נדרשת

שלום, אצלי שחלות פוליציסטיות ואצל בעלי בעית זרע, מורפולוגיה של 1%. ניסינו הזרעות ועכשיו אנחנו לפני הפריה (יש אישור ועשינו את כל הבדיקות). אנחנו חברי מכבי ועד עכשיו היינו ברמת מרפא. מאחר וזו בעית זרע רציתי לגשת לברקוביץ או לבר טוב, כדי להשתמש בשיטה שלהם? איך זה אפשרי? איך זה מסתדר עם מרכז להפריות? יש לי מכבי מגן. אני כבר ממש רוצה שנצליח ולא נפשל בהפריות. עד היום רק נכשלנו, יש גם צילום רחם תקין שלא הכניס אותי להריון.

אפרסקה

New member
אני יודעת שסנונית נעזרת בשיטת ברטוב

היא בטח תגיע עוד מעט ותענה לך. מאחלת לך הצלחה!!

סנונית 1

New member
מישהו קרא לי?

אני מטופלת של ברקוביץ הנפלא האגדתי המקסים והמאוד מאוד מקצועי וכמובן ממליצה עליו בחום. אנחנו עשינו הפרייה עם ברטוב ומחכים למחר.... אז תחזיקו אצבעות. לברטוב אפשר לפנות באופן פרטי לאיבחון כלומר למרות שהמורפולוגיה היא 1% הוא יכול למצוא תאי זרע בעלי גרעין תקין מתקשרים לבר אילן לקבוע תור לאיבחון ומחכים לתשובה. מעבר לכך האם בעלך עשה US אשכים לשלול קיומם של ורידים באשכים - וירקוצלה. אצל בעלי נמצאו ורידים שבגללם המורפולוגיה היתה נמוכה והוא עבר איבחון לפני הניתוח ואחריו, 4 חודשים אחרי הניתוח היה שיפור מעולה. ממליצה להתייעץ עם ברקוביץ המתוק והוא ינחה אתכם בדיוק מה לעשות. טלפונים: ד"ר ברקוביץ - קביעת תורים - 03-5324161 ברטוב אין לי כרגע את המספר אבל אני אחפש בהצלחה

אפרסקה

New member
סנוניתוש מחזיקה לך אצבעות למחר!!

וכמובן מחממת את הגרון לקולולולולו

תקווה281

New member
כ"כ תודה

המון תודה על התשובה. אצל בעלי נמצאה וריקוצלה משמאל והוא עשה לפני שבועיים את הניתוח לתיקון וריקוצלה ורק עוד שלושה חודשיים נדע אם היה שיפור. האם אתם המתנתם בתקופה זאת או המשכתם בטיפולים? אנחנו כרגע בהפסקה ואצלינו לא יהיו הריונות ספונטנים כי יש לי שחלות פוליציסטיות ואני לא מבייצת בלי זריקות. מה זאת אומרת הפריה אצל ברטוב, באיזה מרכז רפואי עושים את התוכנית? ברקוביץ הוא רופא בבית חולים? רציתי ללכת אליו דרך מכבי ואז אצל מי עושים את ההפריה? ברקוביץ מדובר באריה והוא דתי, נכון?

תקווה281

New member
+המשך שאלה

איך אפשר לשלב ברקוביץ עם יחידת הפריה? ואולי שיטת בר טוב לא תעזור לנו , איך יודעים זאת?

blessed

New member
ברקוביץ

עושה את ההפריות במדיקל סנטר בהרצליה ובבי"ח מאיר. לגבי שיטת ברטוב, אם תלכו לברקוביץ הוא ישלח אותכם לאבחון אצל ברטוב (תכינו כסף...) ולפי זה ימליץ לכם אם ללכת על שיטת ברטוב או לא.

תקווה281

New member
צעיר

האם לברקוביץ חש מספיק נסיון? אם זה כבר במדיקל בהרצליה, אפשר את עמי עמית וכו'? כמה כסף עולה אבחון של ברטוב? האם הקופה מחזירה כסף?

