עזרתכם

אור820

New member
עזרתכם

שלום,
אשמח לעיצתכם.
בונים בית דו משפחתי. בקומה א' תהיה יחידה לנערה: חדר שינה, מקלחון+ שירותים, פינת ישיבה ומרפסת. אני לא בטוחה שזו התכנית המיטבית לחדר השינה מבחינת העמדת הרהיטים.זה חשוב כרגע בגלל שצריכים לאשר את תוכנית החשמל.
מידות החדר 3.3*4.7 מ"ר. חלונות מערביים 0.8 רוחב, הצפוני 1.4 מ' רוחב.
יש מיטה וחצי, יהיה ארון עם דלתות הזזה. (לאוו דווקא בגודל שהאדריכל צייר).
בנוסף, לא סגורה על חדר הרחצה, נראה לי שבסידור הנוכחי אם נכניס מכונת כביסה בין הכיור למקלחון, יהיה צפוף מידיי. גודל חדר הרחצה 2*2.85
תודה.

מומלץ בכל מקרה להתקין שקעים בארבע פינות החדר - לאפשר גמישות

אני הייתי ממקמת את הראש איפה שהארון והרגליים מול החלון הגדול - כך רואים קצת נוף מהמיטה + לאחד את שני חרכי הירי הקטנים לחלון בגודל נעים שאפשר להסתכל ממנו הצידה.
ארון אפשר לבנות על הקיר שעליו הדלת. אמנם לא גדול כמו זה שצוייר אבל סביר שיספיק.
ואם יהיה חסר אפשר להוסיף ארון פינתי איפה שמצויירת הכורסא.
&nbsp
******* אני לא אשת מקצוע ********

אור820

New member
תודה ענת

תודה על הרעיון, אבדוק זאת.
לגבי החלונות המערביים, אין נוף בצד זה אלא שכן במרחק קרוב.

מרי פופ

New member
הסידור של החדר מצוין בעיני

הייתי הופכת בין הארון למכונה, כך שהמכונה בפינה ואפשר להכניסה לארון אם היא ממש תפריע בעין. הכניסה הלמקלחון תהיה ככה פנויה וקלה יותר כי המכונות תופסות עומק של 70 בערך וארון אפשר בעומק 46 ארון קנוי עם משטח מוכן (מספיק בעיני ליח' ללנערה).

אור820

New member
תודה על התגובה.

לא כל כך הבנתי.
סידור חדר השינה טוב לדעתך?
לגבי חדר הרחצה, כתבת להחליף בין המכונה לארון, יש בשרטוט כיור, מכונת כביסה, מקלחון ושירותים.
התכוונת למקם את המכונה בפינה השמאלית (מול הדלת) ואז כיור ומקלחון?
אנחנו עושים הכנה למכונת כביסה גם במרפסת, איך הפיתרון הזה מבחינה פרקטית? האם זה נוח שהמכונה בחוץ?
תודה.

מרי פופ

New member
כן, הבנת נכון, חדר השינה מתוכנן טוב

בחדר הרחצה הצעתי להחליף במיקומים.
מכונה ומייבש בחוץ זה אפשרי אבל רק תחת קירוי כלשהו, תכלס פתרון נוח לדעתי מנסיון שלי ושל לקוחות.

אור820

New member
תודה רבה על ההבהרה.

יישר כוח על העזרה הרבה שאתן נותנות פה בפורום.
אני לומדת הרבה, מעריכה זאת מאוד.

למעלה