עזרתכם נדרשת

יניב1

New member
עזרתכם נדרשת

מה שלומכם? עבר הרבה זמן מאז שכתבתי כאן, אבל לעיתים אני נכנס להתעדכן מה קורה, או מה בעצם לא קורה ב-LA. והאמת שאני כבר לא כל כך מעודכן וצריך את עזרתכם (בעיקר את אלו ה"ותיקים") לצורך חידון טריוויה חדש שעוסק בין השאר גם ביפים. אשמח אם תוכלו לעזור: 1. מלבד טיילור ומייסי, האם זכורה לכם עוד דמות שמתה וקמה לתחייה? 2. כמה פעמים התחתנו ברוק ורידג'? (פעם ידעתי בעל פה, אפילו כתבתי על זה מאמר, אבל לא הצלחתי למצוא אותו). 3. האם שילה (קימברלין בראון) היתה השחקנית הראשונה שעשתה קרוסאובר מהצעירים ליפים? 4. איזה שחקן / שחקנית קולנוע, אם בכלל, השתתף בסדרה אי פעם? 5. מה עלה בגורלה של מורגן, לאחר שובה לסדרה לפני כשנתיים? זהו בינתיים. אם יש לכם איזו הברקה שיכולה לעזור בשאלות על הסדרה, אשמח לדעת. תודה ושתהיה לכולנו שנה טובה וסבונית. יניב

Yaki J

New member
../images/Emo179.gif

1. דבני דיקסון (אנג'לה פורסטר), שילה (אחרי ההתאבדות שלה) וכמובן לאחרונה פלישיה 2. 4 3. היא לא השחקנית הראשונה, אבל היא הדמות הראשונה שעברה מצח"מ ליפים. כמובן חצי מהקאסט של היפים היה בפעם זו או אחרת בצח"מ. 4. טיפי הדרן (כוכבת "הציפורים" ואמא של מלאני גריפית') בתור אמא של מרגו, גורג' המילטון כדייט של סאלי, ג'יימס דוהן (סקוטי "מסע בן כוכבים") בתפקיד דיימון וורוויק אבא של ג'יימס, פיליס דילר בתפקיד גלאדיס וצ'רלטון הסטון בתפקיד עצמו, כידיד משפחת פורסטר. כנראה אבל שהכי מצליח מבין השחקנים היה פול וויליאמס ששיחק את ביילי, העוזר של פירס. הוא היחיד בקאסט (ובין הבודדים בעולם) שיש להם זכירה משולשת - אוסקר, גראמי וגלובוס הזהב. יש גם שחקני טלויזיה וזמרים שהתארחו כמו פטריק דאפי,אשר, בטי וויט, לינדה גריי, אלן ת'יק או דיון וורוויק.

raz the 1

New member
וואו ממש ספץ

מאיפה אתה יושע את כל זה? כנראה שאתה ממש מעריץ של הסדרה אהה?

raz the 1

New member
נכון.. עכשיו הסדרה ממש גרועה לעומת

שנות ה90.. לפח דעתי שנות הזהב של הסדרה היו: 1992-1998 אוקיי 1999 הייתה סבירה אבל מ2003 ככה ..מאז כניסת משפחת מרונה לסדרה, הסדרה פשוט משעממת לא קורה כלום במשך חודשים ואם קורה משהו כמו הקאמבק של מורגן או פרקי אוסטרלייה..אז גם לא הכי מעניין.. בכלל באוסטרלייה היו צריכים יותר להשקיע להכניס משהו מותח כמו : ברוק נתקפת ע"י שודדים,או הבוטיק שנפתח נשרף שם ואף אחד לא יודע מי המצית, וברוק מקבלת מכתבי איום ומאשימים את ג'קי, הפוסטרים מפסידים ונאלצים למכור גם את הבוטיקים וגם את הבית של סטפני ואריק או אין לי פאקינג של שמץ..רק שיהיה משהו מעניין ואני כבר לא מדבר על קאמבקים שהלוואי שיהיו כמו את שילה או את אמבר כי נראה לי שההפקה לא חושבת על זה בכל.. תגידו מישהו יודע מה הריטינג של הסדרה באירופה כמו: צרפת, פינלנד, איטליה??

יניב1

New member
תודה - רק תיקון קטן

נברתי ופשוט מצאתי את מספר החתונות המדוייק של בריק - לא יודע למה שוכחים -להם את החתונה החמישית. בכל מקרה, הנה העובדות. ותודה על התשובות! מישהו זוכר מה עלה בגורלה מורגן?

Yaki J

New member
כי הם לא באמת התחתנו 5 פעמים

הם התחתנו רק 4 פעמים, הפעם החמישית לא התממשה כי ברוק נטשה אותו בחופה

למעלה