blessed

New member
אכן צעיר

אבל אולי זו הסיבה שעוד יש לו מרץ לשבת עד אמצע הלילה ולקבל מטופלות ולתת לכל אחת יחס אישי וסבלני, וכל זאת דרך קופת חולים. תראי, גם אני בפעם הראשונה שראיתי אותו הופתעתי קצת שהוא נראה צעיר יחסית, אבל הרושם שלי עד עכשיו הוא שהוא סופר רציני ומקצועי ואני מרגישה בידיים טובות. עמי עמית למיטב ידיעתי (ותקנו אותי אם אני טועה) לא מקבל דרך קופ"ח אלא את יכולה ללכת אליו פרטי. ענין של תקציב. ברטוב- הבדיקה הרגילה פלוס האבחון של פי 600 עולה בסביבות ה- 900 ש"ח. בעלי בקופ"ח והם לא נותנים על זה החזר. לא יודעת לגבי מכבי אבל את זה סנונית תוכל לענות לך, והיא גם תוכל לספר לך על העלויות בהמשך (ובכלל היא תוכל לענות לך על הכל יותר טוב, אני סתם נדחפתי
)

סנונית 1

New member
טוב הערתן אותי משי נת הצהריים ../images/Emo6.gif

נעשה סדר למרות שמבורכת המבורכת ענתה על חלק מהשאלות. ברקוביץ עובד עם קופת חולים מכבי ולאומית הוא אמנם נראה צעיר אבל מלא במקצועיות שלדעתי עולה על הרבה שיש להם תואר של פרופסור ואת יכולה לשאול עליו פה בפורום ובפורום הורים לאחר טיפולים. הוא חדשני ונעים וכל מילה שלו חצובה בסלע. לגבי ברטוב זה עניין פרטי איבחון עולה 600 שקל איבחון חוזר לאחר ניתוח לא עולה אגורה. מיון לIVF עולה 2500 שקל. מלבד קופת חולים לאומית אף קופה לא משתתפת במימון. כמו שמבורכת כתבה ד"ר ברקוביץ עושה מעקב US והזרעות אצלו בקליניקה וכן מעקב IVF ואת השאיבה וההחזרנ הוא עושה במדיקל סנטר הרצליה . כל מטופלת שלו מלווה אצלו מהרגע הראשון ועד מתי שתרצה להפסיק אף אחות, מתמחה או כל הבא ליד לא נוגע בה וזה פלוס רציני בעיניי. כשהמטופלת מגיעה למדיקל סנטר היא יודעת שהוא יהיה שם. בכל שאלה, בעייה וכו הוא נותן את הנייד שלו ומקבל בכל יום ובכל שעה ואכן השעות לפעמים מטורפות אבל הוא לא דוחה טיפולים. בהצלחה. אני פה לשאלות נוספות.

דנה121

New member
ברטוב מומלץ וכדאי במקביל גם מג'ר

אני לא מכירה את ברקוביץ, והאם הוא מומחה לפוריות הגבר. אנחנו מטפלים אצל ברטוב כאמור קיבלת כאן את הנתונים הכספיים במדויק: בדיקה 600 ש"ח בחירת זרע (ביום השאיבה) 2500 ש"ח. נדמה לי שיש החזר ממכבי. בכל אופן מכיוון שיש בעית זרע, כדאי להרחיב את הבדיקות גם בתחום הזה, במקביל לטיפולי הפוריות. שווה לפנות לד"ר מג'ר בתל השומר, אומרים שהוא המומחה מספר אחת בארץ לפריון הגבר, הוא יפנה אתכם לכל הבדיקות של וריקוצלה וכו. אפשר להגיע אליו עם טופס 17. אם תהיו מעוניינים, אוכל להעביר לכם את מספרי הטלפונים במחלקה. דנה

פאקצה

New member
שאלה לי... אני מטופלת של דר' אברהם

כרגע עם איקקלומין והזרעות כנראה החל מחודש הבא עוברים לזריקות ... האם כדאי ללכת לאיבחון אצל בר טוב ואולי ישר לעבור להפריה יש בעיית זרע ושחלות פוליצטיות

פודה

New member
אני לא מכבי

אז, אני לא יודעת לגבי החזרים ממכבי, אני כן יודעת על שיטת בר-טוב, הרופא שלי המליץ, בעקבות בעית זרע, ואכן הניב תוצאות: ממצב של עוברים שנתקעו בטרום חלוקה בהפריה רגילה, ל 4 עוברים יפים .... אז יש לי רק דברים טובים להגיד למרות שיש מסתייגים. לגבי מחירים: בדיקה ראשונית - 650 ש"ח ואח"כ 2500 ש"ח (לפי משקל...סתאאאם) ע ם ז א ת - מורפולוגיה של 1% ממה שאני יודעת היא לא נוראה לכן הפריה רגילה יכולה להיות טובה מספיק, זכרי שעדיין לא ניסית בעצם את דרך המיון הרגילה של המעבדות....

למעלה