עזרתכם

עזרתכם

היי במסגרת הלימודים שלי אני בונה אתר של חברת אופנועים ואני באמת לא ממש מבינה בזה. אני אמורה לבנות את דך הבית של החברה ורציתי לדעת את דעתכם מה חשוב ביותר באופנוע. מהם הרכיבים העיקריים החשובים בו. מה מניע אותכם לקנות אופנוע כזה או אחר... בעצם אני רוצה לשים בדף תמונות והסברים של מה שהכי חשוב שיהיה באופנוע טוב . אני אשמח לרעיונות.

assaf87

New member
אני חושב שתמונות

אני חושב שתמונות זה משהו מאוד חשוב באתר מכירות לאופנוענים... כי הרגש משחק מאוד שקונים אופנוע, ובו נגיד שאם יש תמונה של אופנוע בצילום טוב, זה יכול לעשות את ההבדל בין להתאהב באופנוע ולרצות אותו לבין לדפדף לאתר הבא...

Nihil F2

New member
אתר של ייצרן אופנועים צריך להיות מגוון..

לכל קליקה יש את הדברים שמדליקים אותה. לכן אני ממליץ לחלק לתת-קטגוריות כמו אופנועי ספורט, שטח, קאסטומים (הארלי סטייל) וכל עמוד צריך להראות בהתאם- בספורטיביים תמונות חדות בהשכבה, בשטח כתמי בוץ ואפר ובקאסטומים מאמרים על דרך חיים וקישורים למעילי עוא ופרנזים D:

shayoo70

New member
אתה לא מבין שמה שהיא רואה בתור אופנוע

אתה רואה בתור קטנוע... ומה שאמור להיות יצרן אופנועים זה בעצם יבואן משהו בסגנון מטרו.... איזה יצרן אופנועים יש לנו כאן בארצינו הנפלאה?

השאלה שלי היא יותר פשוטה

אני יודעת שאני חייבת לתת תמונות טובות...אני בטוחה שאף אחד מכם לא קונה אופנוע רק כי הוא נראה מעולה...יש מנוע יש בטח גלגלים ודברים כאלה מה הרכיב הפיזי הכי חשוב באופנוע....מה חשוב שיהיה טוב מבחינתי מוטורית .... אם הגלגל יוצר בסין זה טוב? צריכים להיות לו דברים מסויימים ...מה מעבר למנוע ולגלגלים? מה הרכיב הנוסף שחשוב שיהיה בו.

Red Ross

New member
אה... עכשיו השאלה שלך ברורה ! אז ככה, מעבר

למנוע וגלגלים, הרכיב הפיזי הכי חשוב, והוא גם טוב מבחינה מוטורית שיהיה בו זה הברקסים

Red Ross

New member
כנסי לאתרי היבואנים בארץ והיצרנים בחו"ל

מה יותר פשוט מזה ?! כל הקישורים מופיעים כאן: http://www.fullgaz.co.il/news/links.php

menyroth1

New member
קצת קשה לי להאמין לך

אתר אינטרנט של יבואן אופנועים /מכוניות /בורקס /תיקים / כל מוצר שהוא זה לא משהו שנבנה על סמך רעיונות בפורום . אין מצב שבו בונים אתר אינטרנט בלי אנשי שיוק מקצועיים , שקובעים בדיוק עד רמת הפסיק איך יראה האתר , מה הוא אמור לשדר , מה הוא לא אמור לשדר , לאיזה מיצוב הוא יביא את האופנוע הזה /חברה , איזה פלח שוק וכו' (הדברים האלה נקבעים במחקרים קצת יותר מורכבים מאשר איזה תמונה אתם חושבים שכדאי לי לשים )

מני אל תהיה כל כך פרנואיד , אולי

זה באמת מסווה של משהו אחר, אבל אולי לא .. קח בחשבון שהיא ציינה שזה פרוייקט ללימודים .. ושכזה לא צריך את כל אנשי המקצוע שציינת

Red Ross

New member
איזה קטע, שנים שלא ראיתי אותך ?!

ואתה עדיין עם ה-EN, כמה שנים כבר יש לך אותו ?!

ה EN עדיין בבעלותי , אך כרגע הוא "נח" קצת

עקב שימוש ב"יסלחו לי פה האנשים" רכב.. הוא אצלי 10 שנים בערך ..

Red Ross

New member
כן, אני זוכר, פשוט לא רציתי לעשות

את החישוב של השנים...

nsr

New member
"אופנוע קונים עם הלב"

קלישאה שחוקה ונוראית. אבל זה נכון. לדעתי, ברגע שאתה "מתאהב" באופנוע, זהו, העניין סגור. מצאת את החבר החדש שלך.. וזה לא משנה אם יש דגם אחר עם בלמים טובים יותר, או עם עוד כמה סוסונים (תמיד יש..). אעיד על עצמי, אני רוצה דרוזי סופר-מוטו. חשבון הבנק שלי לא מרשה לי.. בנתיים.. עד אז, חוסכים. למה? כי אותו אני אוהב.

זה בסדר

במקרה שלך זה בסדר גמור, הדרוזי אופנוע חינוכי ומצוין. מזלך שאתה לא רוצה באנדיט 400, גם אז היית צודק שאופנוע קונים מהלב, רק שהיית ממורמר מהמוסכים כל החיים.

למעלה