עזרתכם !

אדונשוי

New member
צר לי יקירתי , הוא לא רוצה

גבר שמסרב לסקס עם ידידה , כנראה שהוא לא רוצה.
יש פה מספיק שירצו

לא משנה מה תעשי

הכי חשוב לא להשפיל את עצמך ,
בעצם כבר מאוחר מדי בשביל זה.

אז תמצאי זיון אחר.

היי חדשה....

לא מזמן עברתי מקרה דומה עם ידידה....
מכירים המון זמן...ולפני תקופה התחלנו לשלב גם סקס בנינו...
אמנם היא יותר מאופקת ועצורה...אבל לעיתים...ועם הסיגריה הנכונה...קצת השתחררה יותר.
לפני שבועיים, לפני ש היא אומרת לי שהיא לא מרגישה בנוח עם כל הסיטואציה כי היא חושבת שמגע מיני חייב להיות מלווה ברגשות עמוקים יותר.
יעני...חברות, זוגיות ואנחנו לא בסטטוס הזה.
בקיצור...נשארנו ידידים ללא הסקס.
השאלה אם הוא בכלל רוצה קשר זוגי איתך או שזה יותר בא מהכיוולך ופחות משלו.
חבל לאבד ידיד בגלל סקס אלא אם את ממש ממש מאוהבת בו בטירוף וכאן המצב קצת אכזרי מבחינתך, כשאין פידבק מהצד השני.
אולי הפסקה קצת בידידות שלכם תעזור גם לך - לסדר את הראש, וגם לו.

את צריכה לשכנע אותו??

שניה, חייב להבין.
מזותומרת לשכנע?
כשאת אומרת ״עשינו דברים...״ למה את מתכוונת?
עשיתם גובלנים? שיחקתם צוללות? מצצת לו ובלעת? התאמנתם באוריגאמי?
אם זו התשובה השלישית אז או שנתת לו חרא מציצה, או שהוא יותר בעניין של אנאלי, או שהוא הומו.
שמחתי לעזור

Aיש

New member
ככה אני אפרוס את האופציות כםי שאני רואה אותן

(הסדר לא מעיד על כמה אני מאמין בכל אחת מהן)

1. הוא אומר את האמת - פשוט וכל, הוא רוצה קשר רציני לא מרגיש לו מתאים בסיטואציה. לא בטוח שזה אופציה סבירה אבל בהחלט אפשרית (ולפני כל הקופצים, לא בגלל שגבר לא מסוגל לחשוב לא מהזין פשוט חושב שזה לא הצורה שבה זה היה נסגר אם זאת הייתה הסיטואציה).

2. הוא לא נהנה - לא מכיר אותך ואת סט היכולות שאת מביאה למיטה ולא מכיר את האדם ואת הציפיות שלו מהאקט. רק כדי לגמור עם זה בהטחלה. כל יתר מה שנאמר היה מחוסר נעימות.

3. סתם לא סגור על עצמו - יש גם אנשים שלא ממש יודעים מה הם רוצים מסיטואציה.

4. מניע נסתר כלשהו \ מניפולציה רגשית מסוימת - גם לא נראה לי סביר, בעיקר כי אני לא רואה מה הוא מנסה להשיג פה, אבל כבר ראיתי מקרים יוצאי דופן. זהירות בבקשה עם זה נראה לך שזה הולך בכיוון הזה. זה מדרון חלקלק, וזה יכול להיות להגמר לא נעים.

אני אמנע מ"דעות קדומות" ולכן אתשאל:

האם הבחור ביישן באופן כללי?
האם הוא בדר"כ לא רץ לעשות משהו שהוא רוצה אלא לוקח לו זמן "להשלים עם המחשבה"?
האם הוא חושש להגיד דברים כמו "אני מעוניין" או חש לא בנוח סביב סיטואציות כאלו בכללי?
האם קיום קשר מיני איתל עלול לשים אותו במצב לא נוח \ מביך \ מסוכן (למשל יחסים בין עובדים באותו מקום עבודה, מריבה עם חבר אחר שחם עליך וכו')?

חדשה81

New member
אז ככה

1. הוא ביישן קצת באופן כללי
2. הוא אכן לא טיפוס שרץ לעשות מה שבא לו
3. הוא לא חושש להגיד אם הוא מעוניין
4. אין לנו חברים משותפים ואנחנו לא עובדים יחד, כך שקשר מיני איתי לא יכול לעשות לו בעיות.

אני בדילמה קשה, כי הוא אמר לי להגיד לו מתי יש לי בית ריק ואז הוא יחליט, ואכן יהיה בזמן הקרוב מאוד. מתלבטת אם להגיד לו בכלל .

אני כבר נוטה לכיוון של הרוב פה

זה היה בטלפון? סמס? פנים מול פנים?
מה הייתה שפת הגוף \ הטון וכו'? האם הוא מראה רצון בטון ובשפת הגוף אבל סגירות\ביישנות\הימנעות במילים עצמן?

נעשה את זה פשוט:

1. עד כמה את רוצה סקס איתו (ספציפית, לא כללית... נניח והיו לך עוד 100 גברברים מחכים בתור)?
2. אפשר לראות בקלות שהיחס שלו, כרגע לפחות, לא לטעמך וגורר אותך לתחושות לא טובות. עד כמה "שווה לך" לעמוד ביחס הזה?
3. אל תעני פה. תחשבי לעצמך, בלי "הנחות" או "נסיבות מקלות". האם התשובה על שתי השאלות הללו ברורה לך מעבר לכל צל של ספק - את יודעת כבר מה לעשות.

למעלה