עזרתכן דחוף!! ביטא

שבלולה8

New member
עזרתכן דחוף!! ביטא

היי לכן! אחרי החזרה ב27 לאפריל ביצעתי בדיקת בטא ב7 למאי שיצאה 25. הביטא עלתה מאוד לאט ולא הכפילה את עצמה......ביום ראשון עשיתי בדיקה נוספת ויצא 115 . הרופא שלח אותי לאולטרסאונד שם כמובן לא ראו כלום בשבוע שכזה......החליט שההריון כנראה כימי ואמר לחזור על ביט א ביום חמישי ולהפסיק תמיכה. היום יצא ביטא 140.....הרופא בחו"ל ואני לא יודעת מה לעשות עכשיו........מפחדת שמשהו לא טוב מתפתח.........האם למשהי מכן קרה?

ענתי787878

New member
כן..לי

מצטערת לשמוע שאת עוברת את זה.. היה 25, הוכפל ל75 ואז ירד ל60. אמרו לי שכימי והפסקתי תמיכה. ואז קפץ שוב ל70 . הרופא אמר לי שזה לא תקין אבל שבטח ירד לבד ובאמת התחיל קצת לרדת כמה ימים אחרי. הענין הוא שהיה לי דימום אז הוא ידע שזה סימן טוב ואצלך לא הבנתי אם יש או אין.
אגב, עדיין צריכה טרמפ היןם?

שבלולה8

New member
איזה חמודות אתן! איזה כיף שנפגש

הסתדרתי עם טרמפ- תודה!! האמת שמה שהכי מבאס אותי זה שבאמת אין דימום רק בטן נפוחה שלא יורדת ...אמורה לסוע ביום שני לחופשה ומתלבטת אם לבטל כי אני לא יודעת מה יהיה :)

ענבל ח1

New member
ברור שזה לא תקין אבל

מעבר לזה קשה לדעת.
לדעתי, תיגשי פשוט למוקד של הקופה ותשאלי שם רופא כיוון שהרופא שלך בחו"ל.
הסיבה שאני לא אומרת לך ישר שיש אפשרות סבירה שזה חוץ רחמי היא שהבנתי מאקא פה, שבבטאות נמוכות הסיכוי לחוץ רחמי הוא נמוך ואצלך הבטא היא די נמוכה עדיין. מצד שני היא כן עולה שזה מוזר.
בקיצור, מצריך לדעתי פגישה במוקד.

נונו2014

New member
לצערי קרה פעמיים פעם נצחתי ופעם הפסדתי בקרב

הפעם הראשונה בטא ביום 12 17 ביום 14 10 ביום 18 60 ואז ירדה לבד .
בפעם השניה אבדתי חצוצרה ודממתי לתוך חלל הבטן .
אחרי הפלה בשבוע 7 כמעט בטא ירדה עד ערך 130 אחרי 10 ימים עלתה ל 240 אחרי עוד ארבעה ימים עלתה ל 300 .
חיכיתי לעשות עוד כמה ימיים ולדעת מה קטרה אבל הכאבים שתקפו אותי בלילה לעולם לא אשכח .במיון כמובן לא נצפה דבר חוץ מקצת נוזל באגן שיוחס לטיפולים שאני עוברת בדיעבד התברר שזה היה דימום.
באשפוז הבטא ירדה ביחידות בודדות קבלתי זריקת מטוטרקסט כדי להמיס כל הריון שמתפתח איפשהו.
אחרי ארבעה ימים לצערי הרגשתי שמשהו נקרע בתוך הבטן הובהלתי למיון ושם כבר היה דימום רב בבטן עם קרישי דם גדולים .
אני לא מנסה להפחיד אותך רק לתת לך תמונה שכן עם בטא נמוכה אפשר להסתבך בגדול .
מקווה בשבילך שירד לבד .
תמשיכי לעכוב אחרי הבטא ושימי לב לכל כאב חריג בבטן בצדדים ,ברקטום .
אני הרגשתי כאבים כמו סכינים דווקא בחזה עם בחילות וכאבים ברקטום וכאבים דומים לכאבי ביוץ או כאבי דלקת בשתן .

למעלה