עזרתכם מתבקשת

לפורום ניסוים יש תכלית חשובה

כל עוד את משרשרת את התמונות ברצף זה לא נקרא הצפה:)

Shai Felton

New member
טוב אני רואה שנפתח לזה שרשור../images/Emo77.gif

אני אמשיך שם....

למידע רב יותר על הסימפסונס

מומלץ לפנות לפורום (בפורמים מומלצים בפורום שלנו) אבל גם כאן אנחנו מדברים עליהם אחרי הכל הם סידרה מצוירת

יואי42

New member
אממממ

לא פתחתי את כל התמונות אז אם שמת סליחה
וד"א אני יוסי ואני לא בן 42 אני בן 15.5! והפורום הזה ממש יפההה איזה נוסטלגיות הוא העלה לי

Hwoarang

New member
אההההההההה

גברת ברקת, בבאי, נעלולי פלא, טייניטונס(נראה לי עדיין משדרים את זה), היה היה, פלינסטונס, דובוני היער הירוק, ויש עוד מלא ששכחתי

גברת פלפלת,טייני טונס,בבאי,

פליסטונס דובוני היער הירוק דני שובבני לוני טונס נעלולי פלא טינטין מוש מוש ועוד מלא...

TiKi PooH

New member
המעופפים הנועזים!../images/Emo80.gif

*מקרון 1, *גברת פילפלת (אני אישה קטנה מאווד ושמי פילפלת..יש לי כפית קסמים קטנה...) *אבירי האור הקסום (אבירי האור הקסום...אבירי האור הקסוםםםםם) *נעלולי פלא (כשאתם יוצאים לדרככם, שימו לב לנעליים שלכם לכל נעל יש סוד ...) *בולי איש השלג (בלילה קסום, ליל חורף קר עשה הירח מעשה קסמים...) * רכבת ההפתעות (ובאים נוסעים, אל תהחנה! אין להם כרטיסים רק, ריקוד ומנגינה...) *שאלתיאל קוואק (אני עף ויודע גם לקפוץ! שואל מדוע זה דווקא כך כי אני ברווז...) * המעופפים הנועזים (פה מאחוריי ההר, בתוך יער די מוזר..מעופפים הנועזים) *הקטקטים (בואו נעוף יחד טרילילי טרללה טרילי אל יער החלום זה לא כל כך רחוק...) * פיטר פן (פיטר פן שרוצה להיות רק ילד, זמן חולף והוא אינו גדל!) *ארתור (בכל יום אתה פוגש חבר! דומה לך וקצת אחר! כל אחד הוא מיוחד...) * טוב טוב הגמד! (זהו טוב טוב!!!!! גמד _____ [ לא זוכרת] ומיוחד.....) * המופע של לולו (בואו תסתכלו על לולו, ילדה נמשים היא בדרך כלל עושה מה שאנו לא מרשים) * המומינים (שלום וברכה, ניפרד במשחה, המומיייניייםםם) * הדרדסים (לפני הרבה הרבה שנים, בתוך יער עבות, חיו יצורים כחולים, קטנטנים...) *נילס הולגרסון (הוא נילס בוא נעוף אל האור...) * פינוקיו (סבא ג'פטו אותי בנה, בובת צעצוע עם נשמה...) * הדבורה מאיה! (וווו מממייייי היא הדבורה החביבה זו מאיייההה) * רוני וליטל (רוני וליטל חולמים בלילה! רוני וליטל!) * בלינקי ופינקי (יום אחד קיבלתי חבילה, ששקעה בים לפניי 30 שנה...) * בלינקי ביל (היי היי! בלינקי ביל ! דוב קואלה לא רגיל! זריז כמו תן, חזק כמו פיל) * היי בינבה (בובי בובי בינבה בינבה בובי בינבה ופונפון...בובי בובי...) *פוקימון (ונתפוס את כולם ! פוקימון!) *תיאודור החמווווורררר (בבקשה תגידו שראיתם ואתם זוכרייים!!!) (תיאודוווררר החמווורר..אף קטן, זנב שחור...) * מוש השור (מוש השור עובד וטוב לו, מוש מוש מוש מוש...הפתעות רבות צפויות לו...) ויש עוד מלא, אבל רציתי מספר עגול, או בערך עגול, ויש כאן 25... :)

למעלה